bihon.ro Web analytics

71 de locuri libere în creșele din Oradea

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

71 de locuri libere în creșele din Oradea

Prospăt inaugurată, creșa din Parcul Industrial mai are locuri libere
Reactualizat la:
Părinții ai căror copii au rămas în așteptare au posibilitatea de a opta pentru una din creșele care mai au locuri libere.
Scris de Crina Dobocan - Părinții ai căror copii au rămas în așteptare au posibilitatea de a opta pentru una din creșele care mai au locuri libere.

Direcția de Asistență Socială Oradea (DASO) a încheiat sesiunea de depunere a dosarelor pentru înscrierea copiilor în creșe și a publicat listele cu copiii acceptați în înstituții pentru anul școlar 2021-2022. După finalizarea acestei etape, au mai rămas disponibile 71 de locuri în creșele din Oradea.

Creșele unde au mai rămas locuri libere sunt: Creșa nr. 8 – Căsuța Piticilor (10 locuri), Creșa nr. 13 – Lizuca și Patrocle (14 locuri), Creșa nr. 14 – Micul fluturaș (11 locuri) și Creșa Căsuța prieteniei din Parcul Industrial (36 de locuri).

„Ținând seama că la unele creșe au rămas locuri disponibile, informăm părinții ai căror copii au rămas în așteptare că au posibilitatea de a opta pentru admiterea la una din aceste creșe”, a anunțat DASO.

Astfel, părintele sau reprezentantul legal al copilului aflat pe lista de așteptare are posibilitatea de a transmite, până în data de 21.07.2021, orele 16:00, pe adresa de email sps@daso-oradea.ro, o solicitare prin care își exprimă opțiunea pentru una din creșele în care mai sunt locuri libere. În cazul în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul locurilor disponibile la una din cele patru creșe, admiterea se va realiza în ordinea descrescătoare a punctajului obținut inițial.

„Listele finale cu copiii admiși, ori cele cu cei rămași în așteptare la creșe pentru anul școlar 2021-2022, se vor publica pe site-ul DAS Oradea – www.daso-oradea.ro şi pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea – www.oradea.ro, în urma aprobării acestora de către Directorul Executiv al DAS Oradea, respectiv până cel târziu în data de 28 iulie 2021”, a mai transmis DASO.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Începe Festivalul Medieval: defilarea cavalerilor, în Piața Unirii
  Joi seara, în deschiderea Festivalului Medieval, va avea loc „Parada coifurilor” - defilarea alaiului de personaje medievale, de la Cetate până în Piața Unriii.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de joi 30.06.2022, din cauza lucrărilor de remediere a avariei apărute pe rețeaua de alimentare cu apă DN 125 mm PE situată în zona blocului CICERO, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 08:00 şi 17:00.

  România

  Mircea Bravo v-a juca într-un film de comedie realizat chiar de el. S-a aflat și data lansării în cinematografe
  Mircea Bravo, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, cu peste un milion de abonați pe YouTube, a făcut public trailerul oficial al comediei „Mirciulică”, un film de lungmetraj produs împreună cu asociatul său, Cristian Iliușan.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Recensământ în Bihor: Amenzi de până la 3.000 de lei pentru cei care refuză recenzarea
  Cu 20 de zile înainte de termenul-limită, 71% din populația țintă estimată a județului Bihor s-a recenzat.

  România

  ”Golden Gata de România” aproape finalizat. Podul peste Dunăre de la Brăila va fi deschis circulație anul acesta
  Ultimul segment de tablier metalic al podului peste Dunăre, de la Brăila, care va face legătura dintre sudul Moldovei, nordul Munteniei şi Tulceaa fost montat marți, 28 iunie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Atenție, șoferi! Joi seara se închide circulația pe traseul Cetatea Oradea – Piața Unirii
  Întreruperea circulației va avea loc în intervalul orar 20:00 - 21:30.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.