bihon.ro Web analytics

Complexul sportiv Pădurea Neagră, gata în 15 luni

Reactualizat la:

Complexul sportiv Pădurea Neagră, gata în 15 luni

<p>Foto: ADD Bihor</p>
Reactualizat la:
Proiectul e menit să revigoreze stațiunea Pădurea Neagră și e finanțat de Consiliul Județean Bihor.
Scris de Veroncia Bursașiu - Proiectul e menit să revigoreze stațiunea Pădurea Neagră și e finanțat de Consiliul Județean Bihor.

Asocierea S.C Davinci Construct &Proiect S.R.L, lider de asociere– și asociații Timovladian Aqua Parc și S.C. Term S.R.L vor avea la dispoziție 15 luni pentru predarea investiției. Timpul de execuție al lucrării va fi de 12 luni, restul de trei luni fiind destinate proiectării. Acestea sunt datele care rezultă în urma semnării contractului pentru realizarea Complexului Sportiv Pădurea Neagră.

Acesta a fost semnat ieri la sediul Consiliului Județean Bihor, de conducerea Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor. Valoarea totală a investiției se ridică la 6.069.387,92 lei cu TVAinclus, finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Bihor.”Acest proiect de revitalizare a stațiunii Pădurea Neagră a fost, încă de la început o provocare pentru agenția noastră.

Zona este una dintre cele mai impresionante din județul Bihor și mă bucur că prin intermediul acestui complex sportiv se vor putea organiza activități sportive și competiționale la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg”, a declarat Vitalyos Barna, director executiv ADD Bihor.

Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor are printre membriifondatori Consiliul Județean Bihor și cele 9 orașe și municipii din județul Bihor. Ea își propune să sprijine dezvoltarea economico-socială a județului Bihor și a unităților administrativ-teritoriale, respectând principiile dezvoltării durabile.Conform unui comunicat de presă, complexul va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20 x 40 metri pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60 x 90 metri.

De asemenea, în cadrul complexului va funcționa o pensiune în regim parter+etaj+mansardă (P+E+M). La parter vor fi amenajate o cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități, spații tehnice, bucătărie, sufragerie, recepție, iar la etaj și mansardă vor funcționa 21 de camere cu 2 și 3 paturi și grupuri sanitare proprii.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Alec says:

  Poza este reprezentativa, o adunatura de porci.

 2. Grooo says:

  Ca și obiectiv turistic la Pădurea Neagră ar fi mistreții din poză… Grooo… Grooo…

 3. BIHON Sport local

  Debut fulminant în Europe Cup. Au fost „lei” în fieful „vulturilor”
  CSM CSU Oradea a învins pe Beșiktaș Istanbul în primul meci din Turcia.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Procurorul Bogdan Sergiu Chiș, delegat șef la DNA Oradea
  Membrii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis, în ședința de marți, delegarea pe funcția de șef al DNA Oradea a procurorului Bogdan Sergiu Chiș. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cuzap: Album istorico-geografic - o carte de vizită pentru sat și oamenii lui
  Monografia satului Cuzap, adunată într-o lucrare pe cât de elegantă pe atât de plină de conținut, a apărut la finele anului trecut, la editura Ratio et Revelatio.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prefectul - o miză tot mai mare
  Deși rezultatul alegerilor locale, dar și parlamentare, au arătat clar că județul Bihor este dominat copios de către PNL, UDMR insistă în Capitală pentru funcția de prefect. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la Jandarmeria Bihor: Peste 5.000 de misiuni pentru menținerea ordinii publice
  În premieră. Jandarmeria Bihor a primit în cei 101 ani de funcționeare Placheta de Onoare a Ministrului Afacerilor Interne.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare preventivă a lui Victor Micula
  Judecătorii Tribunalului Bihor au respins, marți, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor de arestare preventivă a lui Victor Micula. 15

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.