bihon.ro Web analytics

Consiliul Județean și-a negociat prețul la electricitate

De Georgiana Anghel

Consiliul Județean și-a negociat prețul la electricitate

Consiliul Județean Bihor și instituțiile din subordine vor plăti în acest an pentru energia electrică facturi similare cu anul 2021, nefiind afectate de majorările din piață.
Scris de Georgiana Anghel - Consiliul Județean Bihor și instituțiile din subordine vor plăti în acest an pentru energia electrică facturi similare cu anul 2021, nefiind afectate de majorările din piață.

Consiliul Județean Bihor a plătit pe luna noiembrie 2021 aproape 13.000 de lei către furnizorul de electricitate. Potrivit unui comunicat al instituției, în 2022 facturile pentru electricitate nu ar trebui să fie mai mari, în condițiile în care CJ Bihor și instituțiile subordonate au negociat cu Electrica S.A. să plătească același preț până la sfârșitul acestui an.

„În vara anului 2021, directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ecoland (ADI Ecoland), instituție din subordinea Consiliului Județean Bihor, a negociat cu furnizorul de energie electrică, respectiv Electrica SA, un preț de 95 de bani/ kWh. Contractele au fost încheiate pe o perioadă de un an, până în decembrie 2022, inclusiv. Prețul va fi menținut pentru Consiliul Județean Bihor și instituțiile subordonate, cu excepția DGASPC Bihor și a școlilor speciale, cele din urmă având o altă sursă de venit pentru plata utilităților”, se mai menționează în comunicat.

6 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Kilocaloria calului says:

  În loc kW sã se foloseascã kilocãlãtoria, cum este mersul la metrul cub.

 2. Educativă says:

  Panouri polare.

 3. Nicu Stan says:

  Slabi negociatori! Eu am negociat cu Electrica, in ianuarie 2021, un pret de 0,68 lei/kWh, care a fost valabil pana in 31.12.2021. Pentru viitor, vom vedea. Nu am negociat inca. De mentionat ca eu am negociat pentru mine, personal, pe cand negociatorii Cons Jud. au negociat pentru Cons. Jud. si au obtinut un pret mai mare cu 40% decat am obtinut eu. Ce ziceti de asta, d-le presedinte al Cons. Jud. ?

  • Andrei says:

   “Ce ziceti de asta, d-le presedinte al Cons. Jud. ?”

   Ca este irelevant si nu vei plati mai putin in 2022 decat Consiliul Judetean.

 4. Szilamer Boldis says:

  Domnule Stan . Consiliu județean Bihor a negociat pentru 2022. Dumneavoastră pentru 2021. Mare diferenta.

 5. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Alergăm împreună la fapte bune pentru autism”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Poștașii continuă protestele la București
  SLPR solicită Guvernului României să dispună o analiză temeinică și sănătoasă asupra stării Companiei Naționale Poșta Română.

  România

  Klaus Iohannis a promulgat Legea Offshore - Statul va câștiga 60% din redevențe în urma exploatării
  Președintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri,25 mai, Legea Offshore.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Incendiu cauzat de o afumătoare improvizată - o casă și o anexă au fost salvate
  Pompierii militari bihoreni au intervenit în cursul nopții de marți spre miercuri, 25 mai, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Aușeu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ce tipuri de ampermetru există? De ce ampermetrul digital este cel mai folosit?
  Ampermetrele sunt folosite pentru a detecta probleme în circuitele electrice( niveluri neobișnuit de ridicate sau scăzute de curent). Primul poate indica o funcționare defectuoasă a componentelor pentru un scurtcircuit, în timp ce, cel din urmă poate fi un semn de întreruperi perturbatoare sau impedanță electrică neobișnuită. Este obligatoriu să verifici prizele folosind un ampermetru atunci când efectuezi reparații sau schimbi o siguranță.Ampermetrele nu trebuie confundate cu voltmetrele, care măsoară tensiunea dintr-un circuit. Tensiunea electrică este diferența de potențial electric dintre două puncte dintr-un circuit și, prin urmare, cantitatea de forță necesară pentru a muta sarcina între ele. Ampermetrul digital – ce trebuie să știi despre el?

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Indicele ROBOR a trecut pragul de 5 %, indicele IRCC în creștere
  Conform informațiilor publicate zilnic de BNR, încă de la sfârșitul lunii aprilie 2022, indicele ROBOR la 3 luni, ROBOR la 6 luni și ROBOR la 1 an, a depășit pragul psihologic de 5 % și continuă să crească, fiind cotat la niveluri comparabile cu cele de acum zece ani.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.