Unul fără frustări, în care singurul aliment interzis e sucul din comerț, o dietă personalizată. Sonia Burtic explică cum a ajuns să fie premiată pe covorul roșu de la Cannes în cadrul Galei realizate în parteneriat cu Revista Forbes Monaco.
Pentru prima dată, România a fost selectată să participe la Gala ISuccess, iar bihoreanca Sonia Burtic a reprezentat România. “În cadrul festivalului de la Cannes sunt mai multe evenimente. Iar unul dintre acestea e Gala ISuccess…A fost o surpriză și pentru mine această propunere. Sunt recunoscătoare că a fost apreciată munca noastră și a pacienților, fiindcă noi suntem o echipă”, spune autoarea celui mai eficient concept de nutriție și slăbire. La Gala ISucces găzduită de exclusivista locație Yacht Club Monaco, care aparține Prințului Albert de Monaco, bihoreanca a fost selectată să participe alături de personalități din diferite domenii, din mai multe țări.
Sonia Burtic spune că a început să fie nutriționist din pasiune și că în continuare lucrează tot din pasiune. Conceptul său pornește de la ideea că suntem cu toții diferiți, așa cum avem gusturi diferite, ne plac mâncăruri diferite. E un concept fără sport, fără înfometare, fără suplimente alimentare. Fiecare pacient petrece cu Sonia 5-7 zile timp în care nutriționistul vrea să afle cum e ca persoană, ce stil de viață are, ce îi place să mănânce și ce nu-i place să mănânce celui din fața sa. Tânăra explică că a slăbi nu e un moft și că o mare satisfacție a sa e aceea să fie sunată de foste paciente care au scăpat de kilogramele în plus cu ajutorul său pentru a-i spune că devin mămici, deoarece, spune nutriționistul, e demonstrat că există o legătură între aceste dezechilibre și infertilitate.
Citiți principiile noastre de moderare aici!