bihon.ro Web analytics

Contestație respinsă în licitația șinelor de tramvai

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins, săptămâna trecută, contestația formulată de firma arădeană Sylc Con Trans SRL, în cadrul licitației pentru prelungirea liniei de tramvai.
Scris de demeter1 - Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins, săptămâna trecută, contestația formulată de firma arădeană Sylc Con Trans SRL, în cadrul licitației pentru prelungirea liniei de tramvai.

Firma a cerut „anularea deciziei autorităţii contractante prin care oferta asocierii Sylc Con Trans SRL – Bau Plan ING SRL a fost declarată inacceptabilă şi neconformă, precum şi a tuturor actelor care au stat la baza emiterii acesteia; anularea deciziei privind admisibilitatea ofertei asocierii Mari-Vila Com SRL – Abed Nego Com SRL – SC Aquacons SRL; obligarea autorităţii contractante la reluarea procedurii de la etapa verificării admisibilităţii ofertelor depuse în cadrul procedurii”. I-au fost respinse toate pretențiile.

În aceste condiții, firma poate merge cu contestația mai departe, într-un proces, sau poate renunța, caz în care Primăria va continua evaluarea unicei oferte înscrise în licitație.

„Firma are zece zile să conteste decizia CNSC. Dacă nu o face, noi vom verifica mai departe dacă celalată ofertă corespunde cu caietul de sarcini. Când s-a formulat contestația, noi am întrerupt procedura de evaluare a celeilalte oferte. Acum o vom relua”, spune viceprimarul Mircea Mălan.

Proiectul prevede opt staţii de tramvai, iar lungimea totală a traseului va fi de 3.840 m pe un fir şi 3.820 m pe al doilea. Liniile urmează să fie înfierbate, iar toate cele opt intersecţii cu artere rutiere urmează să fie dotate cu semafoare inteligente cu senzori, astfel încât tramvaiul să aibă prioritate. Costul lucrării este estimat la 53.365.727 lei.

Conform celor mai optimiste scenarii, lucrarea de prelungire a liniei de tramvai pe ruta Calea Aradului – Peţa – centre comerciale – Universitate – Ceyrat – Depou – Cantemir plus bucla de legătură din intersecția Primăriei – Calea Aradului – Decebal trebuia să fi început deja de anul trecut. Rămâne de văzut dacă lucrarea efectivă va începe măcar la intarea în vacanța de vară a elevilor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Intrare gratuită la expoziţa dedicată generalului Traian Moşoiu
  La Muzeul Oraşului Oradea se lansează cu ocazia zilei de 20 aprilie proiectul „Exponatul lunii”. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ucigașul din Tinca, arestat preventiv. Bărbatul și-a ucis soția pentru că a refuzat să facă sex cu el
  Bărbatul din Tinca, ce și-a ucis și îngropat femeia pe malul Crișului Negru, a fost plasat în arest preventiv. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânăr de 18 ani din Bihor, în arest pentru tentativă de omor. I-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit
  Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv, pe 17 aprilie 2021 pentru tentativă de omor.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Întreruperi de apă în Sânmartin și în cartierele Grigorescu și Tineretului din Oradea

  BIHON Sport local

  Sportivul orădean Alex Creț s-a oprit în turul III la CE de judo
  Desfășurat la Lisabona (Portugalia), Campionatul European de judo pentru seniori a reunit la start cei mai buni judoka ai continentului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  20 aprilie, 102 ani de la Ziua Eliberării Oradiei - festivități în cadru restrâns
  Primăria anunță că, și anul acesta, din cauza pandemiei de Covid 19 și a restricțiilor aferente, festivitățile de 20 aprilie se vor ține în cadru restrâns, fără participare publică. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Gestul lui Șovre inspiră: Erling Haaland a donat un tricou cu autograf asociației SOS Autism Bihor
  Președintele Asociației SOS Autism Bihor, Simona Zlibuț a anunțat că luni, la sediul asociației a ajuns un colet surpriză, din partea fotbalistului Erling Haaland. Pachetul conține un tricou personal semnat, mai multe fotografii cu autografe și o scrisoare.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.