La finalul opţionalului „Educatie europeana”, coordonat de profesoara Stela Tăut, elevii din clasa a IV-a B, sprijiniţi de părinţii lor, au pregătit delicatese specifice tuturor ţărilor membre ale Uniunii Europene.
După ce elevii au prezentat ţara pe care au ales-o, vorbind despre tradiţiile, cultura şi bucătăria sa, aceştia i-au invitat pe cei prezenţi să guste din bunătăţile expuse.
Tradiţionalele sarmale româneşti, lasagna, halušky, salată grecească, dar şi prepatare specifice Spaniei, Angliei, Bulgariei, Franţei au satisfăcut papilele gustative ale celor mai pretenţioşi dintre invitaţi.
La evaluarea finală organizată miercuri, la Şcoala „Nicolae Bălcescu”, elevii au dovedit că ştiu aproape totul despre statele ce intră în componenţa Uniunii Europene, valorile, regulile, obiectivele, istoria trecută şi prezentă a acesteia.
Citiți principiile noastre de moderare aici!