bihon.ro Web analytics

Bilete de tratament fără talonul de pensie și actul de identitate

De Dan Birta

Bilete de tratament fără talonul de pensie și actul de identitate

Laurenţiu Ţenţ @ FOTO: FACEBOOK
Reactualizat la:
Prima serie de bilete de tramanet va începe în data de 17 februarie.
Scris de Dan Birta - Prima serie de bilete de tramanet va începe în data de 17 februarie.

Se reduce birocrația la acordarea biletelor de tratament. Potrivit declarațiilor făcute de Laurențiu Țenț, președintele Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP): „în vederea eliminării birocrației, la depunerea cererii – tip pentru acordarea unui bilet de tratament balnear, pensionarul nu va mai fi obligat să depună copia actului de identitate și talonul de pensie”.

Prima serie din 17.02.2020

Acesta a mai declarat într-o postare pe pagina sa de facebook că a urgentat emiterea biletelor de tratament balnear pentru pensionari. Astfel, anul acesta, prima serie de tratament începe mai devreme, respectiv din data de 17.02.2020.

„Avem asigurat un număr de 59.926 de bilete de tratament balnear, repartizate pe maximum 19 serii de trimitere. La acestea se va adăuga un număr de locuri ce urmează a fi contractate, până la nivelul sumei de 370.314.000 lei, prevăzută în buget”, a precizat Laurenţiu Ţenţ.

Numărul de locuri contractate va fi anunțat după finalizarea procedurilor de licitație publică, prin postarea pe portalul CNPP.

Tarife pentru 2020

Prin Ordinul nr.1764/24.12.2019 al Președintelui CNPP, s-a stabilit nivelul maxim al tarifelor biletelor de tratament balnear. Astfel, tariful pentru un bilet de tratament într-o bază de tratament de 2 stele aparţinând CNPP este de 1.792,60 de lei. Un bilet de tratament la o bază de 3 stele costă 1.879 de lei.

Hotelurile care aparţin de CNPP sunt în următoarele staţiuni balneare: Băile 1 Mai – Hotel Ceres 3 stele, Amara – Hotel Ialomiţa, 2 şi 3 stele, Bala – Hotel Ceres 3 stele, Bizuşa – Hotel Ceres 3 stele, Buziaş – Hotel Silvana 3 stele, Covasna – Hotel Ceres 2 şi 3 stele, Lacu Sărat – Hotel Perla – 3 stele, Moneasa – Hotel Codru Moma 2 şi 3 stele, Nicolina – Hotel Nicolina – Hotel Nicolina 2 stele, Olăneşti – Hotel Livadia 2 şi 3 stele, Pucioasa – Hotel Ceres 2 stele şi Sărata Monteoru – Hotel Ceres 3 stele. JB-D.B.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Notarul Laurenţiu Tomulescu, condamnat pentru fals intelectual
  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat în dosarul în care notarul orădean a fost judecat pentru fals intelectual şi l-a condamnat la închisoare cu suspendare. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șapte focare de pestă porcină în județul Bihor
  Ca urmare a stingerii focarelor din două localităţi, au fost ridicate restricțiile sanitare veterinare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nemţii dau drumul la concerte. Bryan Adams va cânta în faţa a 12.000 de fani
  Bryan Adams a anunţat pe Instagram că va concerta în septembrie pe un stadion din Dusseldorf:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Colectarea pe trei fracții devine regulă în Oradea
  Introdusă experimental anii trecuți, cu scopul de a reduce „amenda” plătită de oraș pentru cantitățile prea mari de deșeuri depuse pe haldă, colectarea pe trei fracții devine obligatorie cu încheierea noului contract de salubritate multianual. 3

  BIHON Sport local

  Promovarea lui CAO 1910 Oradea, la mâna FRF
  Formația orădeană nu se regăsește între primele șapte echipe de pe locurile 2.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă două decese în Bihor de la Covid, dar pe fond de comorbidități
  Alți doi oameni s-au stins din viața la secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Curteanu. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.