bihon.ro Web analytics

Contestație respinsă în licitația șinelor de tramvai

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins, săptămâna trecută, contestația formulată de firma arădeană Sylc Con Trans SRL, în cadrul licitației pentru prelungirea liniei de tramvai.
Scris de demeter1 - Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins, săptămâna trecută, contestația formulată de firma arădeană Sylc Con Trans SRL, în cadrul licitației pentru prelungirea liniei de tramvai.

Firma a cerut „anularea deciziei autorităţii contractante prin care oferta asocierii Sylc Con Trans SRL – Bau Plan ING SRL a fost declarată inacceptabilă şi neconformă, precum şi a tuturor actelor care au stat la baza emiterii acesteia; anularea deciziei privind admisibilitatea ofertei asocierii Mari-Vila Com SRL – Abed Nego Com SRL – SC Aquacons SRL; obligarea autorităţii contractante la reluarea procedurii de la etapa verificării admisibilităţii ofertelor depuse în cadrul procedurii”. I-au fost respinse toate pretențiile.

În aceste condiții, firma poate merge cu contestația mai departe, într-un proces, sau poate renunța, caz în care Primăria va continua evaluarea unicei oferte înscrise în licitație.

„Firma are zece zile să conteste decizia CNSC. Dacă nu o face, noi vom verifica mai departe dacă celalată ofertă corespunde cu caietul de sarcini. Când s-a formulat contestația, noi am întrerupt procedura de evaluare a celeilalte oferte. Acum o vom relua”, spune viceprimarul Mircea Mălan.

Proiectul prevede opt staţii de tramvai, iar lungimea totală a traseului va fi de 3.840 m pe un fir şi 3.820 m pe al doilea. Liniile urmează să fie înfierbate, iar toate cele opt intersecţii cu artere rutiere urmează să fie dotate cu semafoare inteligente cu senzori, astfel încât tramvaiul să aibă prioritate. Costul lucrării este estimat la 53.365.727 lei.

Conform celor mai optimiste scenarii, lucrarea de prelungire a liniei de tramvai pe ruta Calea Aradului – Peţa – centre comerciale – Universitate – Ceyrat – Depou – Cantemir plus bucla de legătură din intersecția Primăriei – Calea Aradului – Decebal trebuia să fi început deja de anul trecut. Rămâne de văzut dacă lucrarea efectivă va începe măcar la intarea în vacanța de vară a elevilor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Flux de vaccinare cu serul Johnson&Johnson la centrul drive-through din Oradea
  DSP Bihor a anunțat că începând de joi, 13 mai, în cadrul centrului de vaccinare drive through din Oradea va funcționa un flux de vaccinare Johnson & Johnson, pe lângă cele 6 fluxuri de imunizare cu serul Pfizer.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost aprobat SF al Centurii Ocolitoare Aleșd și culoarul de exproprieri a terenurilor de pe traseu
  Centura Aleșdului prinde contur. În ședința extraordinară de miercuri a CJ Bihor au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai Studiului de Fezabilitate (SF). Totodată a fost aprobat și culoarul de expropriere a terenurilor de pe traseul viitoarei centurii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANPC a luat pulsul sectorului HoReCa în Bihor
  Claudiu Dolot, noul președinte al ANPC, promite hotelierilor că se va merge mai mult pe consiliere și prevenție, iar amenzile vor fi aplicate doar în cazurile grave.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Pe încercate: PMO și CJ Bihor, protocol pentru „înviorarea” vieții culturale a Oradiei
  Valabilitatea protocolului a fost stabilită la un an, cu argumentul că 12 luni ar fi suficiente evaluarea reușitei sau eșecului strategiei. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului de la Josani, dintre o motoclicletă și un buldoexcavator
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul de pe DJ 108I, în localitatea Josani. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consultația și ecografia urologică au un preț special în luna mai
  Recapătă-ți bucuria de a trăi fără griji legate de sfera urologică. Începe cu o consultație urologică completă, care până la finalul lunii mai are un preț mai mic, la MedLife Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.