bihon.ro Web analytics

Apel la rugăciune. Orădean cu master în asistență medicală în stare critică în SUA

De Veronica Bursașiu

Apel la rugăciune. Orădean cu master în asistență medicală în stare critică în SUA

Scris de Veronica Bursașiu

„În noaptea de duminică, 15 august, 2021, fratele Călin Popoviciu a fost dus cu salvarea, în stare gravă, la Spitalul Banner Thunderbird Medical Center din Phoenix, Arizona, fiind diagnosticat cu Covid 19, varianta Delta si pneumonie. În momentul de fata, fratele Călin se află la secția de Terapie Intensivă, unde i s-a administrat o mască de reinhalare, fiind pus pe un sistem de ventilație cu debit crescut de oxigen. Soția sa, Gabriela, are acelasi diagnostic (Covid 19 varianta Delta) dar se află la domiciliu.
Familia Popoviciu este membră în biserica First Romanian Baptist Church din Phoenix, păstorită de fratele Ovi Horga. Fratele Călin provine din Oradea iar sotia sa, Gabriela, este din Reșita.Să ne rugăm ca Domnul sa se atingă de ei si să le de-a vindecare!
”, scrie păstorul Cirprian I Bârsan pe blogul său.

Călin Popoviciu s-a născut și-a locuit în Oradea până în 1999 când s-a stabilit in Statele Unite. Primii ani în America i-a petrecut în statul Carolina de Sud iar apoi s-a stabilit în metropola Houston din Statul Texas, unde a locuit până în urmă cu aproximativ doi ani când, împreună cu soția Gabriela, originară din Reșita, s-au mutat în Phoenix, Arizona. Călin Popoviciu deține un masterat în Administrarea asistenței medicale (Health Care Administration) și era în cautarea unui loc de muncă în acest domeniu, în zona metropolitană Phoenix.

În Oradea, Călin a locuit în cartierul Rogerius, în apropierea străzii Coposu Corneliu.

91 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Lungu says:

  Bihon nu te supara te rog dar ce plm are sula cu prefectura? Ce treaba are biserica, ca e pocait sau nu .. cu ajutorul acordat lacestui individ ?!?!?! numa echipe de incompetenti ai in redactie .

  • Păcat de comentariile răutăcioase și murdare: Nu știm cui îi vine rândul, mâine! In ce mă privește, eu tresalt când aud Oradea, Reșița-Timișoara. Aproape 40 de ani am ”rulat” între Reșița-Stârci, 295 km, iar când mă apropiam de Oradea,
   aveam impresia că am intrat în ograda cea mare a lui bunicul meu, de câteva hectare și care la sud se termina cu o pădurice de goroni! Nu știu, ce… poate dialectul, poate molcomul ardeleanului nordist…!Anual, vara la Stârci, cu toți copiii, între 1976-1997. Aici era Marea Neagră… Curte largă 0.4 ha, plină de iarbă, pomi, vie,la 50 de pași de școala comunală… Lactate de bivoli și oi, galițe (păsări), porci, ce mai…! Nu era ușor drumul, după ce între 1976 și 1997, de la trei, numărul ocupanților Daciei, a crescut la 12… Opream ades pe margine, pt. event un pipi la prunci, iar la Leș (parcă) o lele ce săpa la câmp, îi zice soției:
   ”Dar tăți îs ai tăi”? – așa pe un ton fratern, parental, creștinesc și slow…! O olteancă sau… ar fi proferat expresii jignitoare…Dar păcat că aceste valori sânt pe cale de dispariție și pe la noi… Din Pria, sat vecin cu Stârciu, bunica mea, născută în 1904, cu desagi din lână de oaie pe umăr, țesuți în ”coște” (șah) negru cu sur, făcea 15 km pe jos până la gara Ciucea, ca să ia trenul pt. 75 km.
   spre ”Uăradea mare…”..

   • Vasile says:

    Unele valori e chiar bine că dispar: 12 în Dacia în ziua de azi e inconștiență. Atunci era expresia sărăciei poporului român.

   • Mediavoli says:

    Vã credeţi speciali dar nici vorbã.

   • Elena Jurcan says:

    Peste 50 de ani cam toti care comentam aici vom fi in Rulikowski. Daca vaccinatii sau nevaccinatii vor ajunge primii acolo, nici nu mai conteaza. Noi, cu adevarat, nu vom fi acolo. Pana atunci avem 1,2,3 – 30, 50 de ani sa ne impartim in categorii, sa ne certam pe nimicuri.

