bihon.ro Web analytics

Accesul în Primăria Oradea și instituțiile subordonate, doar pe baza certificatului verde

De Georgiana Anghel

Accesul în Primăria Oradea și instituțiile subordonate, doar pe baza certificatului verde

Ca urmare a prelungirii stării de alertă pe teritoriul României, accesul în instituțiile statului se face în continuare în baza certificatului verde, până la data de 9 decembrie.
Scris de Georgiana Anghel - Ca urmare a prelungirii stării de alertă pe teritoriul României, accesul în instituțiile statului se face în continuare în baza certificatului verde, până la data de 9 decembrie.

Astfel, vor avea acces în Primăria Oradea și instituțiile subordonare doar persoanele care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Plata online și declarații pe email

Cei care vor să evite deplasările la ghișeele primăriei, pot plăti impozitele, chiriile și amenzile online: pe site-ul www.oradea.ro, secțiunea Ghișeul online (plăți); prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata Impozite MobilePay; prin platforma națională Ghișeul.ro; prin serviciul internet banking; prin ordin de plată; prin CEC Bank și Poșta Română. Primăria Oradea transmite că depunerea declarațiilor fiscale pentru clădiri, terenuri și autoturisme se poate face prin email pe adresele: primarie@oradea.ro; persoanejuridice@oradea.ro; persoanefizice@oradea.ro.

De asemenea, documentele pot fi trimise și prin postă sau curier ori prin fax la numărul 0259 437 544.

Certificatele de atestare fiscală se pot obține online doar de către utilizatorii înregistrați pe site-ul www.oradea.ro, secțiunea Ghișeul online – Primăria Oradea. Cei care nu sunt înregistrați pe site pot trimite cererile pe adresele de email amintite deja, iar transmiterea certificatelor de atestare fiscală se va face prin poştă sau alte metode, în funcție de solicitarea contribuabilului. Certificatele pot fi obținute și prin notarii care înregistrează tranzacția cu bunuri imobile.

54 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. zsizsi says:

  Mereți voi să pașteți de pe asfalt! Dacă vreți să preveniți infectarea angajaților testați fiecare angajat zilnic și fiecare om care intră în instituție. Și vaccinații infectează, dar defapt miza e pe faptul să constrângă oamenii să se vaccineze dacă vor să își rezolve treburile nu prevenirea este scopul.

 2. R says:

  Prima tradare a lui Birta, eu zic ca jos cu el pentru acetse motive

 3. Ioana says:

  Sa va fie Rusine pentru ca nu ne mai lasati niciunde fara certificat verde si nu are omul ce sa manance din cauza voastra, ca nu mai avem voie in restaurante si cafenele sa va fie rusine.

  – Nu are omul ce sa manance din cauza voastra, ca nu ne mai lasati in restaurante si cafenele, acum omul tebuie sa manance paine cu pate sau unt, sau salam si parizer care este bomba cu e-uri din cauza voastra, nu mai poate omul sa isi bea cafea la cafenea si trebuie sa isi faca acasa, sa va fie rusine

  – Nu mai poate omul sa isi cumpera ulei decat maxim 6 sticle pe un bon fiscal, sa va fie rusine.

  – Ati implantat in oamenii cipuri-moleculari prin vaccin ca sa fie protejat de radiatiile 5 G Plus, sa va fie rusine,
  La centru de vaccinare ati inceput sa cipati oamenii cu cipuri-moleculari prin vaccin pe ascuns, fara ca sa i informatii pe oamenii ca vaccinul contine cipuri, si aceste cipuri ajuta omul sa nu se radieze din cauza voastra ca ati montat antene 5 g Plus.

  – Sa va fie rusine ca nu amendati oamenii care nu poarta masca, autobusele si tramvaiele este plin de oamenii fara masca, sau cu masca pe barbie, sau cu nasul iesit din masca, sa va fie rusine ca nu i amendati. Rusine.

  – Sa va fie Rusine ca ati inceput marea resetare a omeniri, ca omul sa fie sclavul vostru sa nu mai poate sa mearga saracul sa manance o ciorba de burta la restaurant fara certificat verde, si sa nu mai poate calatori fara certificat plus vaccin plus test pcr, sa va fie rusine.

  – SA Va fie RUSINE ca Guvernul Romaniei are o colaborare cu Guvernul Mondial si cu UE si doriti cu orice pret sa reduceti drastic populatia prin producere de virusi periculosi cum e OMNICRON, sa va fie rusine, ca vreti sa ramaneti doar voi parlamentari pe aceasta planeta minunata si oamenii sa nu mai incape pe ea din cauza voastra ca vreti sa i cipati ca pe niste animale venite din salbaticie si sa i reduceti ca pe niste animale care merg la taiere.

