bihon.ro Web analytics

Anunț începere proiect ”EXTINDERE ȘI MODERNIZARE ȘCOALA CU CLASELE I-VIII, SAT GALOȘPETREU, COMUNA TARCEA”

Reactualizat la:

Anunț începere proiect ”EXTINDERE ȘI MODERNIZARE ȘCOALA CU CLASELE I-VIII, SAT GALOȘPETREU, COMUNA TARCEA”

Reactualizat la:
Proiectul “Extindere și modernizare Școala cu clasele I-VIII, sat Galoșpetreu, comuna Tarcea”, cod MySMIS 122967, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Comuna Tarcea și are o valoare totală de 4.477.440,01 lei, din care 4.155.613,00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.
Proiectul “Extindere și modernizare Școala cu clasele I-VIII, sat Galoșpetreu, comuna Tarcea”, cod MySMIS 122967, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Comuna Tarcea și are o valoare totală de 4.477.440,01 lei, din care 4.155.613,00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar. Implementarea acestui proiect are loc în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 17.08.2016 – 31.05.2023.

Obiectivul general al proiectului este creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului în comuna Tarcea, județul Bihor.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

· Obiectivul specific 1: Reabilitarea funcțională a corpului C1 și dotarea cu mobilier școlar și echipamente IT. Acesta reprezintă infrastructura educațională a claselor I – VIII din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 3 Galoșpetreu. Suprafața existentă a corpului C1, propusă pentru reabilitare este de 630,00 mp, lista spațiilor interioare cuprinzând 6 săli de clasă, având capacitatea pentru elevii previzionați la finalul perioadei de implementare, un laborator de informatică, sală profesorală, birouri adiministrative, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități și depozit pentru materialele didactice, holuri și antreuri. Prin dotarile propuse se urmărește, în mod special, creșterea gradului de accesibilitate la procesul de învățământ al persoanelor cu dizabilități, atât în ceea ce privește elevii actuali și viitori, părinții și tutorii, cât și corpul didactic;

· Obiectivul specific 2: Extinderea corpului C1 cu zonele aferente corpului de vestiare și sălii pentru activități sportive în suprafață de 336,45 mp și o terasă acoperită (acces curte) cu o suprafață construită de 11,75 mp, fiind propusă inclusiv dotarea sălii cu echipament sportiv. Spațiile interioare propuse pentru noua clădire sunt: sala pentru activități sportive, cabinet pentru profesorul de educație fizică și sport, vestiare, grupuri sanitare, depozit și coridor;

· Obiectivul specific 3: Construirea unui nou corp de clădire pe platforma existentă având suprafața propusă de 60,55 mp, cu rolul de a adăposti spațiile tehnice, respectiv centrala termică și depozitul pentru lemne;

· Obiectivul specific 4: Amenajări pentru protecția mediului, respectiv lucrări și acțiuni pentru aducerea la starea inițială și refacerea cadrului natural după terminarea lucrărilor prin reamenajarea spațiilor verzi și plantarea copacilor;

· Obiectivul specific 5: Obiectul conex este amenajarea incintei, respectiv reabilitarea curții interioare a școlii, compusă din alei pavate și carosabil, asigurarea iluminatului exterior cu stâlpi cu panou solar fotovoltaic care utilizează doar resurse regenerabile, reducând la zero cheltuielie de utilizare cu iluminatul perimetral și imprejmuirea obiectivului.

Advertorial! CH: 10799

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Concedierile de la CJ Bihor: replici acide între Mang și Bolojan
  Ioan Mang: concedierile au unicul scop să crească imaginea cuiva! Bolojan: dacă această administrație nu va face o treabă bună, va fi sancționată la vot, așa cum ați fost dvs. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cseke Attila – un senator acuză
  Senatorul UDMR nu este de acord cu modificarea modului de alocare a fondurilor europene pentru dezvoltarea UAT-urilor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Interioo a deschis primul showroom din România, la Oradea, în ERA Home Center!
  Desfășurat pe o suprafață de peste 1000 de metri pătrați, noul showroom de gresie, faianță și obiecte sanitare oferă orădenilor o experiență unică în ceea ce privește amenajările interioare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Programul Cimitirului Municipal de Ziua Morților
  Administrația Domeniului Public SA Oradea anunță că sâmbătă, 31 octombrie, și duminică, 1 noiembrie a.c., cu prilejul Zilei Morților, Cimitirul Municipal Rulikowski va fi deschis între orele 8-21.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  COVID Bihor: Opt decese, 260 cazuri noi, multe firme controlate
  Conform noului bilanț, județul Bihor a depășit joi, pragul de 6.000 de cazuri, de la începutul epidemiei și până în prezent, după ce, în ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv la coronavirus, 260 de persoane.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polițiștii bihoreni, razie în trenuri și stațiile de călători
  Polițiștii bihoreni de la Transporturi au controlat trenurile de călători și în gări.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.