 2. Oradean says:

  Era fratele vaccinat, ori ba?

  • bihoreanul says:

   Clar ca nu.

   • Oradean says:

    Atunci, sa-i fie de bine, pentru ca ce a cautat a gasit! Cu un dobitoc “cu master” mai putin pe lumea asta! Handicapatii astia, in loc sa se vaccineze si sa aiba grija, se imbulzesc cu sutele la templu, ca oile la stana, iar apoi miorlaie dupa ajutor divin! O sa ma rog, dar nu pentru el, ci pentru sufletul lui de ratacit! Parca ar fi pe un pat de spital, dar oare ce cauta acolo? Sa mearga la templu, ca acolo este salvatorul lui! Nici pe patul de moarte nu intelege nimic, asa ca: du-te cu Domnul, frate!

    • tot oradean says:

     Cata rautate in unii, agresivitate de-a dreptul. O farama de compasiune nu a ramas in tine, pentru faptul ca cineva a ales alceva fata de tine, are tot dreptul din partea ta sa-i rau. Sper ca esti atat de tanar incat sa ai timp sa te mai “coci la mansarda” ca altfel frustrarile acestea nu-ti aduc nimic bun.

     • Oradean says:

      Rautate zici? Eu zic realism, “a spune lucrurilor pe nume”, nimic altceva! Ce ma intereseaza pe mine sa ma rog pentru el, pentru ca si-a facut-o cu mana lui?! Cati dintre noi nu sufera in tacere, nestiuti de nimeni, avand decenta de a nu trambita suferinta lor (… in plus cauzata de cea mai pura prostie, in cazul de fata)? Pe ala il doare la basca de cei din jurul lui si eu sa ma rog pentru el? Lume intoarsa pe dos!!!

     • Persoana care comenteaza cu pseudonime precum “oradean” si “alt oradean” dar si cu altele, recunoaste singur ca este o persoana suferinda. “Cati dintre noi nu suferim in tacere..?” Problema este ca pe unii suferinta ii apropie de Dumnezeu iar pe altii suferinta ii face mai rai. Tu zici ca suferi in tacere dar nu este asa. Tu iti exprimi suferinta ta in mod disimulat, sub forma de comentarii “rationale” rautacioase. E o forma parsiva de-ati exprima suferinta. Oamenii care pretind ca nu isi exprima suferinta dar devin mai rau, din cauza suferintei lor, isi exprima de fapt acea suferinta in forma cea mai agresiva. Ei sunt agresivi cu toata lumea din cauza suferintei lor (pe care nu noi, cei din jur am cauzat-o) in timp ce, in ipocrizia lor, ii critica pe cei care isi exprima durerea in mod pasnic…

     • Oradean says:

      No, ca aparu si psihopupu de serviciu! Ca sa nu ramai cu analiza degeaba, iti spun ca (multumesc, Doamne!), sufar doar de intoleranta la ipocrizie, prostie si fanatism religios! Sa interpretezi ad-literam o fraza si sa construiesti teorii pe baza supozitiilor tale legate de sensul acelei exprimari, denota ori rea-intentie, ori oleaca de analfabetism functional!

     • stev3 says:

      Ce decenta astepti de la un pocait? Este in definitie: pocaiti, om lipsit de onoare si decenta 🙂 vezi ca si la internare, la stare grava… chiar astia sunt cei cu gura mare… romii si pocaitii… Ai cunoscut tu pocait decent?

    • Nelu says:

     Fratele e bolnav fizic, dar tu ești retardat fără vrei șansa de vindecare.

     • Oradean says:

      Faceti o cantare pentru el si-i trece! Si apoi ingramaditi-va la templu sa va rugati pentru el, nevaccinati si fara masca, cand o fi valul 4 mai in toi! Asta tot rautate se numeste, daca va indemn la credinta si smerenie?

     • Horadean says:

      Precizari. Si papa e bolnav psihic dar si tu esti bolnav psihic.
      Papa comunistul jegos, dar si tu esti comunist jegos?

     • Oradean says:

      Noroc ca esti tu sanatos! 😁 Vezi ca boabili alea nu sunt margele, ci trebuie sa le bei, ca sa fii cuminte, napoleoane! Baga o cantare!

