bihon.ro Web analytics

Aproape 900 de locuri de muncă vacante în Bihor

Reactualizat la:

Aproape 900 de locuri de muncă vacante în Bihor

Reactualizat la:
Cele mai multe oferte din categoria studiilor superioare se adresează inginerilor.
Scris de Dan Birta - Cele mai multe oferte din categoria studiilor superioare se adresează inginerilor.

Ultimele date ale Agenţiei Judeţene pentru Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor arată că în baza de date a agenţiei există 873 de oferte de angajare. Dintre acestea, la Oradea sunt 799 de oferte.

Se caută ingineri

Oferta pentru persoanele care au terminat o facultate este de 84 de job-uri. Nu mai puţin de 55 dintre acestea sunt destinate inginerilor de diferite specializări: achiziţii, asamblare, automatişti, calitate, căi ferate, cercetare echipamente de proces, chimişti, construcţii civile, electromecanici, electronişti, geodezi, mecanici, producţie, maşini unelte, IT, sudură, topografi, etc. Ofertele se mai adresează economiştilor, fiziokinetoterapeuţilor, inspectorilor resurse umane, managerilor de marketing, medicilor, specialiştilor în domeniul calităţii, etc.

Studii medii şi neclificaţi

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională în baza de date a AJOFM Bihor există 488 de locuri de muncă vacante în domenii variate. Astfel, în domeniul comerţului se caută vânzători, agenţi de vânzări, contabili, gestionarii, lucrători comerciali. Oferta este consistentă şi în HORECA (hoteluri, restaurante, catering). Pot să-şi găsească un job bucătarii, brutarii, cameristele, ospătarii, etc.

În industria uşoară sunt căutaţi cusătorii în piele şi înlocuitori, confecţionerii de articole textile, confecţionerii de îmbrăcăminte şi croitorii.

În domeniul construcţiilor pot să se angajeze dulgherii, electricienii, astfaltatorii, fierarii betonişti, instalatorii, montatorii rigips, vopsitorii, zidarii, zugravii, etc.

Domeniul mecanic oferă locuri de muncă frezorilor, operatorilor CNC, strungarilor, lăcătuşilor mecanici. Foarte căutaţi sunt şi şoferii.

Oferta pentru persoanele necalificate este de 227 de joburi. Ea se adresează ajutorilor de bucătari, ambalatorilor, femeilor de serviciu, îngrijitorilor de clădiri şi grădini, manipulanţilor marfă, muncitorilor necalificaţi în construcţii, operatorilor de producţie, etc.

În judeţ, la Aleşd sunt disponibile 19 oferte de angajare, la Beiuş – 22, la Marghita – 25 şi la Salonta – opt.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Notarul Laurenţiu Tomulescu, condamnat pentru fals intelectual
  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat în dosarul în care notarul orădean a fost judecat pentru fals intelectual şi l-a condamnat la închisoare cu suspendare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șapte focare de pestă porcină în județul Bihor
  Ca urmare a stingerii focarelor din două localităţi, au fost ridicate restricțiile sanitare veterinare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nemţii dau drumul la concerte. Bryan Adams va cânta în faţa a 12.000 de fani
  Bryan Adams a anunţat pe Instagram că va concerta în septembrie pe un stadion din Dusseldorf:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Colectarea pe trei fracții devine regulă în Oradea
  Introdusă experimental anii trecuți, cu scopul de a reduce „amenda” plătită de oraș pentru cantitățile prea mari de deșeuri depuse pe haldă, colectarea pe trei fracții devine obligatorie cu încheierea noului contract de salubritate multianual. 3

  BIHON Sport local

  Promovarea lui CAO 1910 Oradea, la mâna FRF
  Formația orădeană nu se regăsește între primele șapte echipe de pe locurile 2.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă două decese în Bihor de la Covid, dar pe fond de comorbidități
  Alți doi oameni s-au stins din viața la secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Curteanu. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.