bihon.ro Web analytics

Cu robotul SAM la Națională

Reactualizat la:

Cu robotul SAM la Națională

<p>Foto: „Fast Forward Future Team”</p>
Reactualizat la:
Echipa de robotică „Fast Forward Future Team”, de la Colegiul Național „Avram Iancu” Ștei, a reușit să se claseze pe podium la First Tech Challenge - etapa regională, care a avut loc la Cluj-Napoca.
Scris de farcas - Echipa de robotică „Fast Forward Future Team”, de la Colegiul Național „Avram Iancu” Ștei, a reușit să se claseze pe podium la First Tech Challenge - etapa regională, care a avut loc la Cluj-Napoca.

Locul III le conferă oportunitatea de a participa la faza națională a competiției, care va avea loc în perioada 22-24 martie, la București. Premiul al treilea „Motivate Award – 3rd Place” este conferit celor care înglobează cel mai fidel esența valorilor FIRST, valori care sunt centrate pe inspirație și recunoașterea științei și tehnologiei, alături de spiritul de echipă și de entuziasmul participanților.

Membrii „Fast Forward Future Team” și-au luat în serios rolul de a face cunoscut în școli, dar și în comunitatea din care fac parte, acest program, stimulându-i și pe alții, prin puterea exemplului, să intre în competiția FIRST Tech Challenge Romania.

Chiar în aceste zile, elevii de la CN „Avram Iancu” Ștei au derulat o astfel de acțiune de promovare la Beiuș. „Mulțumim Liceului Pedagogic Nicolae Bolcaș și Colegiului Național Samuil Vulcan pentru faptul că au răspuns pozitiv la intenția noastră de a face o prezentare a robotului SAM. Cu acest prilej, am putut aduce la cunoștință valorile FIRST pe care se bazează această competiție de robotică și să stimulăm și celelalte comunități spre a se alătura acestui concurs. A fost o experiență deosebită atât pentru noi, cât și pentru publicul care a asistat la acest eveniment. De asemenea, îi mulțumim domnului profesor Ilea Dumitru pentru sprijinul acordat; acesta ne-a dat dovadă că pasiunea pentru robotică nu are vârstă!”, e mesajului membrilor „Fast Forward Future Team”.

Echipa este formată din 15 membri, elevi din clasele IX-XII. Elevii de la C.M. „Avram Iancu” luptă la faza națională pentru a se califica la faza mondială a competiției, care va avea loc în SUA.

Membrii echipei:

-Sergiu Micle
-Andreea Haneș
-Mădălin Beleiu
-Ștefan Handa
-Octavian Preda
-Cristian Dobîndă
-Ștefana Becheanu
-Laura Sin
-Alex Rugină
-Alex Anghelescu
-Emanuel Rusu
-Andreea Crișan
-Andreea Muntean
-Dionisie Strelcov
-Răzvan Toth

Profesor coordonator: Simona Crișan

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  „Flăcăii Aleșdului” sunt campionii Bihorului la juniori A1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  130 de autobuze şi microbuze electrice, hibrid şi cu hidrogen
  Valoarea investiției ar fi de peste 304 milioane lei, sursa de finanțare a achizițiilor este PNRR.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânărul găsit mort pe Centura Oradea s-a autoînjunghiat în inimă
  În urma anchetei și a necropsiei, autoritățile au stabilit că tânărul găsit decedat lângă Centura Oradea s-a sinucis.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 - primarul promite 100 de străzi să fie reabilitate
  Consiliul local a adoptat, joi, în ședința ordinară, studiile de fezabilitate pentru reabilitarea a trei străzi orădene - str. Liviu Rebreanu, str. Vincent van Gogh și str. Tompa Mihály, care totalizează peste 1km. 1

  Angajari BIHON

  Elka Prod angajează personal

  BIHON Sport local

  Crișul Sântandrei a câștigat faza județeană a Cupei României
  Pe un gazon excelent și pe o bază sportivă care arată din ce în ce mai bine, Stadionul Crișul din Aleșd, Viitorul Borș și Crișul Sântandrei și-au disputat joi trofeul pus în joc la faza județeană a Cupei României.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.