     • Camelia Ciursas says:

      Au platit fratii baptisti o suma frumoasa de bani redactiei ca sa fie publicat acest articol.
      Probabil si chiar mai mult ca sigur.
      Ca sa stie lumea exact si cine este, si ce scoli ar fi terminat, si cine i-a fost pastor la Oradea sau unde a locuit.
      Cand a murit tata, nu a scris nineni in Bihon si nu a oferit asemenea detalii.
      Daca era ortodox ca tata, ori catolic, sau era unul cu orientare LGBT, nimeni nu scria ce scoli a finalizat, de unde ii este sotia, unde a locuit sau unde si-a mai cautat loc de munca in domeniu.
      Acuma sincera, ptr. ce e nevoie de toate aceste detalii cand sufera un frate pocait baptist?
      Ca daca sufera unul ce nu e pocait, pe ceilalti frati pocaiti oricum nu-i intereseaza aceste detalii.
      Si nici nu ii arata prea multa compasiune. Ca nu-i din trupa sau gasca lor.
      In cazul cand sufera un om , sufera un om.
      E la fel suferinta, nu e o altfel de suferinta la cei pocaiti.
      Doamne Ajuta-i!
      Si atat.

     • Ligia Faur says:

      In prima parte a acestei stiri este de fapt redat anuntul facut de un pastor din Resita, nu sunt cuvintele redactorului. Desigur, suferinta este la fel, indiferent de denominatia din care faci parte. Eu cred insa ca daca tu sau oricare altul ai fi solicitat ajutor in rugaciune unei biserici (de orice culoare confesionala ar fi) ti s-ar fi oferit. Il cunosc pe Calin, e un baiat extraordinar, nu are nimic de-a face cu caracterizarile unora care habar nu au cine este ci sunt deranjati de faptul ca stirea despre el a aparut la ziar. Da, e o mare durere cand un conational de-al nostru se afla in stare critica departe de casa, avandu-i pe cei dragi la mare distanta. Bihon a scris despre astfel de cazuri, care nu erau oameni religiosi, erau doar romani. Pentru cei plecati orice stire despre voi, cei de-a acasa li se pare relevanta. Pentru unii din tara insa nimic despre cei plecati nu li se pare relevant. In acceptiunea unor postaci, daca nu ai studii “esti un nimeni, un simplu muncitor”, iar daca ai masterat au doctorat in ochii lui “esti prost cu studii”. E trist, foarte trist ca acest tip de rationament mai exista in tarisoara noastra atat de frumoasa.

    • Oradeanca says:

     Draga Oradean, ce cauti aici pe pagina daca nu te intereseaza? Asta nu inteleg. Si da, din pacate e plina lumea de oameni rai ca tine, care vezi Doamne s-au vaccinat si acum gata, parca tu ai inflorit piperul.

    • stev3 says:

     Bine spus. Daca nu era vaccinat sa suporte consecintele. Chiar si la noi, de ce plateste statul tratamentul celor nevaccinati???? Daca esti fumator ai accize peste accize – cica sa suporti cheltuielile in caz de spitalizare… Articolul este unul propagandist din partea acestei secte de pocaiti.

  • Berbecule says:

   Vaccinează-te si in cap, iti dau si doza mea, iti fac rost de 1000 de doze sa poți face 20 de rapel uri pe an. Adică nene, tu ce drept ai sa judeci un om despre care nu știi nimic? Dacă e scris în destin ca mâine ieși din casa și o să-ți cada un meteorit în cap, asa va fi, dacă ți e scris ca mori de covid o sa mori vaccinat, ori ba. Dar pana sa ajungi sa judeci alte persoane care au încă libertatea de a alege, mai uita te puțin prin gradina ta.

   • Eu says:

    E una să îți cadă întâmplător un meteorit în cap și alta să fi avut șansa să te vaccinezi și să faci o formă mai ușoară a bolii. El a avut șansa să se vaccineze, dar cel mai probabil cauza credinței, a refuzat vaccinul.

   • Barbat nevaccinat din Oradea says:

    Ok.
    Dar atunci de ce este acest articol scris cu un astfel de CV al intregii sale activitati?
    Ca asta irita pe toata lumea.
    Au murit actori, au murit medici, au murit academicieni sau ofiteri superiori in rezerva de acest nenorocit de Covid.
    Dar nimeni nu le-a publicat articole in ziar in care s-a precizat si strada unde a copilarit in orasul natal!!
    Nu vi se pare ca este cam criogenic scris acest articol??
    Tipic lacrimogen-pocaiesc.
    Aveti ceva pocait baptist in redactie care s-a decis sa ii ridice osanale acestui alt bolnav de Covid 19??
    Ca e penibil scris articolul cu atatea date personale din care reiese mareata activitate de pocait baptist a celui aflat in suferinta.
    Dumnezeu sa va dea minte voua si lui sa-i aline suferinta!

