bihon.ro Web analytics

Asociația Firmelor Bihorene şi-a ales o nouă conducere executivă

Reactualizat la:

Asociația Firmelor Bihorene şi-a ales o nouă conducere executivă

Reactualizat la:
În cadrul AFB au fost constituite patru departamente conduse de patru vicepreşedinţi.
Scris de farcas - În cadrul AFB au fost constituite patru departamente conduse de patru vicepreşedinţi.

Asociația Firmelor Bihorene (AFB) și-a ales joi, 21 septembrie, conducerea executivă în cadrul primei ședințe a noului consiliu director ales în Adunarea Generală a Asociaților (AGA) din septembrie 2016.

Principalele decizii luate în această primă ședință au fost legate de îndeplinirea obiectivelor asociației stabilite în AGA. Cea mai importantă decizie a fost constituirea a patru departamente distincte conduse de vicepreședinți, care să coordoneze acțiunile și politicile publice ale AFB în mai multe domenii: Departamentul Economic – vicepreședinte Liviu Sav; Guvernanță Locală – vicepreședinte Leontin Ciucur; Responsabilitate Socială (RSC) – vicepreședinte Mihai Pop; Educație, Sănătate, Resurse Umane – vicepreședinte Angela Perneș. Preşedintele AFB a fost ales Dan Octavian, iar director general – Radu Silaghi.

Obiective principale

Obiectivele AFB pentru următoarea perioadă, votate în cadrul AGA, sunt: facilitarea IMM-urilor bihorene de a se loca, reloca în Parcurile Industriale din Oradea pe suprafețe între 1.500-3.000 mp; promovarea companiilor din județul Bihor către alte piețe; atragerea de fonduri nerambursabile pentru membrii AFB; derularea mai multor programe de calificare, recalificare și instruire atât pentru angajații partenerilor AFB, cât și pentru cei în căutarea unui loc de muncă; mentorat, internshipuri, practică profesională pentru tineri; implicarea în elaborarea de decizii economice, politice și sociale care să vină în sprijinul mediului de afaceri; construirea unei platforme de comunicare cu decidenții politici la nivel local, regional și național, în vederea promovării mediului de afaceri bihorean și eliminarea barierelor birocratice, fiscale și legislative care stau în calea dezvoltării firmelor bihorene; colaborarea cu organizații patronale din România și străinătate în vederea susținerii intereselor companiilor bihorene.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Noi reguli RCA: constatarea amiabilă se va face electronic, reguli simple pentru mașina la schimb
  Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat un proiect de normă care aduce modificări substanțiale Normei 20/2017 privind asigurările auto în România. Actul normativ a fost trimis către Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare după 90 de zile de la publicare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.