bihon.ro Web analytics

Curs intensiv de tehnică și artă fotografică la „Euro Photo Academy” Oradea

De Camelia Buşu
Reactualizat la:

Curs intensiv de tehnică și artă fotografică la „Euro Photo Academy” Oradea

Reactualizat la:
Din decembrie va începe un curs super-intensiv de tehnică și artă fotografică, susţinut de Ștefan Tóth AFIAP.
Scris de Camelia Buşu - Din decembrie va începe un curs super-intensiv de tehnică și artă fotografică, susţinut de Ștefan Tóth AFIAP.

Conducerea Asociației Internaționale „Euro Foto Art” invită iubitorii fotografiei, la începutul lunii decembrie 2020, la un nou curs super-intensiv de tehnică și artă fotografică, organizat în cadrul „Euro Photo Academy” Oradea – România.

Cei interesați sunt invitați la cursul de fotografie în limba română (seria D/ 2020) începând din 2 decembrie, cu o durată de doar două săptămâni, condus de cunoscutul artist fotograf Ștefan Tóth AFIAP, președintele Asociației „Euro Foto Art”, care are o experiență de peste 44 de ani în acest domeniu.

O parte din orele de curs se vor susține online pe Zoom, iar deplasarea de creație se va face pe microgrupuri, în Centrul istoric al orașului Oradea, între orele 17:00 – 19:45. O parte din orele teoretice vor fi susținute în sălile Muzeulului orașului Oradea – Complex Cultural, Colecția permanentă de Tehnică și Artă Fotografică „Ștefan Tóth István”.

După însuşirea noţiunilor generale despre istoria fotografiei, despre elemente de foto-compoziţie şi cele legate de aparatele de fotografiat clasice şi digitale, cursanţii vor participa la o deplasare de creaţie, în centrul istoric al municipiului. De asemenea, cursanţii vor avea posibilitatea de a realiza portrete în cadrul studioului Asociației şi de a urmări, respectiv exersa, mărirea fotografiilor în laboratorul Asociației, cu ajutorului aparatelor de mărit clasice. În cadrul acestui curs, participanţii vor învăţa de asemenea noţiuni legate de procesul negativ şi pozitiv color analog, despre diapozitive alb-negru şi color, cât şi despre creaţiile multimedia. Tot aici vor fi dezbătute o serie de probleme ale esteticii şi creaţiei fotografice.

Cursanţii vor avea de asemenea posibilitatea de a participa la mai multe jurizări online ale unor colecţii de fotografii artistice. Înscrieri şi informaţii suplimentare se pot obţine la www.eurofotoart.com/courses/ro/ (de unde poate descărca și formularul de înscriere), la telefonul 0741/212111 sau la e-mailul eurofotoart@gmail.com.

În cadrul cursurilor vor fi asigurate câte trei locuri gratuite pentru persoane defavorizate, în baza unei cererii şi a documentelor justificative (în raport cu numărul cursanţilor înscrişi). Elevii, studenții precum și pensionarii, beneficieză de reducere. Cursul va fi finalizat prin organizarea unei expoziții de examen, care va fi vernisată vineri, 11 decembrie, ora 18:00, la Galeria „Ștefan Vilidar István” din Cetate, Palatul princiar, Corpul C, etaj 1. Aici vor fi prezentatele cele mai reuşite creaţii artistice realizate în cadrul cursului şi vor fi înmânate Certificatele de absolvire (după susţinerea examenelor de verificare a cunoştinţelor). Absolvenții vor avea posibilitatea să devină membri creatori ai Asociaţiei „Euro Foto Art” Oradea, unde vor putea să-şi continue preocupările în domeniul artei fotografice.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Construcțiile și serviciile, în scădere în perioada următoare
  Managerii estimează o scădere a activității în construcții și servicii pentru perioada noiembrie – ianuarie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Atenție la afumători! Incendiu la o gospodărie din Oradea
  Incendiul s-a produs miercuri, în jurul prânzului, la o locuință de pe strada Bihorului din Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încep lucrările la parcarea subterană din Centrul Civic
  Miercuri au început lucrările la parcare subterană care se va amenaja în jurul catedralei ortodoxe din Centrul Civic, în prezența primarului Florin Birta și a reprezentanților constructorilor, Construcții Erbașu și Simbac. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic de la Oradea, decorat: „S-a adus practic mulțumire și recunoștință întregului corp medical din țară, nu doar nouă, celor prezenți”
  Patru medici și o asistentă, care lucrează la Spitalul Județean Oradea au fost premiați de președintele țării. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Aproape 30 de kg de tutun pentru fumat confiscate de polițiștii bihoreni
  Trei bărbați au fost prinși în timp ce transportau într-un autoturism aproape 30 de kilograme de tutun de contrabandă. 2

  România

  Iohannis a anunțat redeschiderea piețelor din spații închise
  Președintele Klaus Iohannis a anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni vor fi redeschise piețele din spații închise. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.