bihon.ro Web analytics

Complexul sportiv Pădurea Neagră, gata în 15 luni

Reactualizat la:

Complexul sportiv Pădurea Neagră, gata în 15 luni

<p>Foto: ADD Bihor</p>
Reactualizat la:
Proiectul e menit să revigoreze stațiunea Pădurea Neagră și e finanțat de Consiliul Județean Bihor.
Scris de Veroncia Bursașiu - Proiectul e menit să revigoreze stațiunea Pădurea Neagră și e finanțat de Consiliul Județean Bihor.

Asocierea S.C Davinci Construct &Proiect S.R.L, lider de asociere– și asociații Timovladian Aqua Parc și S.C. Term S.R.L vor avea la dispoziție 15 luni pentru predarea investiției. Timpul de execuție al lucrării va fi de 12 luni, restul de trei luni fiind destinate proiectării. Acestea sunt datele care rezultă în urma semnării contractului pentru realizarea Complexului Sportiv Pădurea Neagră.

Acesta a fost semnat ieri la sediul Consiliului Județean Bihor, de conducerea Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor. Valoarea totală a investiției se ridică la 6.069.387,92 lei cu TVAinclus, finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Bihor.”Acest proiect de revitalizare a stațiunii Pădurea Neagră a fost, încă de la început o provocare pentru agenția noastră.

Zona este una dintre cele mai impresionante din județul Bihor și mă bucur că prin intermediul acestui complex sportiv se vor putea organiza activități sportive și competiționale la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg”, a declarat Vitalyos Barna, director executiv ADD Bihor.

Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor are printre membriifondatori Consiliul Județean Bihor și cele 9 orașe și municipii din județul Bihor. Ea își propune să sprijine dezvoltarea economico-socială a județului Bihor și a unităților administrativ-teritoriale, respectând principiile dezvoltării durabile.Conform unui comunicat de presă, complexul va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20 x 40 metri pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60 x 90 metri.

De asemenea, în cadrul complexului va funcționa o pensiune în regim parter+etaj+mansardă (P+E+M). La parter vor fi amenajate o cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități, spații tehnice, bucătărie, sufragerie, recepție, iar la etaj și mansardă vor funcționa 21 de camere cu 2 și 3 paturi și grupuri sanitare proprii.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Alec says:

  Poza este reprezentativa, o adunatura de porci.

 2. Grooo says:

  Ca și obiectiv turistic la Pădurea Neagră ar fi mistreții din poză… Grooo… Grooo…

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A căzut cu mașina în groapa pasajului subteran de pe bulevardul Magheru
  Un șofer a ajuns cu autoturismul în șantierul pasajului subteran de pe bulevardul Magheru.

  România

  Turiști fără carantină, din 15 iunie în Grecia
  Vacanțele de vară ar putea începe din 15 iunie. Potrivit unui comunicat de presă, citat de Agerpres, al Ambasadei Greiei în România, din 15 iunie Grecia va primi turiști din România, Bulgaria și statele UE fără niciun fel de măsuri de carantină.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANM: Vreme instabilă, cu ploi torențiale și vijelii în majoritatea regiunilor, până miercuri seara
  Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare de ploi şi vijelii, valabilă până miercuri seara în întreaga ţară.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  De Ziua Copilului, OTL scoate pe trasee flota rulantă de plimbare recreere - tramvaiul de epocă și autobuzul cabrio
  Accesul este coniționat de purtarea măștii de protecție, avertizează conducerea OTL SA.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Statul plătește 45% din salariul persoanelor care revin din șomaj tehnic
  Firmele care angajează tineri cu vârsta între 16 și 29 de ani și persoane cu vârsta peste 50 de ani primesc timp de 12 luni, 2.500 de lei. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Record: 22 de cazuri noi de coronavirus în județul Bihor
  Conform datelor Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de coronavirus din județul Bihor a ajuns la 608. 17

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.