bihon.ro Web analytics

Aripi pentru îngeri cu clubul Impact Eco

Aripi pentru îngeri cu clubul Impact Eco

<p>FOTO:FAN</p>
Reactualizat la:
În cadrul acestui proiect se doreşte construirea a cinci case de copii.
Scris de demeter1 - În cadrul acestui proiect se doreşte construirea a cinci case de copii.

Copiii și tinerii membrii ai cluburilor IMPACT din Oradea au început toamna cu pregătirea proiectului intitulat „Aripi de înger”. Fiecare casa va adăposti cât 12 copii din totalul de 60 de copii abandonați, momentan cazați la Centrul de Plasament nr.2 din Oradea.

Împreună cu liderii de grup, profesor Cifor Aurica și Popa Ileana, 14 tineri membrii ai Clubului IMPACT Eco, din cadrul Liceului ƒ„Partenie Cosma” din Oradea, au sfidat tonusul automnal și au dat primul suflu de viață casei de copii IMPACT de la Oșorhei, dând un contur simbolic acestei case de copii, încercuind-o cu brațele și cu inimile lor cuprinzătoare, ca o promisiune de cucerire și ca un îndemn de solidaritate pentru un ideal atât de sfânt: familia.

arip de inger2

„Prin acest demers, tinerii impacți transmit următorul mesaj tuturor celor cu inima deschisă: avem nevoie de implicarea voastră! Fie că ești voluntar, fie că ești mic donator sau mare donator, cu toții putem aduce bucurie în sufletul copiilor pentru care abandonul nu trebuie să le mai fie casă”, spun reprezentanţii Clubului IMPACT Eco.

Proiectul „Aripi de înger” se înnoiește cu un partener important. Este vorba despre Clubul Rotary Oradea, care va sprijini construirea celei de a cincea casă de copii. Aceasta va fi ridicată la Oșorhei, în cadrul Parohiei Ortodoxe Române Oșorhei, păstorită de Preacucernicul Părinte Nicolae Robotin.

Până în prezent, partenerii cluburilor IMPACT în acest proiect sunt: Hopes and Homes Romania, care vor finanța construirea a 3 case de copii; Fundația Sera Romania, care va finanța construirea unei case de copii. Ce-a de-a cincea casă este construită din acțiunile de fundrasing realizate de cluburile IMPACT din Oradea, Clubul Rotary Oradea, Hipermarket Auchan Oradea și Asociația Filantropia Oradea. Din suma de 150.000 euro necesară pentru construirea celei de a cincea casă de copii, cluburile IMPACT din Oradea au strâns aproape 10.000 euro.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Liberalii își impun omul, la RAR Bihor. Ce alți directori urmează să fie schimbați?
  Printr-o decizie a șefului RAR din Capitală, directorul local sprijinit de PSD este înlocuit de omul PNL. Se face o rocadă, după ce, în timpul Guvernului Ponta, pesedistul Crăciun l-a înlocuit pe Filip.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Invențiile Evului Mediu. Leonardo Da Vinci – apă, vânt şi foc”
  Copiii pot admira la Muzeul Oraşului Oradea o nouă expoziţie cu machete ce reproduc invenţiile lui Leonardo Da Vinci.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  115 milioane de lei pentru Universitatea din Oradea
  115 milioane de lei au fost alocați Universității din Oradea de către Ministerul Educației. Mai mult de jumătate din fonduri vor merge pe salariile angajaților. 1

  BIHON Sport local

  Luceafărul a învins pe CSC Sânmartin II
  Într-un nou joc de pregătire, Luceafărul Oradea a câștigat cu 3-2 (1-1) în fața echipei de eșalon patru CSC Sânmartin II.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dacia 100% electrică la Salonul Auto Geneva
  Grupul Renault va prezenta la Salonul Auto de La Geneva, care va avea loc în perioada 5 – 15 martie, un autoturism 100% electric.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Kamion din Italia, The Hypnotunez din Ucraina şi Skroom vor susţine concerte în Rock Fort
  Trei trupe din trei ţări vor concerta vineri, de la ora 20:00 în Rock Fort din Oradea. Kamion vine din Italia, cu membrii din Trevisto şi Veneţia, şi abordează un heavy'n'roll. Proiectul Kamion s-a născut în 2014, avându-i ca membri fondatori pe Paul şi Patch, care şi-au dorit să pornească o trupă originală.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.