bihon.ro Web analytics

Autogara Marghita este operațională

De Georgiana Anghel

Autogara Marghita este operațională

Transportul public județean va funcționa în noua autogară după graficul de circulație stabilit de către CJ Bihor.
Scris de Georgiana Anghel - Transportul public județean va funcționa în noua autogară după graficul de circulație stabilit de către CJ Bihor.

Autogara Marghita a devenit operațională începând de ieri, 11 octombrie. „Autoritatea Rutieră Română a acordat Primăriei Municipiului Marghita licența pentru activități conexe transportului rutier – activități desfășurate de autogară, începând cu data de 8 octombrie, pe o perioadă de 5 ani, până în 2026″, a anunțat Consiliul Județean Bihor, printr-un comunicat de presă. Autogara Marghita este o investiție a Consiliului Județean Bihor, prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD Bihor). Primăria Marghita a preluat autogara în administrare după finalizarea construcției și a realizat lucrările de peisagistică.

Autogara este compusă din două corpuri. Primul, cu o suprafață de 105 metri pătrați, are o zonă de așteptare pentru 20-30 de persoane, un punct de vânzare bilete și informare, accesibil atât din exterior și cât și din interior, precum și grupuri sanitare. În zona de așteptare este amplasat un afișaj electronic pentru sosiri/plecări și un sistem de sonorizare. Cea de-a doua construcție este reprezentată de peronul de așteptare, prevăzut cu o copertină acoperită. „Firma responsabilă de lucrările de la Marghita a fost Flodor Transcom SRL, iar valoarea contractului a ajuns la 914.190,35 lei, fără TVA. Lucrările s-au încheiat cu aproximativ o lună înainte de termenul de 5 luni, stabilit prin contract”, a transmis CJ Bihor.
Orarul de circulație face parte din programul de transport public județean și poate fi consultat pe website-ul Consiliului Județean, la următorul link: http://bihortransport.ro/ro/.

 

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ajutorul de încălzire și curent electric pentru sezonul rece, la DASO. Documentele necesare și sumele alocate
  Direcția de Asistență Socială Oradea va distribui și prelua documentele necesare pentru ajutorul de încălzire și pentru suplimentul de energie electrică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Terminalul intermodal de mărfuri, pe terenul Vămii Oradea
  Aleșii locali au votat vineri trecerea clădirii Vămii Oradea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului de Finanțe, în domeniul public al Primăriei Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pompierii au salvat viața unui bărbat adus la porțile subunității din Salonta
  Pompierii salontani au intervenit prompt și au salvat viața unui bărbat de 66 de ani.

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  România

  Dragnea vorbește despre planurile președintelui Klaus Iohannis cu criza politică
  Klaus Iohannis a vrut ca PNL să fie controlat de el 100% și nu putea face asta cu Ludovic Orban și a mai vrut ca cel care face propunerile pentru șefii parchetelor să fie omul lui, spune Liviu Dragnea:„își bate un cui în talpă foarte serios”. Despre alegerile anticipate, Dragnea afirmă: „o cacialma”.

  BIHON Opinii

  Instinctul ca durere
  E foarte greu să definești în ziua de azi, noțiunea de instinct, într-o societate așa zisă modernă și civilizată care funcționează după anumite reguli morale, sociale, politice etc.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului
  Consiliul Județean Bihor a transmis că firma de construcții SC Crișana Proconstruct SA a început, pe propria cheltuială, lucrările de reparații pe Drumul Județean (DJ) 709 Talpoș, la limita cu județul Arad.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.