bihon.ro Web analytics

Bucurestenii fac strategia Bihorului

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Consiliul Judeţean are contract cu o asociere de firme din Bucureşti – RomActiv Business Consulting şi GEA Strategy&Consulting SRL pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare durabilă a judeţului, în perioada 2014-2020.
Scris de erdei - Consiliul Judeţean are contract cu o asociere de firme din Bucureşti – RomActiv Business Consulting şi GEA Strategy&Consulting SRL pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare durabilă a judeţului, în perioada 2014-2020.

Aceste firme au câştigat anul trecut o licitaţie, însă de atunci şi până acum au trebuit soluţionate contestaţiile. Strategia întocmită de cele două firme din Capitală ar trebui finalizată până în luna octombrie a acestui an.

Pentru serviciile lor, firmele contractante urmează să primească de la Consiliul Judeţean 90.000 de euro. Această asociere de firme a mai întocmit strategii de dezvoltare şi pentru judeţele Dâmboviţa, Bacău, Teleorman şi Gorj, a informat Horia Carţiş, consilierul preşedintelui Popa Cornel. Şeful CJ Bihor nu i-a cunoscut încă pe reprezentanţii asocierii de firme care va lucra cu Executivul judeţean pentru ca Bihorul să aibă o strategie pe următorii şase ani…

În altă ordine de idei, pentru perioada 2007 – 2013, judeţul Bihor a avut un plan de dezvoltare durabilă întocmit în colaborare cu Universitatea din Oradea – Facultatea de Ştiinţe Economice. Coordonator general al planului era trecut ex-vicepreşedintele CJ, Ştefan Seremi, iar coordonator ştiinţific fostul decan de la Ştiinţe Economice, Anca Dodescu.

Proiecte scumpe printre gropi

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul polițist local Paul Kover a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Karpaten Bistro Haus, un restaurant orădean în stil bavarez! Evenimente private, meniul zilei, happy hour 1+1 gratis, muzică live, livrări la domiciliu!
  Orădenii care doresc să servească un meniu deosebit cu specific bavarez o pot face aproape de centrul orașului, la Karpaten Bistro Haus. Localul este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 77/A, pe locul fostului restaurant Intim.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Festivalul Baroc în Cetate: Oradea devine capitala muzicii baroce
  A doua ediție a Festivalului Baroc se va derula în perioada 23-31 mai 2022.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  An pregătitor pentru studenții străini din cadrul Universității din Oradea
  Studenții străini au la dispoziție un an pentru a învăța limba română, în cadrul unui program dezvoltat de Facultatea de Litere din Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 1,3 milioane de euro pentru Universitate din Oradea în cadrul Erasmus+
  Universitatea din Oradea se află în topul alocărilor de fonduri pentru proiectele de mobilitate Erasmus+. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Aleșii din Vadu Crișului, la „Trezoreria domnească” din Hajduszoboszló
  În cadrul unui proiect comun finanțat de către BGA (Ungaria), o delegație de 12 persoane din Vadu Crișului a făcut cunoștiintă cu oportunitățile de vizitare oferite de localitatea maghiară Hajduszoboszló.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.