bihon.ro Web analytics

Cataramă: Pro România va bate PSD în Bihor

De Călin Corpaș

Cataramă: Pro România va bate PSD în Bihor

Viorel Cataramă le cere bihorenilor să îl voteze, dacă vor să-și recapete libertățile Foto: D.P.
Reactualizat la:
Candidatul Pro România pentru Senat le cere bihorenilor să-l voteze, pentru a-și recupera libertățile și spune ce ar face pentru Oradea. Deși îl felicită pe Bolojan pentru că a subordonat PSD Bihor, continuă, totuși, să îl critice pe acesta, pentru nivelul de trai din județ.
Scris de Călin Corpaș - Candidatul Pro România pentru Senat le cere bihorenilor să-l voteze, pentru a-și recupera libertățile și spune ce ar face pentru Oradea. Deși îl felicită pe Bolojan pentru că a subordonat PSD Bihor, continuă, totuși, să îl critice pe acesta, pentru nivelul de trai din județ.

Viorel Cataramă este convins „în proporție de 99,5%” că Pro România va bate PSD, în județul Bihor. Cataramă: „Aici, în Bihor, de bătut e PSD. Este servitorul perfect al PNL și al lui Ilie Bolojan. Mang a stat la căldură, în interiorul Primăriei, la Brusturi. Primărița a ieșit între oameni. Asta e abordarea”.

Vede Oradea în UNESCO

„A fost o campanie interesantă, în care am muncit foarte mult și am descoperit și am învățat foarte multe. Indiferent de rezultatul votului de duminică, mă voi întoarce. Iubesc Bihorul și pe bihoreni și sunt legat și prin afaceri de Bihor”, spune Viorel Cataramă. Deși candidează pentru Parlament, nu pentru o funcție de ales local, Cataramă continuă să spună ce apreciază, ce vede că lipsește și ce crede că ar trebui făcut în Oradea și în Bihor: „Voi întreprinde toate eforturile împreună cu autoritățile locale și centrale, pentru ca Oradea să fie parte din patrimoniul UNESCO. Toată admirația și felicitările mele pentru ce a făcut Ilie Bolojan bun pentru Oradea – clădiri renovate, drumuri și centuri. Dar nu pot să mă prefac că nu văd alte realități. Oradea are o imagine foarte bună la nivel național, ca urmare a pompării unor sume uriașe de bani, în presa centrală. Câtă vreme e făcut pentru Oradea, este în regulă. Numai că o parte din aceste sume au fost făcute pentru dl Ilie Bolojan, ceea ce nu este în regulă. Cultul personalității nu poate fi acceptat de către mine”.
Cataramă insistă că toate partidele din Bihor, cu excepția Pro România, s-au predat lui Bolojan. Cu precădere PSD! „Această realitate are o consecință negativă. Nimeni nu mai vorbește despre ce e rău în Bihor și în Oradea. Nu pot să nu observ că Universitatea a ajuns pe ultimul loc și că statistica arată un nivel al salariilor foarte scăzut, cu cea mai scumpă gigacalorie. Nu există cultură, nu există posibilități de petrecere a timpului liber pentru tineri, se taie copaci în neștire, ceea ce este foarte grav. Toate acestea sunt realități ale Bihorului”.

„Ilie Bolojan nu e Dumnezeu”