  – SA VA FIE RUSINE ROMANIA, ca la CENTRU DE VACIINARE (parcul 23) pe platou ati bagat in oamenii vaccinuri cu cipuri-moleculari si in plus expirate care ati prelungit termenul, macar ca aceste cipuri bagate in noi sa ne fie de folos noua si nu la guvernul mondial.

  – Sa va fie rusine ca lasati oamenii sa umble aiurea fara masca in piete, la tramvai, la taxi, la autobus si lista continua.

  Ce tulpina cand voi lasati oamenii sa isi faca de cap???? Alo Trezirea Politiei Romane, oamenii intra in LIDL fara masca si in Penny si in Carrefour sa va fie rusine ca nu i amendati.

  – Sa va fie rusine Politia Romana ca lasati oamenii cu mana murdare sa rascoale raionul de patiserie si sa caute romanul produsele care par un pic mai mari sa le baga in punga. SA VA FIE RUSINE CA POLITIA NU ACTIONEAZA ASUPRA OAMENIILOR CARE NU FOLOSESC CLESTELE SPECIAL SAU MANUSI PENTRU A LUA PRODUSE DIN RAIONUL PASTISERIE LIDL SI PENNY

  – SA VA FIE RUSINE CA NU VRETI SA NE UNIM SI SA NE OPUNEM SISTEMULUI CORUPT

  – SA VA FIE RUSINE CA NU VRETI SA MERGEM PESTE EI LA PARLAMENT SA LE SPUNEM CA NEAM SATURAT DE CORONA SI TULPINILE EI.

  • Klaus says:

   Soluția e forte simpla :

   TE VACCINEZI!!!

   atâta agitație pt un simplu vaccin!

   Sanatate!

  • Doom says:

   Mergeți și vă vaccinați odată și gata. Tot cârâiți de doi ani și vă trageți pe fund cu drepturile voastre și convenția de la Geneva și alte aberații interpretate libertin. Asta până când ajungeți să horcăiți în spital și să vă scuipați pe-acolo plămânii, moment în care e vina medicilor că vă lasă să moară.
   Faceți-vă. Odată. Vaccinul.

   • Dan says:

    Am supraviețuit și fără vaccin. Lejer. Nu dorim porții de efecte adverse. Deja avem imunitate naturală, nu se compară cu vaccinul care e pistol cu apă. Practic nici nu te ajută la nimic vaccinul, dovedit statistic in Europa și lume, îți dă doar efecte adverse. Atâta poate face “știința” din vaccin să-ți dea doar efecte adverse. Ne ferim de asemenea “știință” care seamănă a loterie.

    • Giuli says:

     Dan? si vaccinul a zis la stiri ca este ineficent, o fi adevarat?? si ca asteptam cu mare interes sa scoata urmatoarul vaccin care o sa fie pentru toata tulpinile, si daca ma duc la a 2 doza de Moderna o sa ma cipeze? adica o sa fiu condusa de guvernul mondial? adica vaccinul chiar contine nanotehnologie si ne cipeaza??? la centru de vaccinare din parcul 23????

    • abc123 says:

     Ce ti-au facut campii, ca-i bati in halul asta??

   • Claudia says:

    Eu sunt la prima doza de Moderna, dar mi-e frica sa merg la a 2 doza, ca mi-a zis o cunostinta care vinde in piata legume si fructe ca unchiul ei este medic infectionist si cum ca daca merg la a 2 doza de moderna, o sa bage cip molecular in mine prin vaccin si mi-e frica, ca nu stiu ce face acel cip.

    ASTEPT SFATURI DOOM?

 4. Mircea says:

  Comunismul RELOADED sau Comunism 2.0! Restu-s povești pentru mase! Vor incepe oamenii sa-l regrete pe Ceausescu dacă tot așa merg lucrurile. De fapt nu-i mare diferență și atunci se stătea la rând pe cartelă. Acuma se stă să te scaneze la certificat.

  • Biggie says:

   Mircea,

   Cred ca n-ai trait pe vremea lui ceausescu. Hai sa-ti dau niste exemple din viata minunata de atunci.
   Apa calda din doua in doua zile, curent taiat cate 2-4 ore pe zi. Cand se taia curentul nu mai aveai nici apa nici incalzire. Pentru cei de la bloc o butelie de gaz la trei luni. Cei de la case niciodata. Sa vedem cam ce primeai pe luna: 100 grame unt, 1 litru ulei, 1 kil de zahar, 15 litri de benzina. 1 kil de carne de porc de 3 ori pe an.
   Duminica se circula alternativ in fuctie de numarul de inmatriculare. Iar cand ningea un pic in Bucuresti, se oprea circulatia masinilor personale in toata tara.

