bihon.ro Web analytics

„Cunoaşte-mă înainte să judeci”

Penitenciarul Oradea vrea cu orice prealabil să se schimbe impresiile negative, stereotipurile şi prejudecăţile despre mediul de detenţie, personalul de penitenciar şi persoanele private de libertate şi vrea să reducă distanţa socială dintre sistemul penitenciar şi comunitate.
Scris de erdei - Penitenciarul Oradea vrea cu orice prealabil să se schimbe impresiile negative, stereotipurile şi prejudecăţile despre mediul de detenţie, personalul de penitenciar şi persoanele private de libertate şi vrea să reducă distanţa socială dintre sistemul penitenciar şi comunitate.

Astfel că, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a iniţiat o manifestare ce se va derula în aceeaşi zi de către toate unităţile de detenţie, prin implicarea personalului şi a persoanelor custodiate în activităţi legate de viaţa socială a comunităţii, în spaţii neconvenţionale, precum și dezvoltarea capacităţii de auto-dezvăluire, în scopul facilitării inter-relaţionării dintre publicul larg şi reprezentanţii sistemului penitenciar.

Biblioteca vie

Astfel, cei care vor să afle „de la sursă” despre mediul penitenciar, despre oamenii care lucrează în penitenciar sau despre persoanele condamnate, sunt poftiţi să împrumute o carte. Vineri, 26 iunie 2015, la sala Practipass, Facultatea de Ştiinţe Socio Umane a Universităţii Oradea, începând cu ora 10.00, se va susţine proiectul „Biblioteca vie”, care se adresează publicului larg, interesat de poveştile ascunse în paginile cărţilor vii, relatate atât de personalul instituţiei cât şi de deţinuţi.

Bihorenii sunt invitaţi, printr-un mesaj direct şi simplu, să afle ce îi interesează despre Penitenciar: „Lăsaţi deoparte propriile prejudecăţi sau ceea ce vă spun alţii despre mediul penitenciar şi aflaţi singuri ce vă interesează!/ Vino la “Biblioteca vie”- Cunoaşte-mă înainte să judeci!”

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  BIHON Sport local

  Maxim urcă în ring săptămâna viitoare la „Colosseum Tournament”

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.