bihon.ro Web analytics

Antreprenori și manageri din patru județe, la evenimentul de business al anului

De Veronica Bursașiu
Reactualizat la:

Antreprenori și manageri din patru județe, la evenimentul de business al anului

Reactualizat la:
„Business Forum Nord-Vest” este organizat de Federația Patronilor Bihor, împreună cu Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest, Asociația Camera Meșteșugarilor, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Organizația Patronilor Sălaj, sub egida Uniunii Naționale a Patronatului Român.
Scris de Veronica Bursașiu - „Business Forum Nord-Vest” este organizat de Federația Patronilor Bihor, împreună cu Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest, Asociația Camera Meșteșugarilor, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Organizația Patronilor Sălaj, sub egida Uniunii Naționale a Patronatului Român.

„Business Forum Nord-Vest” are loc perioada 12-13 mai 2022 și e găzduit de Casa Meșteșugarilor din Satu Mare. „Satu Mare reprezintă prima destinație a seriei de evenimente «Business Forum Nord-Vest», unde antreprenori și manageri din cele patru județe – Bihor, Satu Mare, Sălaj și Maramureș vor avea sesiuni de întâlniri B2B, în vederea stabilirii relațiilor comerciale. Nu cred că există un moment mai bun pentru întâlniri B2B între antreprenori decât în perioada de criză pe care o traversăm. Acum este momentul ca oamenii de afaceri să își strângă rândurile, pentru a lucra la un mâine mai bun decât astăzi”, pledează dr. Vlad Deac, președinte al Federației Patronilor Bihor.

În cadrul evenimentului, participanților le va fi prezentat profilul și potențialul economic al celor patru județe, urmând apoi prezentări de business, cu experți din domeniile propuse. Seara se va încheia cu o cină festivă, care va facilita cunoașterea informală a participanților la Forum. A doua zi este dedicată întâlnirilor B2B, în cadrul cărora antreprenorii își vor putea promova compania, având în același timp ocazia de a identifica noi parteneri de afaceri situați într-o arie cu raza de 150-200 km.

Invitați de onoare

Organizatorii anunță că lista invitaților de onoare e deschisă de Florin-Sergiu Dobrescu – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, Ovidiu Silaghi – Secretar General al Camerei de Comerț și Industrie a României și Alin Sorin Seserman – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. Va fi prezent, nu ultimul pe listă, Ioan Lucian – Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să îți faci cafeaua perfectă: boabe de cafea sau capsule de cafea?
  Din ce în ce mai mulți oameni aleg să se ferească de cafenelele locale, ci doresc să-și cumpere propriul aparat de cafea pentru acasă. Și de ce nu? Acest lucru are sens din punct de vedere economic pentru oricine bea o ceașcă de cafea pe zi.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi să apelezi la un centru de înfrumusețare
  Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Capriciile începutului de secol”, tema noului număr al revistei Familia
  Revista „Familia” o puteţi găsi şi la toate obiectivele turistice gestionate de Oradea Heritage.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice 2022, la Oradea
  Evenimentul va avea loc în cadrul Zilelor Muzeului Țării Crișurilor, ediția a XXIV-a.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  3 bărbați și o femeie condamnați la închisoare cu executare depistați și arestați de polițiștii bihoreni
  Cei patru bărbați au fost depistați în trafic de către polițiștii bihoreni și arestați.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziții de artă fotografică în mijloacele de transport din Oradea
  Proiectarea expozițiilor de artă fotografică este realizată prin parteneriatul dintre Asociația Internațională „Euro Foto Art” şi Oradea Transport Local S.A.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.