bihon.ro Web analytics

Centrul de Limbi Străine Oradea, vorbim limba ta!

Centrul de Limbi Străine Oradea, vorbim limba ta!

Cunoașterea unei limbi străine este utilă când vrei să călătorești în străinătate, ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să investești în dezvoltarea personală.
Scris de Demian - Cunoașterea unei limbi străine este utilă când vrei să călătorești în străinătate, ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să investești în dezvoltarea personală.

Centrul de Limbi Straine Oradea (CLSO) te poate ajuta să înveți repede și usor să vorbești: germană, engleză, franceză, italiană, română, japoneză, polonă, maghiară, rusă sau, la cerere, oricare altă limbă.

Cursurile noastre sunt pentru începători, intermediari, avansați și sunt adresate atât copiilor, cât și adulților. Sunt concepute după codul european comun de referință pentru a dezvolta toate cele patru deprinderi esențiale: scris, citit, ascultat și vorbit. Orele se pot desfășura în mai multe variante: curs pentru un grup de minim 6 persoane, 3, 4 sau 5 persoane, în tandem sau individual.

Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată, iar durata unui modul complet, de la începători până la avansaţi, este de aproximativ doi ani. Pentru predare folosim cele mai noi ediții ale celor mai prestigioase edituri străine, precum Macmillan, Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press sau Hueber. Metodele de predare sunt interactive și includ mijloace audio şi video.

CLSO vă oferă, de asemenea, posibilitatea pregătirii și obținerii certificatelor Cambridge English (PET, FCE, CAE ) pentru limba engleză, ÖSD și Goethe pentru limba germană, dar și a altor atestate lingvistice.

Organizăm cluburi lingvistice tematice de conversație, iar pentru prichindei, ateliere creative bilingve și școli de vară.

Clever Kids, ateliere bilingve pentru copii!

Clever Kids este cel mai nou proiect al nostru și se adresează copiilor cu vârste între 5 și 13 ani. La primele ateliere bilingve din Oradea, păşim pe tărâmuri de basm şi suntem fermecaţi de poveşti în limbile engleză şi germană, ne îmbogăţim vocabularul, exploram emoţiile și învăţam să vorbim în public. Copiii participă la trei ateliere de educație nonformală, unde învață, prin joacă, două limbi străine în paralel:

1. Micii jurnaliști (în limba română), învățăm cum să pronunțăm corect cuvintele, facem exerciții de dicție și apoi deprindem abilități de a vorbi în public sau chiar la televizor, ne dezvoltăm abilitățile de relaționare;

2. Mânuțe sprintene (în limbile engleză și germană), învățăm să creăm singuri propriile jucării, să modelăm obiecte personalizate și ne exersăm dexteritatea și imaginația;

3. Atelier de conversație bilingv (în limbile engleză și germană), ascultăm cântecele, citim povești, facem înconjurul lumii pentru a învăța limbi străine prin activități interactive.

Oferim inclusiv cursuri online pe www.clso.ro!

Suntem o echipă tânără, formată din profesori, traineri, traducători și interpreți cu specializări obținute atât în România, cât și în străinătate. Scopul nostru este de a veni în sprijinul cursanților care doresc să se pregătească pentru un examen, pentru un loc de muncă în străinătate, pentru aprofundarea cunoștintelor lingvistice sau pentru experiența personală. CLSO este prima școală de limbi străine din Oradea cu predare online, toate cursurile noastre fiind disponibile și pe internet. Fie in varianta online, fie offline!

Traduceri în 24 de ore la adresa de email contact@clso.ro!

În plus, vă punem la dispoziție și servicii de traduceri, autorizate ori legalizate si interpretariat din și în toate limbile. Avem o bază de date care cuprinde peste 300 de traducători specializați într-o gamă vastă de domenii, cum ar fi: juridic, emigrare, medical, tehnic, învățământ.

În cei peste zece ani de activitate, ne mândrim cu 20.000 de clienți care vorbesc limbi străine!

Advertorial! Hb: 273748
0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pieton lovit pe strada Ovidiu Densușianu din Oradea
  Un accident s-a petrecut luni de dimineață în strada Ovidiu Densușianu din Oradea.

  BIHON Sport local

  Luceafărul Oradea a ajuns la minus 10 puncte

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul polițist local Paul Kover a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. 1

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Karpaten Bistro Haus, un restaurant orădean în stil bavarez! Evenimente private, meniul zilei, happy hour 1+1 gratis, muzică live, livrări la domiciliu!
  Orădenii care doresc să servească un meniu deosebit cu specific bavarez o pot face aproape de centrul orașului, la Karpaten Bistro Haus. Localul este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 77/A, pe locul fostului restaurant Intim.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Festivalul Baroc în Cetate: Oradea devine capitala muzicii baroce
  A doua ediție a Festivalului Baroc se va derula în perioada 23-31 mai 2022.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  An pregătitor pentru studenții străini din cadrul Universității din Oradea
  Studenții străini au la dispoziție un an pentru a învăța limba română, în cadrul unui program dezvoltat de Facultatea de Litere din Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.