bihon.ro Web analytics

Centrul de Limbi Străine Oradea. Pove-știm pe limba ta

Reactualizat la:
Reactualizat la:
În ultimul an, am comunicat mai mult ca oricând de la distanță. Cu un simplu click, putem să luăm legătura, în doar câteva secunde, cu oricine pe glob.
În ultimul an, am comunicat mai mult ca oricând de la distanță. Cu un simplu click, putem să luăm legătura, în doar câteva secunde, cu oricine pe glob.

 

Tocmai de aceea, cunoașterea unei limbi străine este vitală în perioada dificilă pe care o trăim. Fie la serviciul pe care îl prestăm mulți dintre noi din fața calculatorului, fie pentru dezvoltarea personală pe care avem timp, în sfârșit, să o explorăm.

Pove-știința noastră!

Orice afacere are o poveste. A noastră a început în urmă cu 9 ani, când am deschis în Oradea un centru de limbi străine pentru adulți și copii. Nu știam noi prea multe despre business, dar ne-a plăcut să hoinărim prin lume și să vorbim în limbile nativilor. Așa ne-a venit ideea să îmbinăm studiul și cunoștințele noastre cu entuziasmul de a traversa frontiere și curiozitatea de a experimenta culturi. De atunci, suntem într-o călătorie continuă pe aproape toate continentele și ne mândrim cu 20.000 de cursanți, care s-au transformat în parteneri poligloți de dialog.

Suntem o echipă de traineri cu experiență în predarea a nouă limbi străine, structurate pe șapte module de dificultate. Te putem ajuta să înveți prin metode interactive să vorbești: Germană, Engleză, Franceză, Italiană, Română, Japoneză, Polonă, Maghiară, Rusă.

Limbi străine pentru companii

Ne adresăm companiilor și firmelor care doresc să investească în training-ul și evoluția profesională a angajaților. În primul rând, stabilim nivelul de cunoștințe al personalului printr-un test gratuit. În funcție de abilități și așteptări, conturăm un curs personalizat de limbă străină, care să satisfacă nevoile angajatorului și cursanților. Pentru investitorii care au adus la Oradea angajați străini, oferim inclusiv cursuri de limba română.

Modulele noastre sunt pentru începători, intermediari, avansați și sunt adresate atât copiilor, cât și adulților. Sunt concepute după codul european comun de referință pentru a dezvolta toate cele patru deprinderi esențiale: scris, citit, ascultat și vorbit. Orele se pot desfășura în mai multe variante: curs pentru un grup de minim 6 persoane, 3, 4 sau 5 persoane, în tandem sau individual. O grupă are maximum 20 de participanți.

Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată, iar durata unui modul complet, de la începători până la avansaţi, este de aproximativ doi ani. Pentru predare folosim cele mai noi ediții ale celor mai prestigioase edituri străine, precum Macmillan, Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press sau Hueber. Metodele de predare sunt moderne și includ mijloace audio şi video.

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea pregătirii și obținerii certificatelor Cambridge English (PET, FCE, CAE ) pentru limba engleză și ÖSD pentru limba germană, dar și a altor atestate lingvistice.

Cursuri ONLINE, la tine de acasă!

CLSO a fost prima școală de limbi străine din Oradea cu predare online, toate cursurile noastre fiind disponibile pe internet înainte să fi știut de pandemie. Dacă tot ești izolat la domiciliu, intră on-line pe www.clso.ro și află mai multe informații despre cursurile noastre. Ai nevoie doar de conexiune la internet și… deschidere pentru învățarea unei limbi străine. Din confortul casei tale, poți să îți lărgești orizontul cunoașterii și să pui preț pe dezvoltarea ta personală.

Clever Kids, ateliere bilingve pentru copii!

Clever Kids este un proiect în premieră în orașul nostru și poartă marca CLSO. La primele ateliere bilingve din Oradea, prichindeii cu vârste între 4 și 12 anișori au parte de educație nonformală. Într-un mediu prietenos și relaxat, cu imagini vesele și figurine colorate create chiar de ei, micuții își dezvoltă creativitatea și personalitatea.

Mjloacele prin care cei mici învață engleză și germană sunt practice, iar procesul se desfașoară natural. Copiii observă, ascultă cântecele, povești și sunt implicați în experiențe senzoriale. Metoda de învățare se bazează pe jocuri interactive, experimente ingenioase și activități creative menite să încurajeze deprinderea spontană a limbilor străine. Practic învățăm să creăm singuri propriile jucării, să modelăm obiecte personalizate și ne exersăm dexteritatea și imaginația. Apoi facem înconjurul lumii pentru a învăța limba engleză și germană prin activități interactive, care antrenează toate simțurile.

Educația nonformală cu aplicabilitate practica în viața reală este recunoscută oficial. Exemplul cel mai elocvent este al Finlandei, țara cu cel mai performant sistem educațional din lume.

Atelierele continuă și pe perioada verii, când CLSO organizează Școala de vară pentru copii. Aceeași metodă de ludică, jocurile outdoor, sportul în aer liber și vizitele la obiective turistice din oraș vor transforma vacanța picilor într-o experiență unică, prin care iși dezvolta personalitatea și inteligența emoțională.

Traduceri legalizate și interpretariat

În plus, vă punem la dispoziție și servicii de traduceri, autorizate ori legalizate si interpretariat. Ne angajăm să livrăm traducerea solicitată pe mail la contact@clso în doar 24 de ore! Avem o bază de date care cuprinde peste 300 de traducători specializați într-o gamă vastă de domenii, cum ar fi: juridic, emigrare, medical, tehnic, învățământ.

Vă așteptăm să pove-știm împreună la:

+40 745 900 225

https://www.facebook.com/Centruldelimbistraineoradea

https://www.facebook.com/CleverkidsbyCLSO/

https://centru_de_limbi_straine_oradea

www.clso.ro

contact@clso

Advertorial! CH: 12105

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  CAO a marcat 10 goluri în primul meci de pregătire

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț COVID: Aproape 800 cazuri noi în Bihor. Oradea a depășit incidența de 12‰
  În ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de către DSP Bihor au fost diagnosticați pozitiv 788 de bihoreni, iar alții 457 s-au vindecat de virus. 2

  România

  Accident violent pe Centura Caransebeș, între un TIR și un microbuz. O femeie a murit
  O femeie a murit și alte șase persoane au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma unui accident produs pe Centura Caransebeș, din județul Caraș-Severin, între un microbuz și un TIR. Toate victimele se aflau în microbuzul înmatriculat în Bulgaria.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  Mapamond

  A murit Louie Anderson, îndrăgitul actor din ”Viaţa cu Louie”
  Louie Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicaţiilor cauzate de cancer, a spus Glenn Schwartz, publicistul său. Actorul avea 68 de ani. Anderson s-a interpretat pe el însuşi în serialul de animaţie ”Viaţa cu Louie” despre copilăria sa.

  Mapamond

  VIDEO | Un câine salvează un pui de căprioară de la moarte
  Un pui sălbatic este salvat dintr-un pârâu mocirlos de către un câine, aflat la plimbare cu stăpânul său. Internauţii l-au comparat cu celebrul Fenton.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Creaţiile lui Ovi Pascu, armonii de lemn, metal şi lumină
  La Galeriile de Artă – Reperaj s-a deschis expoziţia personală de sculptură mică şi iluminat ambiental a artistului plastic Ovi Pascu.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.