bihon.ro Web analytics

CNAIR a emis documentația pentru proiectarea și execuția a peste 55 km de autostradă între Cluj și Oradea

Reactualizat la:
Reactualizat la:
CNAIR anunță că a trimis la Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentația de atribuire a mai multor tronsoane de autostradă dintre Cluj și Oradea.  
Scris de Demian - CNAIR anunță că a trimis la Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentația de atribuire a mai multor tronsoane de autostradă dintre Cluj și Oradea.  

Cu o lungime totală de peste 55 de km, tronsoanele vor face legătura între Nădășelu – Mihăiești, Topa Mică – Zimbor – Poarta Sălajului și Nușfalău – Suplacu de Barcău.

Proiectarea și execuția Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădășelu – Mihăiești (km 8+700-km 25+500) și Subsecțiunea 3B1: Topa Mică – Zimbor (km 0+000 – km 13+260). Precizăm faptul că Subsecțiunea 3A2: Nădășelu – Mihăiești (km 8+700-km 25+500) va avea o lungime de 16,80 km, iar Subsecțiunea 3B1: Topa Mică – Zimbor (km 0+000 – km 13+260) va avea o lungime de 13,26 km.

Proiectarea și execuția Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3B: Mihăiești – Suplacu de Barcău, Subsecțiunea 3B2: Zimbor – Poarta Sălajului (km 13+260 – km 25+500). Precizăm că Subsecțiunea 3B2: Zimbor – Poarta Sălajului (km 13+260 – km 25+500) va avea o lungime de 12,24 km.

Proiectarea și execuția Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Sectiunea 3B: Mihaiesti – Suplacu de Barcău, Subsectiunea 3B5: Nușfalău – Suplacu de Barcău (km 66+500 – km 80+054.044). Menționăm că Subsecțiunea 3B5: Nușfalău – Suplacu de Barcău (km 66+500 – km 80+054.044) va avea o lungime de 13,554 km.

Potrivit CNAIR, Agenția Națională pentru Achiziții Publice va finaliza în termen de 10 zile lucrătoare procesul de evaluare/validare a acestora, în conformitate cu prevederile art. 23 din HG nr. 395/2016.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sânmartin, prima comună din ţara care licitează distribuţia de gaz
  După doi ani şi jumătate în care a lucrat la documentaţie, Primăria Sânmartin scoate la licitaţie serviciul de distribuţie al gazului.

  România

  Florin Cîțu, desemnat premier de președintele Klaus Iohannis
  Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, la finalul consultărilor cu partidele parlamentare, că l-a desemnat pe Florin Cîţu pentru funcţia de prim-ministru.

  România

  A fost confirmat primul caz de coronavirus în România
  Primul caz de infecție cu coronavirus de pe teritoriul României a fost confirmat oficial miercuri seară.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Urgențe în Sânmartin: o pasageră a decedat și muniție de război găsită lângă șosea
  Sânmartin a fost miercuri scena derulării a două evenimente de urgență majoră. În primul caz e vorba de o septuagenară decedată în maşină.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pool Control & Pool Arno vă oferă piscine de cea mai buna calitate!
  Vrei o piscină şi nu ştii de unde să incepi? Apelează la un profesionist!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Coadă la vama Borș: coloana de mașini se întinde pe 20 de km!
  Bihorenii sunt nevoiți să aștepte ore întregi pentru a trece granița cu Ungaria pe la PTF Borș. 12

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.