bihon.ro Web analytics

Cum îți asiguri un preț fix la electricitate timp de 12 luni pentru casa ta

Cum îți asiguri un preț fix la electricitate timp de 12 luni pentru casa ta

Anul acesta a venit cu schimbări importante pe piața de energie electrică, în contextul liberalizării prețului energiei electrice, dar și pe piața de gaze naturale, în urma liberalizării ce a avut loc anul trecut.
Anul acesta a venit cu schimbări importante pe piața de energie electrică, în contextul liberalizării prețului energiei electrice, dar și pe piața de gaze naturale, în urma liberalizării ce a avut loc anul trecut.

Chiar dacă nu ați luat până acum o decizie în privința contractelor de furnizare a energiei electrice/gazelor naturale pentru casă, vă reamintim că puteți opta în orice moment pentru un produs de pe piața concurențială.

Enel Energie și Enel Energie Muntenia oferă o serie de produse destinate clienților din toate zonele țării, cu garanția unor prețuri fixe la energia electrică pentru o perioadă de 12 luni, fiind astfel protejați de orice eventuală creștere a prețului energiei electrice în piață.

Mai mult, până la data de 17 octombrie 2021, clienții casnici care încheie un contract de furnizare a energiei electrice sau/și gaze naturale în piața concurențială într-unul dintre magazinele Enel participante pentru locuri de consum aflate în județele care fac parte din Teritoriul Campaniei conform Regulamentului beneficiază inclusiv de premii instant. Oferta este valabilă la schimbarea titularului de contract, la schimbarea furnizorului și/sau pentru locurile de consum noi pentru oricare dintre ofertele-tip Enel în termenii și condițiile menționate în Regulamentul Campaniei „Vara asta Enel te surprinde cu premii instant”. Acesta este disponibil pe www.enel.ro.

La Enel, contractul de furnizare de energie electrică/gaze naturale pe piața concurențială poate fi încheiat pe un interval de timp determinat sau pe unul nedeterminat, însă perioada de valabilitate a unei oferte de preț este de 12 luni. Înainte de expirarea acesteia, veți primi o notificare cu prețul ofertei similare sau a unei alte oferte, valabilă pentru o nouă perioadă. Puteți alege prelungirea tacită a contractului în condițiile comunicate, puteți opta pentru o altă ofertă de furnizare energie electrică/gaze naturale de la Enel sau puteți transmite notificare de refuz a noilor condiții și de încetare a contractului. Este important să ne anunțați până la data menționată în notificarea primită fie prin e-mail, fie utilizând un alt canal de comunicare despre o opțiune diferită, altfel oferta este considerată acceptată în mod tacit.

Ce trebuie să știi în alegerea unei oferte de furnizare a energiei electrice

Dacă doriți să treceți de pe piața pentru serviciu universal pe cea concurenţială sau să vă schimbați furnizorul e bine să fiți atenți la calitatea serviciului de furnizare și la caracteristicile produsului oferit. Este important să puteți alege între factura fizică și cea electronică, între mai multe canale de plată a facturii, să aveți la dispoziție canale de contactare diverse – telefonic, online, magazine -, call center specializat, precum și centre de relații cu clienții disponibile în toată țara.

Furnizorii Enel vă pun la dispoziție oferte ce conțin produse și servicii cu valoare adăugată, precum și pachete integrate, prin care puteți beneficia la pachet de energie electrică și de gaze naturale sau de pachete care includ servicii de asistență tehnică sau alte beneficii. Printr-un singur serviciu, care pune totul în același coș, lucrurile funcționează mai repede, devin mai simple și mai avantajoase.

Totodată, Enel Energie și Enel Energie Muntenia vă oferă posibilitatea de a vă alege oferta care vi se potrivește cel mai bine și vă ajută să economisiți în procesul de contractare sau de plata a facturii prin servicii online (www.enel.ro) și aplicații pentru gestionarea contului de client, precum MyEnel. În plus, echipa dedicată de specialiști Enel vă pune la dispoziție asistența și informațiile de care aveți nevoie privind furnizarea energiei electrice/gazelor naturale.

Pentru a ne cunoaște mai bine și pentru mai multe detalii despre ofertele Enel, ne puteți contacta la 021 9977 (apel cu tarif normal) sau vă așteptăm în magazinul Enel din orașul Oradea, la adresa Str. Nufărului, nr. 28E. Lista completă a magazinelor Enel incluse în campania „Vara asta Enel te surprinde cu premii instant” este disponibilă pe www.enel.ro.

Advertorial! CH: 13764

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.