bihon.ro Web analytics

285 de candidați pe 175 de locuri de director

De Crina Dobocan

285 de candidați pe 175 de locuri de director

Doar 15 din cei 285 de candidați la concursul de directori în învățământul preuniversitar și-au făcut publice candidaturile.
Scris de Crina Dobocan - Doar 15 din cei 285 de candidați la concursul de directori în învățământul preuniversitar și-au făcut publice candidaturile.

Cei 285 de candidați din Oradea și din județ, înscriși la concursul național de directori de școli și directori adjuncți, vor susține vineri, 15 octombrie 2021, proba scrisă a examenului.

În județul Bihor, s-au înscris la concurs 285 de candidați pentru cele 175 de locuri pentru posturile de directori și 80 de locuri pentru posturile de directori adjuncți. Dintre cei 285 de dascăli înscriși la concurs, doar 15 au fost de acord să li se publice numele pe lista de candidați afișată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Bihor. Ceilalți au cerut să le fie anonimizate numele, iar metodologia de concurs le permite acest lucru. Același lucru l-au solicitat și la publicarea rezultatelor.

Printre cei 15 candidați care au acceptat să-şi facă publică identitatea se numără: Antonia Monica Nica și Rodica Elena Mureșan (Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu”), Delia Florina Sim (Şcoala Gimnazială Cheresig), Alexandra Roman (Şcoala Gimnazială Cefa), Iulius Timar (Colegiul Naţional „Onisifor Ghibu”), Tanţa Strugar (Şcoala Gimnazială Sânnicolau Român), Moise Florian (Şcoala Gimnazială Derna), Emoke Balog (Şcoala Gimnazială Uileacu de Beiuş) ,Teodora Pantazi (CSEI nr. 1 Oradea), Lazăr Petru Emil, Nelia Domnica Pantea.

Proba scrisă începe vineri, 15 octombrie, la ora 10:00 și durează două ore. Intrarea în sală a candidaților are loc dimineața, până cel târziu la ora 09:00. În Bihor, proba scrisă va fi susținută într-un singur centru de evaluare, organizat la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Cei care vor obține cel puțin nota 7 la proba scrisă a examenului vor susține, în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie, proba de interviu.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ajutorul de încălzire și curent electric pentru sezonul rece, la DASO. Documentele necesare și sumele alocate
  Direcția de Asistență Socială Oradea va distribui și prelua documentele necesare pentru ajutorul de încălzire și pentru suplimentul de energie electrică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Terminalul intermodal de mărfuri, pe terenul Vămii Oradea
  Aleșii locali au votat vineri trecerea clădirii Vămii Oradea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului de Finanțe, în domeniul public al Primăriei Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pompierii au salvat viața unui bărbat adus la porțile subunității din Salonta
  Pompierii salontani au intervenit prompt și au salvat viața unui bărbat de 66 de ani.

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  România

  Dragnea vorbește despre planurile președintelui Klaus Iohannis cu criza politică
  Klaus Iohannis a vrut ca PNL să fie controlat de el 100% și nu putea face asta cu Ludovic Orban și a mai vrut ca cel care face propunerile pentru șefii parchetelor să fie omul lui, spune Liviu Dragnea:„își bate un cui în talpă foarte serios”. Despre alegerile anticipate, Dragnea afirmă: „o cacialma”.

  BIHON Opinii

  Instinctul ca durere
  E foarte greu să definești în ziua de azi, noțiunea de instinct, într-o societate așa zisă modernă și civilizată care funcționează după anumite reguli morale, sociale, politice etc.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului
  Consiliul Județean Bihor a transmis că firma de construcții SC Crișana Proconstruct SA a început, pe propria cheltuială, lucrările de reparații pe Drumul Județean (DJ) 709 Talpoș, la limita cu județul Arad.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.