bihon.ro Web analytics

ADP-ul lui Andrica, în topul încasărilor

Reactualizat la:
Administrația Domeniului Public Oradea se laudă cu performanțele financiare obținute în anul 2018.
Scris de farcas - Administrația Domeniului Public Oradea se laudă cu performanțele financiare obținute în anul 2018.

Societatea deținută de Primăria Oradea și condusă de Liviu Andrica evidențiază o seamă de topuri realizate de cunoscutul website ListaFirme.ro.

Conform datelor de bilanț depuse în anul 2018, Administrația Domeniului Public (ADP) SA Oradea a ocupat primul loc în trei topuri realizate pe criterii și domenii de activitate diferite de către ListaFirme.ro.

Astfel, ADP Oradea ocupă locul I, pentru județul Bihor, în Top Profit România 2018, un clasament pentru întreprinderi mijlocii certificat de ListaFirme.ro. De asemenea, în urma bilanțului pe anul 2017, Administrația Domeniului Public a fost desemnată cea mai mare firmă din județul Bihor în Top 5 pentru România. Societatea condusă de Liviu Andrica a ocupat locul I pentru județul Bihor și în Top Afaceri România 2018 pentru întreprinderi mijlocii.

Anii trecuți, ADP a ocupat locul I în Topul județean al firmelor 2016, acordată în 2017 de către Camera de Comerț și Industrie Bihor. De asemenea, societății i s-au acordat diplome pentru responsabilitate socială, acordate în cadrul galelor „Antreprenor pentru Oradea”.

„Toate diplomele obținute reprezintă încununarea muncii depuse în ultimii ani. Ne bucură aceste recompense, dar în același timp ne obligă, fiind conștienți că trebuie să ne menținem la acest nivel sau chiar să-l depășim”, consideră Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Coronavirus: Pragul de 1 milion de cazuri de infectare la nivel mondial a fost depășit. Peste 50.000 decese
  Potrivit centralizărilor realizate de Universitatea Johns Hopkins, numărul de cazuri de infectare la nivel global cu virusul COVID-19, a depășit pragul de un milion.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pacienții de la UPU Spitalul de Urgență sunt testați de coronavirus
  Pacienții care se prezintă cu afecțiuni non-Covid la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, sunt testați și, în cazul în care sunt depistați și cu Covid, sunt direcționați către Spitalul Dr. Gavril Curteanu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mӧmax închide magazinele din Oradea și Timișoara
  În contextul pandemiei mondiale COVID-19, instituită și în România, retailerul austriac mӧmax respectă ordonanțele autorităților naționale și închide temporar cele două magazine din Timișoara și Oradea, până când situația va reveni sub control deplin și perioada de izolare la domiciliu se va sfârși.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  România a făcut într-o lună aproximativ jumătate din testele făcute de Germania într-o zi
  România a făcut primele teste de coronavirus în data de 2 martie, transmite Grupul de Comunicare Strategică. 6

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor la prelungirea drumului expres. Vezi când se estimează că se va deschide circulației
  Pe viaduct se face suprabetonarea. Drumul e aproape gata pe bucata Suişului - viaduct şi în lucru, pe bucăţica viaduct - ieşirea spre Biharia. 6

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic în izolare. Centrul de permanență Vadu Crișului închis
  Ca urmare a faptului că unul dintre medicii care asigurau asistență medicală la Centrul de permanență din Vadu Crișului a intrat în izolare, fiindcă a avut contact cu pacientul infectat cu COVID 19 din Bulz, unitatea medicală se închide.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.