bihon.ro Web analytics

Biciclete cu suveniruri din Oradea, amplasate în trei zone centrale

De Oana Farcaș
Reactualizat la:

Biciclete cu suveniruri din Oradea, amplasate în trei zone centrale

Reactualizat la:
Comisia Municipală de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CMUAT) a aprobat amplasarea de puncte de vânzare suveniruri în trei zone din Oradea.
Scris de Oana Farcaș - Comisia Municipală de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CMUAT) a aprobat amplasarea de puncte de vânzare suveniruri în trei zone din Oradea.

Solicitarea a fost făcută de S.C Amaya Bacs S.R.L, care urmează să amplaseze biciclete cu suveniruri în Piața Unirii, Piața Ferdinand și strada Republicii.

„Municipiul Oradea se află printre acele orașe din România care s-a dezvoltat foarte frumos, în ultimii ani, ca oraș turistic, mii de persoane din țară și din afara țării venind la Oradea să viziteze centrul orașului și frumoasele clădiri de patrimoniu reabilitate. Proiectul bicicletei cu suveniruri va veni cu siguranță în întâmpinarea acestora, produsele comercializate fiind destinate promovării orașului. Practic, acesta este un alt tip de promovare a turismului cultural, unul cu influențe artistice. Astfel, prin tehnica desenului, a acuarelei și a gravurii e pus în valoare patrimoniul existent prin punctarea elementelor arhitectonice esenţiale care dau un farmec aparte orașului nostru”, precizează viceprimarul Arina Moș.

Printre produsele comercializate se vor regăsi: magneți gravați din lemn, magneți personalizați – tehnica acuarelă, semn de carte din lemn, tablouri cu principalele obiective turistice din Oradea, vederi inedite cu orașul. Toate produsele care vor fi comercializate pe bicicleta cu suveniruri sunt realizate integral de atelierul Kraft Laser din Oradea, desenele fiind realizate de designerul Adrian Samoilă.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări auto. Vezi motivul
  O mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări auto aparținând Serviciul de Parcări din cadrul Primăriei Oradea a stârnit numeroase reacții. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șase trasee turistice montane din Bihor, omologate de Ministerul Turismului
  În județul Bihor există 54 de trasee turistice amenajate care însumează peste 700 de kilometri.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se lucrează la înierbarea liniei de tramvai Nufărul-Cantemir
  Lucrarea face parte din proiectul „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir” și se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -Perioada 07.07.2022 -08.07.2022 - PL Rural +PL Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Beiușeanca Anamaria Babău e Miss World NexT Top Model 2022
  Nu e primul titlu al beiușencei din acest an. Iolanda Anamaria Babău a fost Miss Earth Emiratele Arabe Unite 2022, dar și coperta revistei de fashion fashion L’Officiel Arabia, ediția digitală din ianuarie 2022, respectiv US Fashion, ediția februarie 2022. 1

  Mapamond

  Dezastru în Turcia: Inflaţia a ajuns la 80%
  Inflaţia din Turcia a ajuns la aproape 80%, în timp ce analiştii au avertizat că ţara riscă să fie prinsă într-o spirală de creştere a preţurilor şi salariilor. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.