bihon.ro Web analytics

Attila Cseke propune o viziune

Candidatul UDMR la Primărie, Cseke Attila, spune că Oradea în va fi înscrisă în Rețeaua Orașelor Sănătoase (ROS), organizaţie ce funcţionează pe lângă Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și încă nu conține nicio localitate din România.
Scris de Călin Corpaş - Candidatul UDMR la Primărie, Cseke Attila, spune că Oradea în va fi înscrisă în Rețeaua Orașelor Sănătoase (ROS), organizaţie ce funcţionează pe lângă Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și încă nu conține nicio localitate din România.

De altfel, programul său electoral e intitulat „Oradea Sănătoasă”. Prin aderarea la ROS, Oradea ar trebui să se oblige să creeze un ecosistem stabil și sustenabil pe termen lung, să dezvolte o comunitate puternică bazată pe sprijin reciproc și pe spirit civic, ridicând mult implicarea cetățenilor în deciziile pe care administrația locală le ia privind viața, sănătatea și bunăstarea. Cseke speră că programul „Oradea Sănătoasă” va deveni programul primarului ales în 10 iunie de cetățeni, motivând că este vorba despre „o cu totul altă modalitate de conducere a orașului”, un program care „oferă o viziune, o strategie de dezvoltare a orașului”. Candidatul spune că Oradea nu se mai poate mulțumi cu un primar-administrator.

Altfel, ieri, candidaţii UDMR Cseke şi Pasztor au semnat un nou acord cu mai multe ONG-uri din Oradea, pentru susţinerea unor proiecte în cultură, educație, tineret, sportului și turism.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Alarmă în şcoli: Elevii le dau pumni colegilor ca în „Jocul calamarului”, serialul coreean de pe Netflix
  Nebunia este foarte populară în rândul elevilor din şcolile primare şi gimnaziale, care, teoretic, nu ar fi trebuit să vadă produsul TV, deoarece este interzis copiilor sub 14 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Salonul Internațional de Artă Naivă Oradea se pregătește să-și deschidă porțile
  Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, partener fiind Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La mulți ani, Armata Română!
  Luni, 25 ocombrie e Ziua Armatei Române, iar militarii locali de la Garnizoana Oradea organizează la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie Oradea o ceremonie militară cu intonarea imnului de stat, slujbă religioasă, alocuţiuni, depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimul scărar din Bihor care reface „drumul pâinii”
  „Luați scări !”, „Luați scări!”, „Hai la scări!”. E un strigăt care se aude din ce în ce mai rar pe ulițele din Bihor. Singurul care mai duce scări de lemn făcute chiar de el la vânzare cu căruța e Dumitru Buha din Cresuia.

  BIHON Sport local

  Debut cu dreptul pentru voleibalistele orădene

  România

  Noile restricții care intră de luni în vigoare: Carantină de noapte și certificat verde obligatoriu. Magazinele, deschise până la ora 21. Lista completă
  Începând de luni, 25 octombrie, de la ora 00:00, intră în vigoare noile restricții aprobate de CNSU și decise de Guvern, iar mai apoi publicate în Monitorul Oficial al României. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.