   • Oradean says:

    Pe bune? De-ti cade un meteorit in cap e destinul, divinitatea care-ti joaca feste, fatalitatea. De te imbolnavesti grav de covid, nevaccinat fiind (si pe deasupra si cadru medical “master”), e prostie si primitivism, ca forma de manifestare presupusului liber arbitru pe care-l avem. Deci, ce are sula cu prefectura, frate?!!

   • stev3 says:

    Daca nu s-a vaccinat este TREABA LUI! Decizia lui. Insa de ce trebuie noi sa suportam toata propaganda acestei secte pocaite? Hai s avedem, cine nu se vaccinbeaza… De regula pocaitii si pupatorii de icoane… adica toti prostii… El a ales ca se risca. Atunci sa suporte consecintele. Numai astia, pocaitii sunt exact ca si romii… Nu respecta nimic iar apoi se plang, se milogesc, ca au de intretinut echipe de fotbal cu rezerve… Pacientii cei mai urati sunt astia, antivaxerii… Urla, tipa… n-au un pic de onaore… cert, ca material bun pt pocaiti 🙂

  • Vizitez destul de des Oradea si ma tot intreb unde sunt indivizi ca tine “oradeanule”? Eu in orasul de pe malul Crisului Repede am intalnit doar oameni frumosi si la suflet si la chip. Probabil cei care sunt mai diferiti nu ies in public sa-i intalnesc, stau toata ziua in spatele ecranului si comenteaza cinic, exprimandu-si astfel frustrarile si tradandu-si propriile esecuri?! M-as bucura sa te intalnesc si sa-ti ofer putina consiliere daca e posibil. Problemele sufletesti nu se vindeca in felul acesta. Vino si tu cu ceva frumos, altruist si vei vedea ca tulburarile tale interioare vor disparea incet dar sigur…

   • Oradean says:

    Deja mi-ai inseninat ziua. Ba, da mai sunteti multi? :)))) Se pare ca am dat intr-un cuib de viespi, daca am indraznit sa spun adevarul despre domnul “master in asistenta medicala” si fratii lui! Astia-s mai rau ca talibanii; doar pustile le lipsesc, ca baticuri au! :)))

    • Unom says:

     Dar au – TASTE – in schimb…🤣🤣🤣
     Uneori sunt mai dăunătoare decât puștile!😁😁😁

     • Unom says:

      Sunt Taliban de la buda 💩💩💩 👳‍♂️👳‍♂️👳‍♂️

     • Unom says:

      Debilache,

      Iar postezi in numele altcuiva 🤣🤣 ….

      s-au terminat link-urile si drafturile… 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

      Debilache… am crezut ca tratamentul a avut efect… dar, se pare ca la tine a devenit cronica boala….
      Debilache nu mai scapi… 🤣🤣🤣

    • drop says:

     Vin eu si inseninez ziua pentru tine cu beton. Aduc si pe Emilutu sa-ti traga tie una din spate.

  • Gligor Coltescu says:

   Dragutilor, vreti sa pareti baieti de baieti dar se pare ca voi cititi presa si tot nu pricepeti nimic. Pana acum voi nu ati realizat ca nu toate articolele din ziar sunt pentru toti cititorii. Exista articole despre apicultori, columbofili, crescatori de struti sau de struto-camile. Ei bine, daca pe mine nu ma intereseaza de pilda unele din aceste categorii nu ma duc sa ma bag ca musca-n lapte sa comentez la greu cum ca pe mine nu ma intereseaza subiectul. Fara sa fie cu suparare dar tipul acesta de prostie este tipic romaneasca. Nu va intereseaza subiectul dar va dati de ceasul mortii sa explicati de ce astfel de articole nu ar avea ce cauta in presa. Motivatia? Ca daca apar retrograzii de serviciu neinteresati de subiect musai sa-l citeasca si sa faca spume la gura. Pai, bai, scursurilor, in ziar au aparut 100 de articole. Le-ati citit pe toate? Daca nu, atunci la toate care nu v-au interesat ati comentat? Articolul are titlu, poti sa treci pe langa el daca nu te intereseaza.Prostalaii nu au cum sa treaca pe langa un titlu fara sa comenteze, fara sa ne spuna tuturor ca pe ei nu ii intereseaza.

 3. alt oradean says:

  De ce s-a publicat acest articol de cacat?

