bihon.ro Web analytics

Au inaugurat noua instalație de iluminat a Palatului

Reactualizat la:
Reactualizat la:
S-a întâmplat la Târgul de Advent. Fondurile obținute vor fi folosite în scop caritabil, pentru ajutorarea a doi copii bolnavi: Noel și István.
Scris de Veronica Bursaşiu - S-a întâmplat la Târgul de Advent. Fondurile obținute vor fi folosite în scop caritabil, pentru ajutorarea a doi copii bolnavi: Noel și István.

A fost atmosferă de sărbătoarea în Grădina Palatului Episcopal. Sute de oameni au trecut pragul târgului de Advent, eveniment aflat la cea de-a VI-a ediție, în organizarea Episcopiei Romano-Catolică de Oradea. Mirosul de vin fiert, de produse de patiserie a inundat curtea, în timp ce colindele și cântecele religioase se auzeau din fața Catedralei.

Punctul culminant a fost acela când Sfântul Nicolae a făcut o vizită la târg, împărțind cadouri celor mai cuminți dintre cei prezenți. Și pentru ca să poată pleca mai departe în siguranță, i-a fost luminată calea, cu prilejul inaugurării în mod festiv a noii instalație de iluminat a Palatului Episcopal și a grădinii din jur.Totodată a fost aprinsă șicea de a doua lumânare de pe coroana de Advent din fața Catedralei.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Go on says:

  Cu decoruri armonizate, paravane acas pictate, teatrului Acordeon, de satirã cu trombon,

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  15 milioane de euro, finanţări pentru împăduriri
  S-a prelungit până, pe 31 martie 2020, depunerea cererilor de sprijin pentru schema de împădurire.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ePiramida, funcţională de luni
  Platforma online poate fi accesată parţial, în baza codului numeric personal. Pentru acces la toate secţiunile, utilizatorul trebuie să ceară Primăriei, online sau la ghişeele din Piramidă, validarea contului.

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea va juca cu Dinamo în semifinalele Cupei
  Turneul Final Four al Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca, la 9-10 februarie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Discoteca anilor '70-'80”, la muzeu
  Este vorba despre prima expoziție permanentă dedicată discotecilor din anii comunismului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parc industrial în locul vechiului CET
  Directorul demisionar al Termoficare SA, Stănel Necula, anunţă refuncţionalizarea terenului de la CET-ul vechi de pe Borșului. După toate probabilităţile, Necula va rămâne în administraţia locală, la Termoficare SA şi după intarea în vigoare a demisiei depuse ca urmare a unei condamnări penale. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Debitul Crișul Repede, de trei ori mai mic decât media multianuală
  Debite scăzute și fenomene de iarnă în bazinul hidrografic Crișuri. Vremea rece din ultima perioadă a dus la apariţia formaţiunilor de gheaţă pe cursurile de apă din bazinul hidrografic Crişuri.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.