Cataramă merge mai departe și, subliminal, îl include pe Bolojan în galeria dictatorilor! „Dictatorii au început întotdeauna prin a fi iubiți de popoarele lor: Hitler, Ceaușescu, Napoleon. Apelul meu la dvs este să iubiți cu măsură și ponderat. Nu e normal să treci cu vederea nerealizări numai pentru că există în altă parte realizări. Este o chestiune de principiu. Nu am nimic cu dl Bolojan, dar nu se poate ca bihorenii să nu observe marile lipsuri ale județului Bihor. Județul este în paragină, stați pe ape termale și nu sunt folosite, deși sunt gratuite. În mod normal, orice om dorește să plătească cât mai puțin la stat. Ilie Bolojan nu e Dumnezeu, e un muritor. Cu bune, cu rele, are realizări în anumite domenii și dacă nu este capabil să performeze în anumite domenii, să lase pe alții”, spune Cataramă.
Candidatul Pro România nu a putut spune unde anume să-i lase Bolojan pe alții, câtă vreme tocmai ce a fost ales președintele Consiliului Județean Bihor. Însă, Cataramă este convins că și alte voci critice se vor ridica, în perioada următoare. La ce crede Cataramă că nu se pricepe Bolojan? „La a dezvolta învățământul, cultura, activitatea sportivă, viața tinerilor, la a dezvolta județul prin investiții importante care să ridice salariile, să apară o salbă de stațiuni balneoclimaterice. Sunt alții care trebuie lăsați. Eu ridic capul. Ca mine, o să fie și alții. Azi, el este stăpânul absolut al județului Bihor. PSD este subordonat integral lui Ilie Bolojan”, consideră candidatul-magnat.

Joi, testări în Piața Rogerius. Viorel Cataramă și Asociația Adina Alberts continuă testările în Oradea și în weekend.

Continuă testările anti-Covid

Viorel Cataramă anunță continuarea sesiunilor de testare rapidă, anti-Covid, în Oradea, după sesiunile de săptămâna trecută din Oradea, Beiuș și Salonta. Fără sigle de partid. Vineri, în Piața Decebal, sâmbătă, în Piața Cetate și duminică, în Piața Unirii. Cataramă: „Este o cerere uriașă în Oradea. Aici gradul de infectare este mai mare”.
Viorel Cataramă laudă profesionalismul DSP și a Poliției: „Oameni politicoși, profesioniști, care doresc să preîntâmpine, să ajute, în niciun caz să facă rău. Arată că oamenii, aici, au un potențial extraordinar și poate fi transformat, dacă atragi investiții și investitori capabili să plătească salarii mari”. Criticile se îndreaptă, din nou, spre autoritățile locale: „Trebuie să schimbi filosofia, să renunți la firmele de casă și să aduci în parcurile industriale firme care pot să plătească salarii. Dacă se întâmplă, se întâmplă din vina autorităților locale, nu a locuitorilor”.

Coadă la testări, joi, în fața Pieței Rogerius

Același Cataramă reia apelul către autorități pentru a renunța la restricții. „Dacă pe 6 decembrie populația votează din nou PNL și PSD, nu mai are dreptul să se plângă că îi merge rău în țara asta. Dacă așa vor alege din nou, eu le spun direct în față să nu se mai plângă, pentru că de ei depinde să își recapete drepturile și libertățile. Să nu se plângă dacă sunt ținuți în casă. Dacă merg la spital și sunt ținuți în pielea goală pe ciment, să nu se plângă”, e mesajul lui Cataramă către bihoreni.
Același Cataramă arată că vaccinul nu va preveni infectarea, însă va preveni îmbolnăvirea, două aspecte total diferite, în opinia candidatului liberal al Pro România.

Claudiu Pop: „Închiderea școlilor este o tâmpenie!”

2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. garcea says:

  Ce fumasi bade ? Vreau si eu !

 2. Tărin Popescu Căliceanu says:

  Gura bate c…urul…
  Cum să luați mai multe voturi ca Ciuma Roșie ?
  Viorel, tată, voi nu veți lua voturi nici cât a luat Partidul Automobiliștilor acum 20 de ani, dacă-ți adunci aminte !

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  13 milioane de lei investiți pentru eficiența energetică a Spitalului Salonta
  În momentul de faţă, Spitalul Municipal Salonta deserveşte circa 60.000 de locuitori, reprezentând populația acestui municipiu și din localitățile limitrofe.

  România

  Berea slab alcoolizată ar putea fi vândută pe stadioanele din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă campanie de e-mail-uri frauduloase, trimise în numele a șase bănci din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o demisie: Anca Grama a plecat din CJ Bihor. Vezi cine o va înlocui
  2

  BIHON Sport local

  CAO a aruncat tinerii în luptă cu CS Ineu. La orădeni a mai debutat un internațional de juniori

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANL dublează chiriile. „Copiii și șobolanii împart același ANL”
  6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.