bihon.ro Web analytics

Colindă cu programare la Primăria Oradea

Colindă cu programare la Primăria Oradea

<p>Foto: PMO</p>
Reactualizat la:
Grupurile de colindători care doresc să meargă în colindat la Primăria Oradea vor trebui să se înscrie în prealabil la ghişeele din Centrul pentru Relaţii cu Publicul (în piramidă)
Scris de farcas - Grupurile de colindători care doresc să meargă în colindat la Primăria Oradea vor trebui să se înscrie în prealabil la ghişeele din Centrul pentru Relaţii cu Publicul (în piramidă)

Cu prilejul sfintelor sărbători ale Crăciunului, Primăria municipiului Oradea aşteaptă şi în acest an colindători, în perioada 17 – 21 decembrie, în Sala „Traian Moşoiu” a instituţiei.

„Primăria Oradea și Moș Crăciun îşi aşteaptă colindătorii (grupuri de copii: preșcolari și școlari de la unitățile de învățământ, grupuri vocale organizate, coruri bisericești, etc.) să se înscrie pentru a susține concerte de colinde și cântece de iarnă în Sala „Traian Moşoiu” a instituţiei”, se arată în comunicatul Primăriei.

Înscrierile şi programările se pot face în perioada 28 noiembrie – 11 decembrie, în baza unei cereri care se va depune la ghişeele din Centrul pentru Relaţii cu Publicul (în piramidă).

Prealabil depunerii cererii de înscriere, pentru stabilirea fermă a zilei şi orei la care se doreşte prezenţa colindătorilor la Primărie, rugăm coodonatorii grupurilor să o contacteze pe d-na Kuibuş Cătălina, la nr. de telefon 0722/159.473, în acest fel eliminând posibilitatea suprapunerii la aceeași oră a mai multor colindători.

Nici numărul persoanei şi nici durata colindei nu e lăsată la voia întâmplării, din raţiuni de eficienţă, astfel că accesul se va limita la maxim trei grupe (clase) de elevi/unitate de învăţământ, iar programul de colinde nu trebuie să depăşească 10 minute/grup.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se face curățenie generală în județ, cu ocazia „Campionatului Bihorean al Curățeniei”
  Locuitorii comunelor și orașelor din județ, elevi, angajați ai primăriilor, salvamontiști s-au implicat cu toții în acțiunile organizate în cadrul campaniei „Iunie – Luna curățeniei în județul Bihor”.

  BIHON Sport local

  Promovare ratată pentru un gol

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Omagiu profesorului Dorel Tifor
  din partea PROMOȚIEI 1973 a Liceului Gojdu.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Sport local

  Performanță! Baschetbalistele de la Crișul BCU Oradea au cucerit titlul național!
  Sala Sporturilor din Târgu Mureș a găzduit turneul final al Campionatului Național de baschet rezervat fetelor U14.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Roşia Montană, la fel de vie în imagini ca acum 15 ani
  La Muzeul Ţării Crişurilor a fost vernisată expoziţia de fotografie documentară „Roșia Montană: Duhul Aurului”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O aripă a Palatului Baroc a fost inaugurată
  Aripa stângă de la etajul I al Palatului Baroc din Oradea a fost inaugurată sâmbătă, în prezența primarului Florin Birta, a secretarului de stat al Guvernului Ungariei – Potapi Arpad, a secretarului de stat în Ministerul Dezvoltării și a mai multor episcopi. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.