bihon.ro Web analytics

Cluburile Impact aduc speranța de Crăciun

Reactualizat la:
De la o casă pentru copiii abandonaţi, membrii cluburilor Impact din Oradea au ajuns să construiască cinci case.
Scris de Demian - De la o casă pentru copiii abandonaţi, membrii cluburilor Impact din Oradea au ajuns să construiască cinci case.

Proiectul „Aripi de înger” a deschis în lunile octombrie, noiembrie și decembrie 2018, scena faptelor bune săvârșite cu multă bucurie de membrii cluburilor Impact printr-un proiect inițiat la începutul anului 2018. La început, proiectul îşi propunea construirea unei case pentru copiii orfani, o casă numită Impact. De la o casă, planul de proiect a crescut la cinci case, la fel și numărul acțiunilor organizate de tinerii Impact, care se întrec în a crea bucurie.

Cluburi Impact

Clubul Impact „Eco” de la Colegiul Partenie Cosma, coordonat de profesor Viorica Cifor, a implicat zeci de tineri în proiectul lor „Impact dăruiește speranță”, prin are au creat un spectacol caritabil plin de dinamică și tinerețe. Clipele artistice oferite de elevii liceului au atras aplauzele celor peste 100 de spectatori, dar și donații semnificative, strângând 4.500 de lei pentru casa Impact. Pe lângă aceste sume, au fost primite și donații în produse, cum ar fi alimente, articole vestimentare, jucării, care au fost oferite unor familii aflate în dificultate, precum și grădiniței Sfântul Pantelimon din localitatea Bic din județul Sălaj.

Clubul Impact „Vulcanici”, de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea, coordonat de profesoarele Mioara Beltechi și Mihaela Levai, a organizat un târg de Crăciun, pentru care au confecționat daruri îmbrăcate cu mult suflet și poleite cu dragoste. Aranjamentele de Crăciun, felicitările, podoabele cu specific de iarnă și multe altele, au adus multă încântare, bucurie și un fond de 1.700 lei strânși pentru casa Impact.
Clubul Impact „Lăzăriștii”, de la Liceul Teoretic Aurel Lazăr Oradea, coordonat de Violeta Fetea, a organizat o tradiționala seară de film, eveniment cu scop caritabil care în fiecare an dăruiește bucurie elevilor din liceu, dar și primește daruri pentru a susține cauza evenimentului. În acest an, seara de film a fost dedicată copiilor de la Centrului de zi din Oradea.

„Mulţumim din suflet tuturor celor care ne-au ajutat în derularea acestui proiect (profesori, elevi, părinţi cu suflete mari) şi le dorim tuturor Sărbători Fericite, cu pace, bucurii şi împliniri duhovniceşti şi fie ca Iisus Hristor să vină în casele şi familiile tuturor, aducând cu Sine mesajul speranţei pentru o viaţă mai bună”, a ţinut să mulţumească Cosmin – unul dintre mebrii echipei Impact „Eco”.

Au mai fost aduse mulţumiri Clubului Rotary Oradea, care o oferit sprijin financiar substanțial pentru realizarea acestor proiecte și activități realizate de tinerii „Impacţi”.

Filantropia Oradea mulţumeşte, de asemenea, tuturor celor care s-au implicat în aceste proiecte şi îi invită şi pe alţi prieteni cu suflet de înger să se alăture acestui demers comunitar, prin care se doreşte construirea unui sălaș primitor și pentru pruncii care au nevoie de dragostea comunității.

A mai rămas o casă pentru care se caută sponsori. Orice ajutor este binevenit. Cei care doresc să sprijine şi să facă donaţii pot suna la telefonul: 0740/464.374 sau pot trimite mesaj la adresa: centru@filantropiaoradea.ro.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Protest pe malul defrişat: „principalul responsabil e dl. primar iar al doilea responsabil e orădeanul căruia nu-i pasă”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Iele”, expoziție temporară de artă textilă
  Oana Tudose exploatează fibrele de lână de oaie prin metode tradiționale de prelucrare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primul suspect de coronavirus din Bihor este o femeie
  Bihorul se confruntă cu primul caz suspect de coronavirus. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Femeie de 30 de ani din Bihor, dispărută. Ați văzut-o?
  Polițiștii bihoreni au fost sesizați marți, de familia unei femei de 30 de ani din Ineu, cu privire la dispariția acesteia.

  Mapamond

  Austria și Croația au confirmat primele cazuri de coronavirus
  Primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Austria, în provincia Tirol, potrivit The Guardian. Premierul croat Andrej Plenković a confirmat, de asemenea primul caz de coronavirus, un pacient care e internat într-un spital din Zagreb.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nu mințiți în chestionare și nici medicul de familie că vă costă libertatea sau/și viața!
  Bihorul este primul județ unde factorii decizionali în gestionarea acțiunii anti - Covid 19 au instruit medicii de familie. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.