bihon.ro Web analytics

CJ Bihor alocă 1,2 milioane de lei ONG-urilor

Reactualizat la:
Vor fi trei sesiuni de depunere a proiectelor, prima fiind pe 8 iunie.
Scris de Demian - Vor fi trei sesiuni de depunere a proiectelor, prima fiind pe 8 iunie.

Imediat după aprobarea bugetului Consiliului Județean, Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte a anunțat calendarul finanţărilor nerambursabile pentru activităţi nonprofit de interes general, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005 și ale Ordinului nr. 130/2006.

Domeniile pentru care se pot depune cereri sunt activităţi culturale, de tineret și comemorare a Centenarului Marii Uniri (concursuri, simpozioane, recitaluri, editare cărți și publicații, activități de comemorare etc.), activităţi sociale (campanii de promovare a sănătății, consiliere, îndrumare, integrare și reintegrare, dezvoltarea serviciilor sociale pentru persoane defavorizate etc.), sport și reducerea vulnerabilității la corupție. Bugetul alocat derulării de proiecte pe parcursul anului 2018 este de 1.200.000 lei, iar documentația de solicitare a finanţării poate fi depusă în cadrul a trei sesiuni. Pentru prima sesiune, termenul-limită de depunere a documentației de solicitare este 8 iunie 2018, ora 15:00, la secretariatul D.D.I.P. – Bihor (Oradea, str. Parcul I.C. Brătianu nr. 8). Pentru a doua sesiune de depunere a proiectelor, termenul-limită de depunere a documentației de solicitare este 16 iulie 2018, ora 15:00, tot la secretariatul D.D.I.P. – Bihor.
În a treia sesiune, proiectele pot fi depuse până în 17 septembrie 2018, ora 15:00, la aceeași adresă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ungaria a anunțat noi măsuri la granițe. România inclusă pe lista galbenă, cu restricții
  Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de duminică autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei, măsuri care vor intra în vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Școli în șantier: bani europeni pentru eficiență energetică
  O parte dintre lucrările de la Școala „Dacia” și de la LT „Onisifor Ghibu” ar putea fi gata până la începerea anului școlar. Termenul final: 2021. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se finanțează împădurirea terenurilor. Prefectul le cere și primarilor să aplice
  Se acordă două tipuri de prime pentru împădurirea terenurilor. Banii se acordă pentru proiect, pentru acoperirea cheltuielilor aferente împăduririi, dar și pentru compensarea pierderilor de venit agricol, până la 12 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Reverse The Moment” lansează E.P-ul „Empty Words”
  E.P.-ul conţine cinci piese şi poate fi ascultat peYoutube, Spotify, Deezer, Itunes si Apple music.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 450 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
  După ce sâmbătă a fost înregistrat un număr record de cazuri, duminică, 12 iulie, au fost anunțate 456 de noi infectări cu covid-19. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ARDT Oradea invită tinerii la un webinar unde să discute despre start-ul în carieră
  ARDT Oradea- Asociaţia de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului lansează un nou proiect educaţional: Evolve Intership.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.