bihon.ro Web analytics

„Crăciun pentru Noel”: Spectacol caritabil la ERA Park, pentru un bebeluș diagnosticat cu o boală gravă a mușchilor

De Bihon.ro
Reactualizat la:

„Crăciun pentru Noel”: Spectacol caritabil la ERA Park, pentru un bebeluș diagnosticat cu o boală gravă a mușchilor

Reactualizat la:
Centrul comercial ERA Park Oradea găzduiește duminică, 15 decembrie, concertul caritabil „Crăciun pentru Noel”, menit să ajute un bebeluș din Oradea, diagnosticat cu o boală gravă a mușchilor.
Scris de Bihon.ro - Centrul comercial ERA Park Oradea găzduiește duminică, 15 decembrie, concertul caritabil „Crăciun pentru Noel”, menit să ajute un bebeluș din Oradea, diagnosticat cu o boală gravă a mușchilor.

Noel Olyus are doar 5 luni, iar în luna octombrie a fost diagnosticat cu amitrofie spinală tip 1, o boală genetică rară și progresivă cu consecințe dramatice.

Pentru a fi slavat, micuțul are nevoie de o terapie foarte scumpă, Zolgensma, care costă peste 2 milioane de dolari, bani pe care părinții lui Noel nu îi au. De asemenea, pentru tratament micuțul necesită și injecții speciale, care costă și ele destul de mult.

Concertul caritabil de la ERA Park se va desfășura duminică, de la ora 18, sub cupola centrului comercial. Pe scenă vor urca Ansamblul Muguri și Mlădițe de Tezaur de la Casa de Cultură „Ioan Ciordaș” din Beiuș, Grupul de colindători al secției externe Canto Popular Beiuș, Antonela Ferche Buțiu și Grupul Lioara al Școlii de Arte Francisc Hubic din Oradea, Grupul de colindători al Facultății de Muzică din Oradea (coordonatori conf. univ. dr. Florina Mariș-Hinsu și asist. univ. dr. Florin Mariș-Hinsu), Zestrea Bihorenilor (coordonator Remus Bondar), Corul Școlii Gimnaziale Szacsvay Imre din Oradea (profesor Kiss Tünde Anna), dar și alți artiști, precum Vlad David, Anca Pojar, Florina și Florin Mariș-Hinsu, Adina și Magic Band.

Intrarea la eveniment este liberă, iar în faţa scenei va fi amplasată o urnă pentru donaţii. Orice sumă de bani poate veni în sprijinul copilașului.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură Ioan Ciordaș din Beiuș, în parteneriat cu ERA Park Oradea, Școala de Arte Francisc Hubic Oradea și Consiliul Județean Bihor.

Cei care nu pot participa dar totuşi doresc să ajute familia lui Noel o pot face donând în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele Olyus Noel Robert: EUR: RO74BTRLEURCRT0527455101, HUF: RO87BTRLHUFCRT0527455101, RON: RO27BTRLRONCRT0527455101, COD SWIFT: BTRLRO22, PayPal: paypal.me/kicsinoelsma1.

Haideți să fim mai buni, măcar de Crăciun!

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Explorări de peşteri la finalul galei „Expediţia – Chemare în Necunoscut”
  Ultima zi de proiecţii a galei organiazte de Clubul de Speologie Cristal Oradea a avut în principal ca subiect speologia.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Asociere în trei pentru Centura ocolitoare Biharia
  Zona Metropolitană Oradea, Primăria Oradea și Primăria Biharia au semnat un acord de asociere pentru realizarea „Centurii ocolitoare a comunei Biharia”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Luptă mare pe poziția nr. 2 din PSD Bihor
  Peste două săptămâni au loc alegeri județene în PSD Bihor. Actualul președinte executiv are concurență serioasă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Discotecile URCC, ARLUS și Casa Armatei, reunite la Muzeul Oraşului Oradea
  Muzica anilor ’70 - ’80 şi felul cum se făcea rost de ea, amintiri, DJ, la vernisajul expoziţiei „Discoteca anilor ’70 - ’80”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum reziști tentațiilor provocate de mâncarea nesănătoasă!
  Moment de sinceritate: mâncarea nesănătoasă va părea întotdeauna mai apetisantă decât mâncarea sănătoasă, iar asta nu se datorează gustului.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Ianuarie, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 8:00 şi 16:00, după următorul program:

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.