  • Oradean says:

   Ca sa te rogi pentru frate-tau, “master in asistenta medicala”, care nu crede in medicina, ci asteapta vindecare de la Cel de Sus! De aia! Si e plin de “masteri” din astia prin sistemul sanitar! Unul mai “master” ca altul!

   • maciuca says:

    Medicina ONU, OMS, Mahaila, Arafat – nimeni nu crede in ei. Credem in laureati Nobel, oameni adevarati, doctori si cecetatori adevarati. E simplu pentru capul tau prost?

    • Oradean says:

     Tu chiar esti maciuca, nu glumesti! Te desconspirasi!😁

     • Bulgar says:

      Auzi mai “Oradeanule” tu nu ai ocupație ești un om foarte plictisit din câte vad :))) iar asta cu .. de ce nu ne vaccinam? Pentru ca nu vrem sa murim ca tine peste 5 ani :)) la revedere !

     • stev3 says:

      @Bulgar. Asteptam inhumarea ta ca prost ce esti 🙂 daca vaccinarea este un experiment si virusul este pentru a reduce populatia… atunci (logic, dar cu doi neuroni nu vei pricepe): cei vaccinati vor supravietui, iar cei nevaccinati fac parte din grupul de control 😉 Vrei s areduci populatia lumii? Fa cu cei prosti 🙂 Iar antivaxerii sunt printre cei mai prosti.

     • StevIIIWonder says:

      A sosit Stev3 propagandistu .
      Iei tu vaccinul in curu tau bai oaie, esti amuzant atat de prost esti.

  • O constatare says:

   Fratele cui ? Un alt pocnit nwvaccinat care a pătit-o . Asta e si -a facut-o singur .

  • Daciana Albu says:

   Ca sa-ti pui si tu niste intrebari existentiale! Iar pt cultura ta generala, “Administrarea Asistentei Medicale” nu inseamna asistent medical ci are de-a face mai degraba cu “Managementul”. Dar ce face el aici sau ce faceti voi putin conteaza. Intrebarea se pune: unde o sa mergi cand vei muri? As vrea sa-ti pui aceasta intrebare acum dar si atunci cand vei fi pe un pat de spital, nu in Phoenix (unde ma gandesc ca totusi se ocupa de tine), ci in Oradea, unde cadrele medicale nu dau doi bani pe viata ta!

 4. dreptcredinciosul says:

  Allah sa-i aiba in paza pe fratele Calin si pe toti fratii din beserica :)))))))))

 5. Cosmin says:

  Problema mare….precis ca nu s-a vaccinat…..

 6. john i nicorici says:

  Dumnezeul lui Israel să-și arate dragostea Lui!

 7. Adrian Palcu says:

  E vaccinat? Intreaba un comentator cu creierul suspendat.
  Nu e vaccinat, raspunde un alt imbecil.

  Cand vezi nivelul acesta scazut de IQ te tot miri cum de asemenea bipezi mai populeaza pamantul, acum in 2021.
  Primul pune o intrebare absurda (lasand loc la speculatii) iar al doilea, mai prost decat el, raspunde de parca el ar tine fisa medicala a romanilor de pe intreg mapamondul si el ar sti sigur, ca doar asa a scris in presa, ca vaccinul de protejeaza de toate, mai putin de prostie…

  “Oradeanul”, care foloseste inca cel putin un pseudonim, individ vadit frustrat de propria-i viata, e mereu prezent la datorie in fiecare zi postand comentarii care mai de care mai tampite. In loc sa mearga si el la scoala, sa termine macar 8 clase primare, sta ca trantoru toata ziua pe net si ii critica pe cei care nu au pierdut vremea degeaba si au facut ceva in viata. Tu o sa mori de invidie, nerealizatule…

  • Oradean says:

   Si sar hoardele de “frati” si “surori”, intru crestineasca dragoste, sa-l apere pe “fratele” si sa ocarasca pe cei ce-l vorbesc de rau! Colac peste pupaza, se baga si dl. Palcu in seama, sa-si de-a cu presupusu despre identitatile banuite ale “Oradean”-ului si despre studiile si capacitatile intelectuale ale altora. Lupul moralist, presupus sectant radical, cu pretentii de telectual si autoproclamat baiat fin, crede, in fudulia lui, ca altii il invidiaza! :)) Te apuca rasu, de n-ar fi de plans! Are totusi dreptate cu ceva, fratele Palcu: pierd cam multa vreme pe net, incercand sa combat prostia si sa educ specimene care (imi devine tot mai clar), nu au nicio sansa sa-si depaseasca situatia. Mea culpa, dar e greu sa ma abtin cand intalnesc atata lipsa de educatie!!

