bihon.ro Web analytics

3, 2, 1... Switch!

Reactualizat la:
Trupele marca Switch au devenit încet dar sigur printre cele mai renumite din România şi au confirmat acest lucru şi la această ediţie a Campionatului Naţional Hip Hop International România.
Scris de Demian - Trupele marca Switch au devenit încet dar sigur printre cele mai renumite din România şi au confirmat acest lucru şi la această ediţie a Campionatului Naţional Hip Hop International România.

După numeroase trofee cucerite la competiţii naţionale şi internaţionale, anul acesta au participat la Campionatul Naţional cu 3 formaţii şi anume: Switch Girls, Switch Uppers şi Switch Wannabe.

Swicth Wannabe, formaţie care şi-a cucerit individualitatea şi identitatea confirmând pe scenă în numeroase rânduri, desprinzându-se de eticheta de pepinieră, a obţinut locul 3 la categoria Juniors. Switch Uppers, formaţia care anul trecut a reprezentat cu succes România la Campionatele Mondiale Hip Hop International, a obţinut locul 2 la categoria Varsity. Switch Girls, o formaţie în continuă creştere, dezvoltare şi progres, tocmai a schimbat categoria de vârstă şi a reuşit să cucerească din primul an titlul de Campioni Naţionali, ocupând locul 1 la categoria Varsity.

Renata Veszi, Coregrafă Hip Hop de renume şi Arbitru Internaţional de Elită HHI, este o mamă model, o pedagoagă care se reinventează constant şi care nu refuză colaborările de orice fel. A reuşit să depăşească o sumedenie de bariere şi de momente grele de-a lungul carierei şi tot timpul a revenit în forţă şi a ridicat constant ştacheta.

Pentru formaţiile Switch urmează o nouă perioadă de pregătire pentru alte competiţii majore şi în acelaşi timp încep demersurile pentru reprezentarea României la Campionatele Mondiale Hip Hop International 2017, care de această dată se vor desfăşura în Phoenix, Arizona.

Pentru că în numeroase rânduri au confirmat şi au excelat chiar şi pentru că, costurile unei astfel de deplasări sunt foarte ridicate şi de cele mai multe ori suportate de către părinţi şi familie, vă recomandăm călduros să susţineţi trupele Switch pentru a reprezenta cu succes Oradea şi România la Campionatele Mondiale. Pentru sponsorizări, donaţii, suport şi sprijin de orice fel, o puteţi contacta direct pe coregrafa lor, Renata Veszi.

Le dorim mult succes în activitatea lor, să ne reprezinte cu mândrie la orice eveniment şi competiţie şi să ridice steagul României cât mai sus în cadrul ediţiei 2017 a Campionatului Mondial.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a stins din viaţă un mare dascăl: Dorel Tifor
  S-a stins un dascăl cum puţini mai sunt în ziua de astăzi.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Muzică populară, teatru-dans şi muzică clasică în Piaţa Unirii
  Evenimentul a fost organizat pe baza protocolului dintre Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Multipla campioană Elena Pagu, la 96 de ani, la startul Beiuș Runnnig Day
  Evenimentul care a avut loc pe 12 iunie 2021 se află la cea de-a doua ediție și a reunit la start sute de participanți printre care și mari campioni.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 400 de teste efectuate, un singur caz nou de coronavirus
  Numărul de cazuri noi continuă să fie redus în județul Bihor. 1

  Ştiri sportive

  Prima declaraţie a medicului care l-a salvat pe Christian Eriksen
  Medicul care l-a ajutat pe Erksen pe teren, medicul echipei naţionale a Danemarcei, Morten Boesen, a povestit despre momentele în care fotbalistul a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe teren. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vaccinarea anti-coronavirus, restrânsă în Bihor
  Din pricina numărului tot mai mic de doze de ser anti-Covid administrate zilnic în Bihor, s-a decis reorganizarea procesului de vaccinare.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.