bihon.ro Web analytics

Aproape 900 de locuri de muncă vacante în Bihor

Reactualizat la:

Aproape 900 de locuri de muncă vacante în Bihor

Reactualizat la:
Cele mai multe oferte din categoria studiilor superioare se adresează inginerilor.
Scris de Dan Birta - Cele mai multe oferte din categoria studiilor superioare se adresează inginerilor.

Ultimele date ale Agenţiei Judeţene pentru Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor arată că în baza de date a agenţiei există 873 de oferte de angajare. Dintre acestea, la Oradea sunt 799 de oferte.

Se caută ingineri

Oferta pentru persoanele care au terminat o facultate este de 84 de job-uri. Nu mai puţin de 55 dintre acestea sunt destinate inginerilor de diferite specializări: achiziţii, asamblare, automatişti, calitate, căi ferate, cercetare echipamente de proces, chimişti, construcţii civile, electromecanici, electronişti, geodezi, mecanici, producţie, maşini unelte, IT, sudură, topografi, etc. Ofertele se mai adresează economiştilor, fiziokinetoterapeuţilor, inspectorilor resurse umane, managerilor de marketing, medicilor, specialiştilor în domeniul calităţii, etc.

Studii medii şi neclificaţi

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională în baza de date a AJOFM Bihor există 488 de locuri de muncă vacante în domenii variate. Astfel, în domeniul comerţului se caută vânzători, agenţi de vânzări, contabili, gestionarii, lucrători comerciali. Oferta este consistentă şi în HORECA (hoteluri, restaurante, catering). Pot să-şi găsească un job bucătarii, brutarii, cameristele, ospătarii, etc.

În industria uşoară sunt căutaţi cusătorii în piele şi înlocuitori, confecţionerii de articole textile, confecţionerii de îmbrăcăminte şi croitorii.

În domeniul construcţiilor pot să se angajeze dulgherii, electricienii, astfaltatorii, fierarii betonişti, instalatorii, montatorii rigips, vopsitorii, zidarii, zugravii, etc.

Domeniul mecanic oferă locuri de muncă frezorilor, operatorilor CNC, strungarilor, lăcătuşilor mecanici. Foarte căutaţi sunt şi şoferii.

Oferta pentru persoanele necalificate este de 227 de joburi. Ea se adresează ajutorilor de bucătari, ambalatorilor, femeilor de serviciu, îngrijitorilor de clădiri şi grădini, manipulanţilor marfă, muncitorilor necalificaţi în construcţii, operatorilor de producţie, etc.

În judeţ, la Aleşd sunt disponibile 19 oferte de angajare, la Beiuş – 22, la Marghita – 25 şi la Salonta – opt.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Statui Vivante prezente la Oradea, la Enchante Rooftop & Social Lounge, o locaţie care îţi oferă privelişti asupra oraşului ce îţi taie respiraţia!
  Enchante ! Mă bucur să te cunosc! Încântat de cunostinţă! Nice to meet you! 1

  România

  Nunți și botezuri de la 1 iunie: Se renunță la restricționarea numărului de persoane, dacă toți participanții sunt vaccinați
  Liber la nunți și botezuri. Președintele Klaus Iohannis a anunțat în cadrul conferinței de joi că din date de 1 iunie se pot organiza evenimente private.

  România

  K.Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile pe timp de noapte. Spectatorii revin pe stadioane
  Președintele Klaus Iohannis a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Palatul Controceni, că din data de 15 mai se va elimina portul măștii în exterior și restricțiile de noapte. 18

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prețuri mai mici pentru investigațiile dedicate femeii, la Transilvania Imagistică
  Cancerul de sân e cea mai frecventă formă de cancer cu care se confruntă femeile, de aceea prevenția, controlul anual sau la 2 ani, sunt vitale pentru depistarea precoce a acestei maladii. Surprins în stadiu incipient, cancerul de sân este tratabil.

  România

  Premierul Cîţu o încurajează pe Ioana Mihăilă să prezinte public raportul privind diferenţele de raportare a deceselor generate de COVID-19
  Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat joi că o încurajează pe Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, să prezinte public raportul Comisiei privind diferenţele de raportare a deceselor la persoane cu COVID-19.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Actrița Ioana Gajdo a câștigat procesul cu CJ Bihor
  Judecătorii Tribunalului Bihor au anulat dispoziția de trimitere în șomaj tehnic a actorilor Teatrului „Regina Maria”.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.