   Cum poti compara acele vremuri cu situatia de azi?

   Propagandist nerusinat!

   • @Biggie says:

    Adica tu esti un propagandist nerusinat Biggie cacatul din grajd.
    Daca nu ai bani, nu inseamna nimic ce e de vanzare la magazin. Daca ai de ales, medicamente sau incalzire sau factura electrica – e COMUNISM 2.0

   • Luc says:

    Auzi , tot ce ai spus de perioada Ceausista este tottal fals , adevart doar ca pe timp de iarna se lua curentul 1 ora .. atat.. in rest aveai de toate daca stateai la rand .. fraiere nu mai mintii lumea ..

    • Florin says:

     Auzi la el, națiune de nomenclaturiști si colaborator : “in rest aveau de toate daca stăteai la rând..”

     FRAIERE… poate cei care COLABORAU si turnau la Secu aveau, NOMECLATURISTULE,

     atunci, si tu

     Fugi mă si tu , ca vin BORGi după TINE , nu mai sta la rând la butelii!!! 😂
     activați Warp Factor 9!!!! Fugiții maaaa, înainte vezi ca vine carne la magazinul din centru , la alimentara din piața Unirii(cine știe 😁), aduce carne si apoi poate prinzi si o conserva ,din acelea bune nu ca cele de pe Vulcan 😂
     si totuși,
     Ajutor, Jean-Luc Picard – SALVEAZA-ne!!!

     https://www.youtube.com/watch?v=hNxPTk9gR54

     Ajutor!!!!

     CTR+ALT+DEL!!! aveți grija, VA RESETEAZA!!!!

     apoi va schimba si BIOS-ul!!!
     O sa va instaleze apoi Windows 11 combinat cu IOS pe PRO MAX pe curat, ăștia sunt mana in mana, au loturile vechi de soft si dispozitive si vor sa se scape de ele si le dau prin ONAC la preturi DUBLE, 🤣😁 pe sub mana, doar la pile!

     “Prepare to be assimilated!” hahaha 😂😂

     Number ONE – Engage 😂😂

    • Biggie says:

     Luc,

     Analfabetule, poate tu aveai caruta si nu primeai 15 litri de benzina pe luna, iti parcai calul in blocul nato de pe str. Voltaire. Cu caruta puteai circula in fiecare duminica, si chiar si atunci cand era oprita circulatia. Curentul il furai direct de pe stalp.
     Aveai de toate daca erai un nomenclaturist imputit sau un securist turnator.
     Plangi dupa vremurile alea, carutasule, jeg propagandist?

 5. Alina says:

  Nu avem acces in Lotus Center???? fara acest certificat verde nu putem sa cumparam nimic, a inceput deja MAREA PROFETIE nu o sa poti sa cumperi sau sa vanzi fara acel semn ( certificat verde) a inceput deja marea profetie,

  O sa bage in noi vaccin dupa vaccin, o sa apara tulpina dupa tulpina, dar vaccinul este bun ca ne va proteja de corona

  HAI SA SPUNEM AICI SI ACUM IMPREUNA JOS GUVERNUL CORUPT JOS IOHANIS

  • ioio says:

   du-te dracului cu profetia ta. Stai acasa si manca cacat.

   • Laura says:

    Mananca tu paine cu pate sau cu unt, sau cu branza topit, eu sunt doamna, eu manac doar la restaurant, Hellooo am 22 ani, eu nu mananc acasa, tu mananca acasa pana o sa iti bage cip-uri in tine prin vaccin la centru de vaccinare de la parcul 23 platou

   • Alo moderatori?! says:

    Esti constient ca te certi cu un bot?Fiecare comentariu cu acele nume feminine, cu textul copy-paste sunt boturi.Comenteaza automat la orice post care contine cuvinte cheie in legatura cu covid/pandemie/vaccin etc.Sa mai zica cineva ca toate prostia anti vaccin/covid nu e o campanie de dezinformare.

    • Dr. No says:

     Da. Ii clar ca toate postarile anti-covid etc. sunt de dezinformare. Ca daca ne uitam la tarile care au peste 70% vaccinati cu 2 doze, nu mai au restrictii nici explozii in numarul cazurilor. Adica, doar uite-te la Izrael, Spania, Germania, Portugalia, California, etc… Oficial le merge bine, nu?

