bihon.ro Web analytics

Asociația Firmelor Bihorene şi-a ales o nouă conducere executivă

Reactualizat la:

Asociația Firmelor Bihorene şi-a ales o nouă conducere executivă

Reactualizat la:
În cadrul AFB au fost constituite patru departamente conduse de patru vicepreşedinţi.
Scris de farcas - În cadrul AFB au fost constituite patru departamente conduse de patru vicepreşedinţi.

Asociația Firmelor Bihorene (AFB) și-a ales joi, 21 septembrie, conducerea executivă în cadrul primei ședințe a noului consiliu director ales în Adunarea Generală a Asociaților (AGA) din septembrie 2016.

Principalele decizii luate în această primă ședință au fost legate de îndeplinirea obiectivelor asociației stabilite în AGA. Cea mai importantă decizie a fost constituirea a patru departamente distincte conduse de vicepreședinți, care să coordoneze acțiunile și politicile publice ale AFB în mai multe domenii: Departamentul Economic – vicepreședinte Liviu Sav; Guvernanță Locală – vicepreședinte Leontin Ciucur; Responsabilitate Socială (RSC) – vicepreședinte Mihai Pop; Educație, Sănătate, Resurse Umane – vicepreședinte Angela Perneș. Preşedintele AFB a fost ales Dan Octavian, iar director general – Radu Silaghi.

Obiective principale

Obiectivele AFB pentru următoarea perioadă, votate în cadrul AGA, sunt: facilitarea IMM-urilor bihorene de a se loca, reloca în Parcurile Industriale din Oradea pe suprafețe între 1.500-3.000 mp; promovarea companiilor din județul Bihor către alte piețe; atragerea de fonduri nerambursabile pentru membrii AFB; derularea mai multor programe de calificare, recalificare și instruire atât pentru angajații partenerilor AFB, cât și pentru cei în căutarea unui loc de muncă; mentorat, internshipuri, practică profesională pentru tineri; implicarea în elaborarea de decizii economice, politice și sociale care să vină în sprijinul mediului de afaceri; construirea unei platforme de comunicare cu decidenții politici la nivel local, regional și național, în vederea promovării mediului de afaceri bihorean și eliminarea barierelor birocratice, fiscale și legislative care stau în calea dezvoltării firmelor bihorene; colaborarea cu organizații patronale din România și străinătate în vederea susținerii intereselor companiilor bihorene.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C.Data 19.01.2022 - PL Marghita - anuntate cu 2 zile

  România

  Premierul României, acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. Ciucă: Am inițiat solicitarea de verificare a tezei mele de doctorat de Comisia de Etică a UNAp

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se circulă pe toate drumurile din județ. Autoritățile le cer șoferilor atenție sporită
  Companiile responsabile cu deszăpezirea au acționat, în noaptea de luni spre marți, cu 48 de utilaje pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a intervenit pe drumurile naționale.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nominalizări pentru Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Viaţa în era COVID. Tu cum îţi protejezi auzul?
  STUDIU: Unii pacienți afectați de COVID-19 s-au confruntat în timpul bolii și cu probleme de auz.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Marty Restaurants Oradea lansează noul meniu #BigTaste!
  Marty lansează de mâine,19 ianuarie 2022 noul meniu, aşa că vă aşteaptă să îl încercaţi între 10:00 şi 22:00, pe Strada Zorelelor 14A, Parcu Salca! #numazic.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.