bihon.ro Web analytics

Bilete de tratament pentru bihoreni în toată țara

De Dan Birta

Bilete de tratament pentru bihoreni în toată țara

Reactualizat la:
Bihorenii au la dispoziție 337 de bilete de tratament în 20 de stațiuni balneare.
Scris de Dan Birta - Bihorenii au la dispoziție 337 de bilete de tratament în 20 de stațiuni balneare.

Casei Județene de Pensii (CJP) Bihor i-au fost repartizate 337 de bilete de tratament aferente seriei 15, începând cu data de 28.09.2020. Biletele sunt pentru Sovata, Băile Herculane, Călimănești, Buziaș, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Geoagiu, Băile 1 Mai, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Slănic Prahova, Băile Tinca, Mangalia, Băile Tușnad, Vatra Dornei, Căciulata.

Peste 3.100 locuri prin TBRCM

Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Cpacității de Muncă (TBRCM) SA, aflată în proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice, asigură servicii de tratament balnear, cazare și masă pentru beneficiarii de bilete de tratament și pune la dispoziția tuturor celor interesați un număr de 3.154 locuri de cazare/serie în cele 13 complexe balneare deținute, după cum urmează: Amara – 488 locuri de cazare, Bala – 206, Bizușa – 74, Buziaș – 200, Covasna – 302, Geoagiu – 252, Lacu Sărat – , Moneasa – 204, Nicolina – 150, Olănești – 258, Pucioasa – 230, Sărata Monteoru – 166, Băile 1 Mai – 460.

La Societatea TBRCM sunt disponibile bilete de tratament în următoarele stațiuni: Băile 1 Mai – Hotel Ceres – 58 bilete, Buziaș – Hotel Silvana – două bilete, Covasna – Hotel Dacia – trei bilete, Moneasa – Hotel Codru Moma – șase bilete.
Pentru seria 14 mai sunt disponibile un număr de 58 bilete la Băile 1 Mai – Hotel Ceres și patru la Moneasa – Hotel Codru Moma.

Începând cu această serie biletele de tratament se eliberează conform criteriilor de acordare a biletelor de tratament balnear aprobate prin Ordinul nr. 347/05.02.2020 al președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, în baza cererii depuse și a biletului de trimitere eliberat de mediul de familie sau medicul specialist.

Biletele se pot ridica de la sediul CJP Bihor, zilnic, conform programului de lucru, până în data de 21.09.2020 după cum urmează: luni – joi orele 8:00 – 16:00, vineri între orele 8:00 – 13:00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate până în 21.09.2020 va avea loc începând cu data de 22.09.2020 ora 8:00.

Beneficiarii de bilete de tratament trebuie să știe că au obligația de a se adresa unității balneare fie telefonic sau prin email, în vederea obținerii unei programări pentru efectuarea procedurilor.
Având în vedere că Societatea TBRCM a reluat activitatea începând cu data de 24.06.2020, CNPP informează că au fost întreprinse acțiuni de prevenire a contaminării cu noul coronavirus pentru perioada în care se desfășoară activități specifice, cu scopul de a proteja clienții și personalul care activează în bazele de tratament balnear.

În toate unitățile hoteliere au fost implementate măsurile necesare pentru ca facilitățile oferite să fie complet operaționale; circuitele funcționale din bazele de tratament au fost create pentru a oferi asiguraților servicii în condiții de maximă siguranță. Aceste măsuri duc la creșterea numărului de zile de intrare a clienților cu până la 5 – 8 zile.

Persoanele încadrate în grad de handicap grav respectiv pensionarii de invaliditate gradul I, pot beneficia de bilet de tratament balnear doar dacă sunt însoţite. Prin excepţie, aceste categorii de persoane pot beneficia de bilete de tratament fără a fi însoțiți, în baza declaraţiei pe proprie răspundere din care să reiasă că se pot descurca singuri (fără însoţitor).

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate prin procură autentificată la notarul public din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să îl ridice.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prognostic pesimist pentru USR - PLUS în Bihor
  Primele cifre din numărătoarea parțială indică un rezultat slab pentru alianța USR - PLUS Bihor în votul pentru Primăria Oradea și Consiliul Județean Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  REZULTATE PARȚIALE ÎN ORADEA: PNL ARE DOUĂ TREIMI DIN VOTURI
  După centralizarea voturilor în 15 din cele 145 de secții de votare din Oradea, PNL are 67% din voturile valabil exprimate pentru votul politic la Consiliul Local Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primele rezultate în județul Bihor: se știu primarii din Aleșd, Beiuș, Ștei
  La aproximativ două ore după închiderea urnelor de votare se cunosc primele rezultate ale alegerilor din județul Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Alianța USR-PLUS Bihor: Capitala e a noastră!
  Liderii Alianței USR-PLUS Bihor s-au reunit la sediul USR din strada Vasile Alecsandri nr. 2 în așteptarea primelor rezultate, imediat după închiderea urnelor de vot.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Reacții la cald la închiderea urnelor: aplauze la PNL și alianța USR - PLUS, atmosferă de înmormântare la PSD
  Liderii partidelor PNL, PSD și USR-PLUS au așteptat cu sufletul la gură închiderea urnelor și afișarea primelor rezultate exit-poll.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ioan Mang acuză nereguli în județ. Liderul PSD a ajuns cu întârziere din cauza semafoarelor de pe DN76
  Președintele PSD Bihor, Ioan Mang a ajuns la sediul PSD Bihor în jurul orei 22:00, după un periplu prin sudul județului, fiind prins printre semafoarele de pe DN 76. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.