bihon.ro Web analytics

Conferinţă de afaceri la Trade Center

Centrul de Afaceri Trade Center Oradea, găzduieşte marţi, 22 martie, începând cu ora 9:00, conferinţa de afaceri „Networking și inovație, punte de comunicare în antreprenoriat”.
Scris de Patricia Herlas - Centrul de Afaceri Trade Center Oradea, găzduieşte marţi, 22 martie, începând cu ora 9:00, conferinţa de afaceri „Networking și inovație, punte de comunicare în antreprenoriat”.

Evenimentul marcă proprie Business Point Club, va avea parte de speakeri de renume, cunoscuţi antreprenorilor orădeni.

Speakerii din cadrul evenimentului sunt vorbitori cu experiență care au practicat în business-urile lor Managementul, Branding-ul, Networkingul, Consultanța, PR-ul, Inovația, Marketingul, Comunicarea și au rezultate relevante. Printre ei se numără: Adrian Florea, Anca Doicin, Bianca Dăncilă, Tedy Necula, Anabela Luca, Urs Haunstein, Dan Ștefan, Laszlo Pacso, Irina Gherghilescu, Ciprian Roșu, Dorel Voichță, Teodora Chifor, Adina Todea.

„Publicul nostru țintă este de 150 de persoane din comunitatea antreprenorială din Oradea și împrejurimi – antreprenori, manageri (middle si high management), persoane specializate pe comunicare și PR din multinaționale, intraprenori din companii, tineri motivați de mediul antreprenorial. La ediția anterioară 78% dintre participanți au fost din categoria antreprenori și intraprenori”, a declarat Dan Todea, manager Point Event.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -B. 08.12.2021- 09.12.2021 - PL Marghita - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  52 de școli și grădinițe din Bihor, în online
  Un număr de 52 de unități de învățământ preuniversitar din județul Bihor vor fi nevoite să rămână în online, deoarece funcționează în localități în care rata de infectare este peste trei la mie, iar rata de vaccinare a personalului este sub 60%.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Comunicat de presă
  ANUNŢ DE FINALIZARE A PROIECTULUI ,,Extinderea capacităţii şi eficientizarea activităţii de producţie la Remoni Service Exim SRL prin crearea unei unităţi noi’.

  BIHON CAO

  Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Sport local

  Ultima etapă din 2021 în Liga 3: CAO și Lotus Băile Felix joacă în deplasare
  Etapa a 15-a din eșalonul trei încheie sâmbătă sezonul de toamnă-iarnă. În Seria 10 singura echipă bihoreană care evoluează pe teren propriu este Luceafărul Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Comunicat de presă
  ANUNŢ DE FINALIZARE A PROIECTULUI ,,Extinderea capacităţii şi eficientizarea activităţii de producţie la Remoni Service Exim SRL prin crearea unei unităţi noi’.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sâmbătă, o nouă acțiune de colectare a DEEE
  Municipalitatea orădeană va organiza sâmbătă, 04 decembrie, o nouă acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.