bihon.ro Web analytics

Câştigătorii concursului de desene Carrefour

Reactualizat la:
Peste 15.000 de elevi de la 36 de şcoli din clasele 0-VIII din Bihor au participat la cea de a 32-a ediţie a concursului de desene organizat de Carrefour.
Scris de demeter1 - Peste 15.000 de elevi de la 36 de şcoli din clasele 0-VIII din Bihor au participat la cea de a 32-a ediţie a concursului de desene organizat de Carrefour.

În Bihor au fost acordate 18 premii. Astfel, 10 menţiuni speciale – cupoane de cumpărături din magazin – au câştigat: Hadade Casian, clasa a IV-a C, Lic. Lucian Blaga Oradea; Bora Irina, clasa a II-a C – C.N. Teodor Neş Salonta; Mărunţel Dania, clasaVIII-B, Sc G. Nicolae Bălcescu Oradea; Gheorghe Labău Patricia , clasa I-C ŞC. Gimnazială Dacia Oradea; Tarnok Vivien Vanessa clasa VIII-B C.N. Mihai Eminescu Oradea; Musak Eszter clasa I-E Şc, Gimnazială Dimitrie Cantemir Oradea, Bodea Iulia clasa II-B Şc. Gimnazială Oltea Doamna Oradea; Balogh Emilia clasa VI-C Şc. Gimnazială Szacsvay Imre Oradea; Benga natalia clasa VII-A SŞ. Gimnazială Avram iancu Oradea şi Fota Cristina clasa IV-A Sc Gimnazială „Floare de Lotus” Sânmartin.

Menţiuni individuale – clasele 0 – IV, câte un telefon, au câştigat Boroş Patrik, clasa a II-a ŞC. Gim. nr.1 Nojorid şi Zdrehuş Izabela Oana clasa pregătitoare B Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu Oradea.

Menţiuni individuale – clasele – V – VIII, câte o tabletă, au câştigat Dana Maria clasa VI-A C.N. Emanuil Gojdu Oradea şi Nagy Viktoria Lic. T. Aranz Janos Salonta.

Premiul III, două biciclete, au fost acordate elevilor Nagy vanessa clasa pregătitoare ŞC. Gim. Ioan Slavici Oradea şi Magda Ana Alexa clasa VI-A Lic. Roman Ciorogariu Oradea.

Premiul II – un laptop, a fost acordat lui Junc Patrik George, clasa a V-a A, Sc Gimnazială nr. 11 Oradea.
Marele premiu, o excursie la Londra, a fost obţinut de Lacatos Anita, clasa a I-a, Sc. Primară nr. 1 Leş.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Ce se întâmplă cu cei care mor infectați cu COVID-19? Cine îi identifică la morgă şi cum se manipuleză decedaţii infectaţi?
  Printr-un ordin de ministru a fost stabilit protocolul specific privind managementul în caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus. Nu se va mai face o reconfirmare a diagnosticului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Coronavius Bihor: Încă un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor
  Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru trecerea ilegală a frontierei de stat, zădărnicirea combaterii bolilor şi fals în declaraţii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medicii români, îngeri pentru Italia
  Cele 16 cadre medicale din țară, printre care 4 din Oradea, au intrat „în pâine", în Italia.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vin echipamente de protecție și dezinfectante
  Se anunță, de la Unifarm, o nouă aprovizionare cu echipamente medicale și materiale sanitare destinate unităților medicale în lupta împotriva noului coronavirus.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă trei noi cazuri de coronavirus în Bihor. Bilanțul se ridică la 58
  Conform unei informări, transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, până miercuri, în județul Bihor au fost confirmate 58 cazuri de coronavirus.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânără prinsă după ce a furat 385 lei dintr-un magazin
  Polițiștii bihoreni au prins o tânără de 20 de ani în circa 30 de minute după ce aceasta a furat 385 lei dintr-un magazin.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.