bihon.ro Web analytics

Aproape 900 de locuri de muncă vacante în Bihor

Reactualizat la:

Aproape 900 de locuri de muncă vacante în Bihor

Reactualizat la:
Cele mai multe oferte din categoria studiilor superioare se adresează inginerilor.
Scris de Dan Birta - Cele mai multe oferte din categoria studiilor superioare se adresează inginerilor.

Ultimele date ale Agenţiei Judeţene pentru Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor arată că în baza de date a agenţiei există 873 de oferte de angajare. Dintre acestea, la Oradea sunt 799 de oferte.

Se caută ingineri

Oferta pentru persoanele care au terminat o facultate este de 84 de job-uri. Nu mai puţin de 55 dintre acestea sunt destinate inginerilor de diferite specializări: achiziţii, asamblare, automatişti, calitate, căi ferate, cercetare echipamente de proces, chimişti, construcţii civile, electromecanici, electronişti, geodezi, mecanici, producţie, maşini unelte, IT, sudură, topografi, etc. Ofertele se mai adresează economiştilor, fiziokinetoterapeuţilor, inspectorilor resurse umane, managerilor de marketing, medicilor, specialiştilor în domeniul calităţii, etc.

Studii medii şi neclificaţi

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională în baza de date a AJOFM Bihor există 488 de locuri de muncă vacante în domenii variate. Astfel, în domeniul comerţului se caută vânzători, agenţi de vânzări, contabili, gestionarii, lucrători comerciali. Oferta este consistentă şi în HORECA (hoteluri, restaurante, catering). Pot să-şi găsească un job bucătarii, brutarii, cameristele, ospătarii, etc.

În industria uşoară sunt căutaţi cusătorii în piele şi înlocuitori, confecţionerii de articole textile, confecţionerii de îmbrăcăminte şi croitorii.

În domeniul construcţiilor pot să se angajeze dulgherii, electricienii, astfaltatorii, fierarii betonişti, instalatorii, montatorii rigips, vopsitorii, zidarii, zugravii, etc.

Domeniul mecanic oferă locuri de muncă frezorilor, operatorilor CNC, strungarilor, lăcătuşilor mecanici. Foarte căutaţi sunt şi şoferii.

Oferta pentru persoanele necalificate este de 227 de joburi. Ea se adresează ajutorilor de bucătari, ambalatorilor, femeilor de serviciu, îngrijitorilor de clădiri şi grădini, manipulanţilor marfă, muncitorilor necalificaţi în construcţii, operatorilor de producţie, etc.

În judeţ, la Aleşd sunt disponibile 19 oferte de angajare, la Beiuş – 22, la Marghita – 25 şi la Salonta – opt.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accidente în Bihor: biciclist transportat la spital după ce a fost lovit de o dubiță
  Un bicliclist de 52 de ani din Borș a ajuns luni la spital, după ce un orădean care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj l-a acroșat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  10 contrabandiști bihoreni în judecată, după un an de la percheziții
  La un an de când au fost percheziționați, 10 contrabandiști de țigări au fost trimiși în judecată.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Hoț violent arestat după ce a fost prins în flagrant
  Un tânăr din Salonta, bănuit de tâlhărie calificată, a fost arestat de magistrați.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A murit Cătălin Birta, fratele viceprimarului
  Cătălin Birta, fratele viceprimarului Florin Birta a decedat în noaptea de luni spre marți la Spitalul Județean Oradea.

  România

  STATISTICĂ: Cele cinci judeţe în care s-au înregistrat 40% din decesele COVID din ţară. Câţi bărbaţi şi câte femei au murit
  90,7% dintre persoanele decedate din cauza COVID-19 aveau comorbidităţi asociate, se arată într-un raport al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP).

  Bihon CSM Oradea

  „Cred că putem să ne batem de la egal la egal cu Steaua”
  Internaționalul Vlad Georgescu afirmă că echipa orădeană se află în plin progres.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.