bihon.ro Web analytics

Cine sunt cei patru elevi bihoreni de zece de la evaluarea națională

De Crina Dobocan

Cine sunt cei patru elevi bihoreni de zece de la evaluarea națională

Patru elevi din Bihor au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Aceștia sunt de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” și Liceul Greco Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea.
Scris de Crina Dobocan - Patru elevi din Bihor au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Aceștia sunt de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” și Liceul Greco Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea.

Cei patru elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională sunt: Teodora Maria Buda (Colegiul Național “Emanuil Gojdu”), Alexia-Rafaela Isdrăilă (Liceul Ortodox “Ep. Roman Ciorogariu”), Jaqueline Blaga (Liceul Greco Catolic “Iuliu Maniu”) și Alissa Borz (Școala Gimnazială “Oltea Doamna”).

Notele elevilor la Evaluarea Națională 2022 sunt anonimizate, pentru al treilea an. Astfel, fiecare absolvent de clasa a VIII-a trebuie să introducă în platforma evaluare.edu.ro codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la examene.

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi depuse la centrul de examen sau pot fi transmise și prin mijloace electronice, la o adresă care va fi comunicată candidaților.

Elevii de clasa a VIII-a vor completa opțiunile în fișele de înscriere la liceu, în prezența părintelui și a dirigintelui, în perioada 4-11 iulie 2022, potrivit calendarului admiterii.

Media de admitere pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu se calculează ca medie ponderată între Media Generală la Evaluarea Națională (care are o pondere de 80%) și Media Generală de absolvire a claselor V-VIII (care are o pondere de 20%).

Rezultate evaluare națională 2022 în județul Bihor

S-au afișat notele la Evaluarea Națională: Patru elevi au luat media zece în județul Bihor

2 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. bihoreanul says:

  Cei patru sunt defapt cele 4.

 2. bolojel says:

  Sa plateasca impozit marit cu 50% pentru ca au luat mai mult ca restul.

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 se anunță un an bun pentru afine
  2022 pare să fie un an al revenirilor. Lumea călătorește mai mult, participă la mai multe evenimente, fără grija pandemiei care făcea ravagii în urmă cu doi ani.

  Bihon CSM Oradea

  Adrian Țenghea va apăra poarta echipei CSM Oradea
  CSM Oradea și-a „blindat” poarta în perspectiva dificilelor meciuri din Liga Națională.

  Bihon CSM Oradea

  Noii antrenori ai echipei de handbal masculin CSM Oradea: „Sperăm din suflet să reușim”
  Antrenorii George Tăutu și Cosmin Liberț sunt mulțumiți de lotul echipei de handbal.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dol Guard Oradea îmbină perfect munca specializată pe pază și protecție cu sportul de performanţă - peste 15 ani experienţă în domeniu! „Lăsați protecția voastră, în grija noastră!”
  Firma bihoreană Dol Guard SRL, licențiată în pază și protecție prestează diverse servicii de specialitate având un portofoliu al clienților de circa 70% din domeniul privat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La Clarfon reparăm gratuit orice aparat auditiv
  În situația în care o persoană se confruntă cu o acuitate auditivă scăzută, relaţiile sociale din jur se deteriorează vizibil. Când auzul nu funcționează optim, oricare dintre activităţile pe care le desfăşurăm, au de suferit considerabil.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE Accident grav în Gepiu între două mașini și un microbuz. Toate 3 au luat foc
  Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 16.00, pe DN79 în zona Comunei Gepiu.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.