  • Oradeanca says:

   Respectele mele Adrian Palcu!

   • Zurli says:

    Adrian Palcu, un alt pocait inversunat care nu accepta si mai ales….. lupta impotriva vaccinarii.
    Dar care alaturi de alti purtatori de borseta cu Noul Testament in interior, alaturi de sute de baticuri de duminica, fac apel ca anumiti “crestini” (nu toți, ptr.ca pe altii refuza sa ii recunoasca !) sa se roage ptr. acest domn aflat in situatie la o mare distanta de casa.
    Care nu a ajuns acolo ptr. ca atunci cand a plecat era de halit doar salam cu soia (asa cum sustineau fratii lui prin 1989-1990), ci ptr. ca isi dorea o viata mai usoara si o soarta mai blanda, cu agoniseala mai rapida intr-un timp scurt.
    Altfel ar fi ramas pe zona strazii Corneliu Coposu din Oradea, ar fi muncit si azi in Parcul Industrial Vest si probabil ca șansele ca sa “grebleze” virusul in noua varianta erau cu cel putin 60-70% mai mici.
    Dar asa cum le place pocaitilor, atunci cand vor sa il preaslaveasca sau sa il victimizeze pe unul dintre ei, platesc o suma de bani si-i dedica un articol de presa intr-o redactia a unui ziar unde exista SIGUR!! un membru cu functie si decizie din comunitatea religioasa din care fac ei parte.
    Mai mult nu este de spus.
    Decat ca spre rusinea lor, se fac de ras cu astfel de postari precum si cu comentariile deloc realiste si foarte partinitoare pe care le publica ptr. protejarea membrilor confesiunii lor.
    Si o fac fara rusine.
    Asta chiar e grav.
    Ptr.ca se cred prin definitie superiori.

  • necredinciosul says:

   Adrian Palcu te plictisesti ? Ai terminat de ars pe rug toate vrajitoarele ? Ai biciuit toti ereticii pana s-au convertit? Vezi ca niste frati de-ai tai au ajuns la putere in Afganistan si au nevoie de indrumare spirituala. Du-te la ei sa ii ajuti, inchizi … invatatorule!

 8. hmm says:

  Ciudat cum evolueaza virusul asta cand fratii zic ca nu exista evolutie…
  Cum se schimba el de la o generatyie la alta…
  O fi un virus necreationist recreationist

 9. Iona says:

  De ce nu indemnati si la vaccinare pentru a evita forme grave ale covid19, in tara noastra bisericile nu fac nimic pentru ai convinge sa se vaccineze spre deosebire de biserica catolica care ii indeamna pe oameni sa se vaccineze, dar l noi unii preoti fac antireclama ca oamenii sa nu se vaccineze ceea ce este iadmisibil.

 10. Needucat says:

  Oare cum pot fi unii atât de proşti într-o singură viață!?

 11. Mihaela Dumitru says:

  Cata rautate si ne miram ca ne da Dumnezeu tornade si fel de fel de boli
  Tot felul de blasfemii
  Sper ca Dumnezeu sa ne ocroteasca pe cei care ne vedem de treaba noastra.

  • Anti sectanti sositi in Romania in ultimii 50 de ani says:

   Atunci mai bine sa va vedeti de treaba voastra !!
   Si renuntati la aceste apeluri la rugaciune in presa.
   Adunati-va in toate bisericile voastre si stati impreuna cu toate neamurile voadtre nuneroase (stiti bine de ce, cum si de cate ori va inmultiti!) ca sa va rugati ptr. acest “frate” fara sa faceti aceast asa zis apel.
   Apel care este in realitate perceput ca o reclama indirecta la forta comunitatii voastre baptiste- pocaiesti.
   Omul are nevoie disperata de D-zeul nostru al tuturor oamenilor!
   Nu de D-zeul vostru doar!!
   S-ar putea ca rugaciunile unuia de al nostru catolic, ortodox sau musulman sa ii aduca vindecarea mai mult decat reclama asta ieftina imbracata elegant in apel la rugaciune a fratilor baptisti pocaiti.
   Coborati pe Pamant, fratilor !!
   Pamantul este oferit de catre Dumnezeu oamenilor !
   Nu unor oameni care au trecut la cultul penticostal ori baptist.
   Reveniti-va fratilor !

