bihon.ro Web analytics

Concurs de discursuri în limba engleză pentru elevii claselor V-XII

Reactualizat la:
Elevii bihoreni de gimnaziu și liceu, precum și cei din toată țara sunt invitați să participe la un concurs internațional de discursuri în limba engleză.
Scris de Carmen Ile - Elevii bihoreni de gimnaziu și liceu, precum și cei din toată țara sunt invitați să participe la un concurs internațional de discursuri în limba engleză.

Înscrierile pentru concurs au și început deja, iar elevii care doresc să participe la „Discursuri EF Challenge 2016” trebuie să realizeze fiecare câte un discurs cu tema „Crezi că nimic nu e imposibil?”.

Engleza școlarilor

Competiția se adresează elevilor cu vârste între 11 și 19 ani , iar prima selecție se va face la nivel de școală (15-30 martie). Profesorii coordonatori din fiecare unitate de învăţământ vor organiza un concurs pentru a alege câştigătorul pe şcoală. După care urmează preselecția națională (1-10 aprilie) și selecția națională (16 aprilie). Astfel, școlarul care acumulează cele mai multe puncte din fiecare unitate de învățământ va filma discursul, va încărca videoclipul pe YouTube, urmând ca link-ul să fie postat pe pagina www.facebook.com/QdaysEdu, împreună cu numele complet al elevului și al profesorului coordonator, denumirea școlii. Filmulețul va trebui să fie între 2 și 5 minute. În cadrul selecţiei naţionale se va alege cel mai bun discurs la nivel național, iar câștigătorul va fi propus la selecția de la nivel mondial, care va avea loc în data de 30 aprilie.

Premii la toată lumea

În urma selecției vor fi alese 20 din cele mai bune discursuri și vor fi prezentate în faţa unui public internaţional. Evenimentul se va desfășura în luna august a acestui an la Rio de Janeiro în cadrul Forumului „EF Youth Leadership”. Îscrierile la concurs se fac online, pe website-ul http://www.ef.com/efchallenge/.

Profesorii sunt cei care fac înscrierile, iar apoi elevii pe baza „codului de profesor”. Excursia din Rio fiind unul din premiile celor 20 de finaliști. Cei mai mici dintre speakeri (11-14 ani) vor putea câștiga chiasr un curs de limba englează chiar în Marea Britanie sau în Singapore. Alți 10 elevi vor câștiga o tabără internațională de studii de două săptămâni. Nici profesorii coordonatori nu vor fi uitați și vor fi recompensați. Astfel, 10 dintre ei vor fi beneficiarii unui curs de pregătire didactică în străinătate. Timp de trei luni, 300 de elevi și profesori vor urma un curs online de limbă engleză la EF Englishtown.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a stins din viaţă un mare dascăl: Dorel Tifor
  S-a stins un dascăl cum puţini mai sunt în ziua de astăzi.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Muzică populară, teatru-dans şi muzică clasică în Piaţa Unirii
  Evenimentul a fost organizat pe baza protocolului dintre Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Multipla campioană Elena Pagu, la 96 de ani, la startul Beiuș Runnnig Day
  Evenimentul care a avut loc pe 12 iunie 2021 se află la cea de-a doua ediție și a reunit la start sute de participanți printre care și mari campioni.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 400 de teste efectuate, un singur caz nou de coronavirus
  Numărul de cazuri noi continuă să fie redus în județul Bihor. 1

  Ştiri sportive

  Prima declaraţie a medicului care l-a salvat pe Christian Eriksen
  Medicul care l-a ajutat pe Erksen pe teren, medicul echipei naţionale a Danemarcei, Morten Boesen, a povestit despre momentele în care fotbalistul a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe teren. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vaccinarea anti-coronavirus, restrânsă în Bihor
  Din pricina numărului tot mai mic de doze de ser anti-Covid administrate zilnic în Bihor, s-a decis reorganizarea procesului de vaccinare.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.