bihon.ro Web analytics

„Cunoaşte-mă înainte să judeci”

Penitenciarul Oradea vrea cu orice prealabil să se schimbe impresiile negative, stereotipurile şi prejudecăţile despre mediul de detenţie, personalul de penitenciar şi persoanele private de libertate şi vrea să reducă distanţa socială dintre sistemul penitenciar şi comunitate.
Scris de erdei - Penitenciarul Oradea vrea cu orice prealabil să se schimbe impresiile negative, stereotipurile şi prejudecăţile despre mediul de detenţie, personalul de penitenciar şi persoanele private de libertate şi vrea să reducă distanţa socială dintre sistemul penitenciar şi comunitate.

Astfel că, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a iniţiat o manifestare ce se va derula în aceeaşi zi de către toate unităţile de detenţie, prin implicarea personalului şi a persoanelor custodiate în activităţi legate de viaţa socială a comunităţii, în spaţii neconvenţionale, precum și dezvoltarea capacităţii de auto-dezvăluire, în scopul facilitării inter-relaţionării dintre publicul larg şi reprezentanţii sistemului penitenciar.

Biblioteca vie

Astfel, cei care vor să afle „de la sursă” despre mediul penitenciar, despre oamenii care lucrează în penitenciar sau despre persoanele condamnate, sunt poftiţi să împrumute o carte. Vineri, 26 iunie 2015, la sala Practipass, Facultatea de Ştiinţe Socio Umane a Universităţii Oradea, începând cu ora 10.00, se va susţine proiectul „Biblioteca vie”, care se adresează publicului larg, interesat de poveştile ascunse în paginile cărţilor vii, relatate atât de personalul instituţiei cât şi de deţinuţi.

Bihorenii sunt invitaţi, printr-un mesaj direct şi simplu, să afle ce îi interesează despre Penitenciar: „Lăsaţi deoparte propriile prejudecăţi sau ceea ce vă spun alţii despre mediul penitenciar şi aflaţi singuri ce vă interesează!/ Vino la “Biblioteca vie”- Cunoaşte-mă înainte să judeci!”

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Explozie de cazuri COVID în Bihor: Peste 800 noi infectări. Unul din patru teste au fost pozitive!
  Numărul cazurilor de COVID înregistrate în ultimele 24 de ore în Bihor s-a dublat, potrivit datelor furnizate de către DSP Bihor.

  Mapamond

  Încă un aditiv alimentar interzis de Comisia Europeană
  Statele membre au aprobat propunerea Comisiei Europene de a interzice utilizarea dioxidului de titan (E171) ca aditiv alimentar începând din 2022.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C.Data 19.01.2022 - PL Marghita - anuntate cu 2 zile

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  România

  Premierul României, acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. Ciucă: Am inițiat solicitarea de verificare a tezei mele de doctorat de Comisia de Etică a UNAp

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se circulă pe toate drumurile din județ. Autoritățile le cer șoferilor atenție sporită
  Companiile responsabile cu deszăpezirea au acționat, în noaptea de luni spre marți, cu 48 de utilaje pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a intervenit pe drumurile naționale.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nominalizări pentru Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.