 12. Völkermord says:

  Sunt si eu asistent medical de 5 ani in domeniu si am vazut destul in acesti 5 anii dar mie deja scarba de aceasta propaganda si promovare pentru vaccin..

 13. Decebal says:

  Mesaj pentru ,Orădean ‘ du-te la rapel daca vrei sa trăiești , dacă a-i început cu intepatu nu m-ai scapi corpul tău nu m-ai luptă … ține minte cuvintele acestea.

 14. Unu says:

  Acum 5,6 ani am făcut vaccinul antigripal .cel care se face de ani de zile in romania.in acea iarnă am făcut o gripă că o săptămână nu am fost bun de nimic.deci vaccinul a avut efect zero.pe ăsta de covidel,nu îl mai fac nici dacă mă picuri cu ceară

  • Altu' says:

   Pentru Unu.
   Atunci stai si așteapta ca ceva pastor sau popa aflat in relatii de prietenie sau membri ai aceleasi confesiuni sa publice un articol de presa cu un apel la rugaciune in momentul in care vei fi imobilizat la ATI fara sa fii constient.
   Dar te rog, lasa din timp date exacte, conform practicii.
   Strada unde ai copilarit, scoala pe care ai urmat-o, pastorul sau popa care te-au botezat, masterurile absolvite, numele sotiei, localitatea unde este ea nascuta, locul unde ai plecat sa te realizezi pe acest pamant, dar mai ales varsta si ultimele incercari de a-ti gasi un loc de munca in domeniul medical in care oricum nu ai incredere!!
   Astea neaparat.
   Exact ca in situatia fratelui expusa in acest articol penibil de presa.
   Si nu uita sa le amintesti din timp celor ce vor face public articolul, sa fie cat mai sensibil redactat, sa atinga la corason pe oricine citeste mareata povestire.
   Pina se intampla asta, pune mana si te roaga!
   Zilnic, minim dimineata si seara.
   Ca numai Dumnezeu daca isi arata mila Sa, doar El te mai poate salva.
   Dumnezeu sa ne pazeasza si sa ne ajute, avandu-ne in paza Sa !!
   Pe toti, chiar si pe tine, Unu.

  • stv3 says:

   Din ce ai scris, ai luat vaccinul ca prostul. Vaccinul se administreaza PROFILACTIC! dex-it! Au mai fost unii care imediat, cum s-au infectat cu SARS-Cov2, s-au si vaccinat in graba… apoi au fost luati cu salvarea… Dar nu din cauza vaccinului… din cauza analfabetismului functional (= prostiei). Nu te vaccinezi cand ai agentul patogen in tine! Orice vaccin este PREVENTIV! Daca esti deja infectat, iti faci mai mult rau. Raccinul pe baza de ARNm ar fi singura varianta administrabila si in timpul infectiei, ca nu contine agent patogen. Insa atentie la reactia organismului! La furtuna de citokine! Nici sistemul imun hiperactiv nu este tocmai bun… A se vedea originea socurilor anafilactice…

   • Vasile says:

    Pui Mozart la gâște… Ăștia habar nu au să scrie și când citesc silabisesc, dar au așteptări, se pricep, gândesc, decid. 😃

 15. Ketch-up says:

  Ce părere aveţi de biserica mormonã?

 16. Anonim says:

  Codul de la Nürnberg # 6: Riscul nu trebuie să depășească niciodată beneficiul

  Covid-19 are o rată de recuperare de 98-99%. Vătămările, decesele și efectele secundare ale vaccinului prin terapia genetică a ARNm depășesc cu mult acest risc. Utilizarea vaccinurilor „cu scurgeri” a fost interzisă pentru agricultură de către SUA și UE datorită studiului Marek Chicken, care arată că „virușii fierbinți” și variantele apar … făcând boala și mai mortală. Totuși, acest lucru a fost ignorat pentru uz uman de către CDC știind pe deplin riscul că noi variante mai mortale să apară din vaccinările scurse. CDC este pe deplin conștient de faptul că utilizarea vaccinurilor cu scurgeri facilitează apariția tulpinilor fierbinți (mai letale). Cu toate acestea, ei au ignorat acest lucru când este vorba de oameni.

