bihon.ro Web analytics

Bazin de înot în Ioșia și bază sportivă pe Calea Clujului

De Bihon.ro

Bazin de înot în Ioșia și bază sportivă pe Calea Clujului

Reactualizat la:
Primăria Oradea dorește să realizeze, prin Compania Națională de Investiții, un bazin didactic de înot și o bază sportivă nouă.
Scris de Bihon.ro - Primăria Oradea dorește să realizeze, prin Compania Națională de Investiții, un bazin didactic de înot și o bază sportivă nouă.

Bazinul de înot va fi amplasat în zona dintre Liceul Don Orione și Arena Antonio Alexe, în timp ce baza sportivă pe Calea Clujului, în spatele stadionului Motorul.

„După ce în cursul lunii ianuarie 2020, consilierii locali și-au dat acordul ca municipiul Oradea să participe la acest program prin construirea unui bazin de înot în cartierul Ioșia, pe strada A. Cazaban nr. 47/A, în zona dintre Liceul Don Orione și Arena Antonio Alexe. în cadrul şedinţei de joi, 25 iunie a Consiliului Local au fost aprobate, proiectele care presupun predarea către Compania Naţională de Investiţii a amplasamentelor pe care Compania Națională de Investiții va construi în Oradea un bazin didactic de înot, respectiv o nouă bază sportivă”, anunță municipalitatea printr-un comunicat de presă.

Terenul pentru realizarea bazinului didactic este de 3.000 mp, iar acesta va putea fi utilizat de elevi ai școlilor arondate, dar și de către publicul larg.

Baza sportivă cu patru terenuri de fotbal

Nou bază sportivă urmează să fie amenajată pe Calea Clujului nr. 202, în spatele terenului de fotbal Motorul. În cadrul proiectului vor fi realizate 3 terenuri noi, iar actualul stadion Motorul va fi reabilitat. Baza sportivă va avea o suprafață de 14.500 mp.

În cazul celor două proiecte, Primăria Oradea va suporta cheltuielile cu racordurile la reţelele de utilităţi, iar investiţiile vor fi realizate cu finanțare de la bugetul de stat.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. ciumagalbenapnl says:

  infractori nenorociti de la ciuma galbena pnl, unde aveti voi 300mp in zona dintre Liceul Don Orione și Arena Antonio Alexe? Doar daca distrugeti parcul, nu aveti loc altundeva? Trebuie neaparat sa distrugeti toate spatiile verzi din oras?

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stație de monitorizare a aerului la Sânmartin
  Sânmartinul este una dintre localitățile în care va fi amplasată una dintre cele 60 de noi stații de monitorizare a aerului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Florica Cherecheș afirmă că poate dezamorsa „bomba ecologică” de la Derna
  Deputatul promite ecologizarea siturilor contaminate cu reziduuri petroliere de la Balc, Derna și Suplac.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  USR reclamă lacune majore în achiziția de materiale din China. Li se cere demisia lui Mihai Jurca și dr. Gheorghe Carp
  Într-un document consistent pus la dispoziția publicului larg, USR Bihor acuză municipalitatea orădeană de manipulare și fals, în ceea ce privește modul în care a fost prezentată achiziția de materiale de protecție, din luna aprilie. Aceasta a costat circa 4 milioane USD, incluzând transportul, taxele și inspecția. 9

  Mapamond

  MAE: 99 de români, infectați cu COVID-19 în Austria
  Un număr de 99 de români au fost diagnosticați cu COVID-19, în Linz, Austria, anunță, marți, Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizată, precizează sursa citată. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la șase luni – minus 8,7 milioane lei
  La prima scadență fiscală din 2020 Direcția Economică anunță o scădere cu 9% a încasărilor din impozite și taxe locale, față de aceeași perioadă a anului trecut. 4

  BIHON Sport local

  Barajul pentru Liga 3 se joacă în 1, 5 și 9 august
  Comitetul de Urgență FRF a aprobat ieri, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele din mini-turneele de promovare în Liga 3.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.