bihon.ro Web analytics

Barcelona, Londra, Milano şi Stuttgart – posibile destinaţii aeriene de la Oradea

Reactualizat la:

Barcelona, Londra, Milano şi Stuttgart – posibile destinaţii aeriene de la Oradea

Reactualizat la:
Societatea LCG Denmark ar putea aduce companii aeriene care să zboare de la Oradea spre destinaţiile dorite de Consiliul Judeţean şi Aeroportul Oradea. 
Scris de Demian - Societatea LCG Denmark ar putea aduce companii aeriene care să zboare de la Oradea spre destinaţiile dorite de Consiliul Judeţean şi Aeroportul Oradea. 

Este vorba despre Barcelona, Londra, Milano şi Stuttgart – primele patru destinaţii care au reieşit ca fiind preferate de bihoreni, în urma sondajului online realizat de Aeroport şi CJ Bihor.

Preşedintele Cornel Popa şi reprezentantul LCG Denmark în România, dr. Ştefan Runcan au semnat miercuri, 17 februarie, un document care vizează un grafic al activităţilor pe care le vor desfăşura CJ Bihor, Aeroportul Oradea şi LCG Denmark, astfel încât din 27 august 2016, să se zboare pe destinaţii externe de la Oradea. Acest grafic asumat va fi parte componentă a viitorului contract de prestări servicii ce va fi semnat între Aeroportul Internaţional Oradea şi LCG Denmark. Potrivit reprezentantului LCG, Ştefan Runcan, câştigul companiei va depinde exclusiv de succesul curselor aeriene de la Oradea.

Potrivit graficului, până la 16 aprilie 2016, LCG Denmark se obligă să identifice operatorul aerian care să zboare regulat de la Oradea către patru destinaţii, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în fiecare destinaţie.

avion

Compania daneză va studia, la rândul ei, care sunt destinaţiile pe care vor dori să le opereze companiile aeriene cu vrea colaborează. În urma consultărilor cu conducerea Consiliului Judeţean, până la 18 mai 2016 vor fi anunţate cele patru destinaţii săptămânale şi tipul de aeronavă.

LCD este o companie daneză fondată în 1988, în Danemarca, care a mai oferit consultanţă pentru dezvoltarea aeroporturilor din Copenhaga, Billund (Danemarca) şi Tg. Mureş. “Preţul unui bilet va fi fix, nu va fi variabil, în funcţie de perioada în care va fi achiziţionat. Nu vor fi clase şi servicii diferenţiate”, a precizat Runcan.

Vin charterele cu evrei de la Tel Aviv

Consiliul Judeţean a anunţat azi programul primelor curse charter ce vor ateriza la Oradea de la Tel Aviv: în 21, 22 aprilie şi 1 mai 2016. Acestea vor fi operate Air Bucharest. Continuitatea va fi asigurată la vară de către Blue Air. Cele două companii aeriene vor transport turiştii tour-operatorului israelian Meshek Tours.

Greii aviaţiei civile vin în Băile Felix

În 25 februarie, în Băile Felix va avea loc întâlnirea bianuală a aeropoturilor din România, în cadrul căreia TAROM îşi va prezenta strategia de dezvoltare pentru aeroporturile din România. La întâlnire vor participa Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Transporturilor, Romatsa şi reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră şi ai consiliilor judeţene care au în subordine aeroporturi. Întâlnirea are loc cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor şi a Aeroportului Internaţional Oradea.

Citeşte şi:

Ilie Bolojan. Tătucu nost .

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Agenți din Arad și Bihor, detașați pentru a repune pe picioare înmatriculările din Timișoara
  Criză de personal la înmatriculări, după ce zece angajați au fost ridicați de DGA pentru luare de mită. Trei agenți au fost chemați din concediu, iar alții au fost aduși din Arad și Bihor. Înmatriculările definitive vor fi reluate după program normal abia de săptămâna viitoare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cele trei motive posibile pentru care Apple a eliminat logo-ul luminos de pe spatele MacBook-urilor în 2015
  2021 marchează șase ani de când Apple a decis să scoată ”mărul” luminos de pe carcasa tuturor modelelor de Apple laptop.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost desemnat câștigătorul licitației pentru Drumul Expres Oradea – Arad
  Valoarea estimată a lucrărilor pentru drumul expres Oradea – Arad este de un miliard de euro.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lucrările la parcarea de la Voința, la 85%. Urmează faza finisajelor
  Termenul contractual este luna octombrie 2021, lucrarea e acum la 85%, transmite ADP SA. 8

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Austriecii de la Strabag vor construi drumul de legătură Oradea - Autostrada A3
  CNAIR a anunțat vineri, 18 iunie, câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția proiectului „Legătura Centura Oradea (Girație Calea Sîntandrei) - Autostrada A3 (Biharia)". 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic: Marea Britanie rămâne în zona roșie. Grecia și Franța, în zona verde
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat clasificarea țărilor și teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată a cazurilor de Covid. Astfel, Marea Britanie rămâne în zona roșie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.