 17. Xxxxx says:

  Dacă nu era cu master putea sa crape ,ori dacă nu era un frate de al vostru,ma sunteți niște nesimțiți ordinari

 18. Dan says:

  Articolul e cusuț cu ată albă. Apelul la rugăciune se face între frați și nu în lume la oameni care nu-L cunosc pe Dumnezeu. Ori acest articol vrea să promoveze vaccinarea aratand cu “degetul” pe un om care probabil nu s-a vaccinat. Că s-a vaccinat că nu s-a vaccinat un lucru e cert: doar Dumnezeu și nu Pfizer e cel care dă viață. Trebuie să ai înțelepciune când postezi / scrii un articol. Autoarea a greșit în acest caz.

 19. Payx says:

  Am auzit, și făcut de vaccin anti etc.acum aud de vaccin nu anti ci pentru a face(eventual) formă ușoară.voi vă auziți ce spuneți?

 20. Călin si Gabriela Popoviciu sunt oameni de inalta tinuta morala si intelectuala. Ei nu se vor raspunde haterilor ci ii va binecuvanta, asa cum obisnuiesc ei sa faca. Atat eu cat si sotul meu avem ferma convingere ca vor trece cu bine peste aceasta situatie de moment si vor fi in continuare de folos semenilor lor, asa cum au fost si pana acum. Frumusețea este strălucirea adevărului și mireasma bunătății. Va salut pe toti cu mult drag si va doresc tot binele din lume!

  • Gabriela Popoviciu says:

   Domnul Isus sa va fereasca de orice rau si sa va binecuvinteze pe toti! Si vaccinati si ne-vaccinati! Si sa aibe mila de toti!

 21. Ion Lazurean says:

  Avem o „pandemie” reală dar nedeclarată de cancer și o modestă pandemie de coronavirus, exacerbată politic și mediatic. Oare câte alte boli au făcut mai multe victime decât mult-trâmbițatul virus ucigaș dar căruia îi vine de hac imediat banala ivermectină? In America de Sud se foloseste din plin claritromicina pentru tratarea Covid 19 si functioneaza cu succes, daca este administrata din timp. Desigur, in acceptiunea unora industria farmaceutica are un interes doar atunci cand e vorba de sume mai mici dar nu este interesata de trilioanele de Euro care le vin de la guverne pentru vaccin. Asadar, “daca ei ar sti un tratament mai simplu, necostisitor ei ne-ar spune imediat, deoarece ei vor binele nostru si nicidecum sumele uriase de bani care vin de pe urma vaccinarii perpetue a populatiei”. Daca e asa sau nu, nu avem de unde sa stim. Un lucru este cert: te poti imbolnavi de Covid si daca esti vaccinat. In consecinta, nu cred ca are rost sa ne mai divizam si din acest punct de vedere. Si asa romanii sunt o natie dezbinata din multe puncte de vedere. Daca vaccinul ne protejeaza, atunci in ce fel ne-ar pune sanatatea in pericol cei nevaccinati? Doresc tuturor bihorenilor multa sanatate si noroc!

 22. Sincere condoleante sotiei si mamei lui Calin! Dumnezeu sa va aiba in paza iar lui Calin sa-i odihneasca sufletul impreuna cu cei dreti!

  https://www.youtube.com/watch?v=ipjn87B59hI

 23. Mapamond

  Alarmă în şcoli: Elevii le dau pumni colegilor ca în „Jocul calamarului”, serialul coreean de pe Netflix
  Nebunia este foarte populară în rândul elevilor din şcolile primare şi gimnaziale, care, teoretic, nu ar fi trebuit să vadă produsul TV, deoarece este interzis copiilor sub 14 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Salonul Internațional de Artă Naivă Oradea se pregătește să-și deschidă porțile
  Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, partener fiind Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La mulți ani, Armata Română!
  Luni, 25 ocombrie e Ziua Armatei Române, iar militarii locali de la Garnizoana Oradea organizează la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie Oradea o ceremonie militară cu intonarea imnului de stat, slujbă religioasă, alocuţiuni, depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimul scărar din Bihor care reface „drumul pâinii”
  „Luați scări !”, „Luați scări!”, „Hai la scări!”. E un strigăt care se aude din ce în ce mai rar pe ulițele din Bihor. Singurul care mai duce scări de lemn făcute chiar de el la vânzare cu căruța e Dumitru Buha din Cresuia.

  BIHON Sport local

  Debut cu dreptul pentru voleibalistele orădene

  România

  Noile restricții care intră de luni în vigoare: Carantină de noapte și certificat verde obligatoriu. Magazinele, deschise până la ora 21. Lista completă
  Începând de luni, 25 octombrie, de la ora 00:00, intră în vigoare noile restricții aprobate de CNSU și decise de Guvern, iar mai apoi publicate în Monitorul Oficial al României. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.