 6. Andra says:

  Nu mai intru nici o data in primaria daca nu ma lasat fara certificat verde

  Poate ca daca merg a 2 oara la Primaria o sa bage agentul de paza sa stea la usa si sa ma cipeze sa bage in sange vaccinul ala experimental, ajunge o singura doza, nu o vreau pe a 2

  Nu merg la primaria ca poate apare Bil Gates si ma cipeaza

 7. Bianca says:

  Vor sa faca un Guvern Mondial si sa bage in toata lumea acest vaccin ca sa rezoneze prin cip-uri moleculare 5 G PLUS si sa fim condusi de guvernul mondial.

  Se vrea cu orice pret sa se reduca populatia prin Omnicron prin coronavirus.

  Va rog frumos sa purtati masca corect cu nasul inauntru ca sa nu vina omnicron.

  Nu o sa inceteze cu virusul guvernul pana nu ne cipeaza pe toti unul cate unul cu acest vaccin.

  • Florin says:

   Fugi ma si tu Bianca, urmareste-o pe Andreea Marusca si pe Angela, vin BORGi dupa voi!!!
   activați Warp Factor 9!!!! Fugiții maaaa

   Ajutor, Jean-Luc Picard – SALVEAZA-ne!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=hNxPTk9gR54

   Ajutor!!!!

   CTR+ALT+DEL!!! aveți grija, VA RESETEAZA!!!!

   apoi va schimba si BIOS-ul!!!

   🤣😁
   “Prepare to be assimilated!” hahaha 😂😂

 8. Top Angela says:

  Nu va duceti la primarie ca acolo o sa fie Omnicron nu va duceti acolo

  Dar ce facem cu Omnicron?

  Noi nu suntem Romani, noi nu suntem , noi nu suntem Romani, noi suntem prosti pentru ca purtam masca cu nasul afara ca sa i infectam pe cei din jurul nostru ca noua nu ne pasa, ca NOI NU SUNTEM ROMANIII

  Marea mea intrebare este urmatoarea: De ce ar baga Guvernul Mondial impreuna cu Bil Gates Cipuri in vaccin si ar cipa oamenii prin vaccin? De Ce?

  Oamenii noi nu suntem Romani!

  Haideti sa ne impotrivim sistemului sa mergem la Guvern sau pe Centru sa spunem cu taria in Noi

  Nu mai vrem Coronavirus si nici Omnicron, Nu mai tolaram un Guvern Corupt Condus de Guvernul Mondial

  Vaccinul este bun, deoarece vaccinul iti ofera protectie impotriva radiatiilor produse de Antenele 5 G plus care sunt peste tot.

  Vaccinul contine cip-uro moleculari prin Nanotehnologie si nano-boti. Aceste cipuri la ce ne ajuta????

  • Florin says:

   Fugi ma Angelaaaaaa , vin BORGi dupa voi!!!
   activați Warp Factor 9!!!! Fugiții maaaa

   Ajutor, Jean-Luc Picard – SALVEAZA-ne!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=hNxPTk9gR54

   Ajutor!!!!

   CTR+ALT+DEL!!! aveți grija, VA RESETEAZA!!!!

   apoi va schimba si BIOS-ul!!!

   🤣😁
   “Prepare to be assimilated!” hahaha 😂😂

   • @Florin NEbunu says:

    BIOS-ul tau nu functioneza, mars la tepat oaie.
    Pfizeru te asteapta, au si boosteri din belsug.

   • Gogu says:

    Florin,tu la amiază ești Angela,seara ești băiat,Florin?

   • Angela says:

    Hai fugiii si tu Florin ca vine Omnicron, fugiiii.

    Zi ce sa facem? ce plan sa activam??? planul anticoronavirus???? sa ne unim si sa mergem la parlament sau ne bagam cipuri in noi prin vaccin?

    • Florin says:

     Klingonian`o de binj, Angelaaaaa,
     Fugi ma Angelaaaaaa , vin BORGi dupa voi!!!
     activați Warp Factor 9!!!! Fugiții maaaa

     Ajutor, Jean-Luc Picard – SALVEAZA-ne!!!

     https://www.youtube.com/watch?v=hNxPTk9gR54

     Ajutor!!!!

     CTR+ALT+DEL!!! aveți grija, VA RESETEAZA!!!!

     apoi va schimba si BIOS-ul!!!

     🤣😁

     “Prepare to be assimilated!” hahaha 😂😂

   • Andreea says:

    Fugitiiii vine omnicron impreuna cu Gates Bil si vrea sa baga in voi doza a 3 de vaccin Pfizer cu cip-uro nano-boti-molecule, si sa va scanneze si sa nu puteti cumpara sau vinde fara vaccin

    • Florin says:

     Fugi mă si tu Andreea, ca vin BORGi după TINE , nu mai sta la rând la butelii!!! 😂
     activați Warp Factor 9!!!! Fugiții maaaa, înainte vezi ca vine carne la magazinul din centru , la alimentara din piața Unirii(cine știe 😁), aduce carne si apoi poate prinzi si o conserva ,din acelea bune nu ca cele de pe Vulcan 😂
     si totuși,
     Ajutor, Jean-Luc Picard – SALVEAZA-ne!!!

     https://www.youtube.com/watch?v=hNxPTk9gR54

     Ajutor!!!!

     CTR+ALT+DEL!!! aveți grija, VA RESETEAZA!!!!

     apoi va schimba si BIOS-ul!!!
     O sa va instaleze apoi Windows 11 combinat cu IOS pe PRO MAX pe curat, ăștia sunt mana in mana, au loturile vechi de soft si dispozitive si vor sa se scape de ele si le dau prin ONAC la preturi DUBLE, 🤣😁 pe sub mana, doar la pile!

     “Prepare to be assimilated!” hahaha 😂😂

     Number ONE – Engage 😂😂

 9. Viorica says:

  Ce bine ca nu mai puteti merge la Targul De craciun, fara certificat verde si taxa de 7 lei in Oradea

  Ha Ha Ha nu mai puteti merge la targul de craciun, acum sa va vad, daca nu va-ti opus sistemului asta se intampla, imediat nu o sa va lase nici unde sa mergeti stati in casa.

  Nu ai certificat verde sau vaccin cu cip-uri stai acasa!

  • Calin P says:

   Vioric-o nici nu sti ce fain ii cu CIP. Detectezi mult mai usor prostimea din jur si parca iti da asa o stare de bine cand ii vezi plus ca poti daca faci si boosterul cica vine cu un update foarte misto. Bafta

 10. Calin P says:

  La casa de pensii din Oradea se intra fara certificat verde. Dar nu asta ii problema. Angajatele pe pretextul ca au un plexiglass in fata nu poarta MASCA dar atrag atentia la cei care nu poarta corect masca. Aceste doamne care se cred mici ZEI si superiaore, muritorilor de rand uita ca lucreaza pentru populatie. Cand intri acolo ai impresia ca le-ai gresit cu ceva si ca trebuie sa stai cu capul plecat.Sper ca noua conducere sa faca pe bune evaluarea angajatelor de la ghiseu in special pentru cele 3 din partea stanga cum intri. Bafta.

 11. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț COVID: Aproape 800 cazuri noi în Bihor. Oradea a depășit incidența de 12‰
  În ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de către DSP Bihor au fost diagnosticați pozitiv 788 de bihoreni, iar alții 457 s-au vindecat de virus. 1

  România

  Accident violent pe Centura Caransebeș, între un TIR și un microbuz. O femeie a murit
  O femeie a murit și alte șase persoane au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma unui accident produs pe Centura Caransebeș, din județul Caraș-Severin, între un microbuz și un TIR. Toate victimele se aflau în microbuzul înmatriculat în Bulgaria.

  Mapamond

  A murit Louie Anderson, îndrăgitul actor din ”Viaţa cu Louie”
  Louie Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicaţiilor cauzate de cancer, a spus Glenn Schwartz, publicistul său. Actorul avea 68 de ani. Anderson s-a interpretat pe el însuşi în serialul de animaţie ”Viaţa cu Louie” despre copilăria sa.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  Mapamond

  VIDEO | Un câine salvează un pui de căprioară de la moarte
  Un pui sălbatic este salvat dintr-un pârâu mocirlos de către un câine, aflat la plimbare cu stăpânul său. Internauţii l-au comparat cu celebrul Fenton.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Creaţiile lui Ovi Pascu, armonii de lemn, metal şi lumină
  La Galeriile de Artă – Reperaj s-a deschis expoziţia personală de sculptură mică şi iluminat ambiental a artistului plastic Ovi Pascu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Calculul consumului de gaz pe factură, explicat pas cu pas
  Interpretarea facturii de gaze naturale nu este deloc una facilă, cu atât mai mult cu cât consumul se transmite în metri cubi și se facturează în kilowați-oră.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.