bihon.ro Web analytics

Cursuri noi de dans pentru copii şi adulţi, dar şi pentru nehotărâţi, neîndemânatici şi timizi!

În aceste zile se numără şi bobocii care au curajul să facă mişcare prin dans.
Scris de Demian - În aceste zile se numără şi bobocii care au curajul să facă mişcare prin dans.

S-a dat startul la înscrierile pentru cursuri noi de dans la Academia Feeling Dance Oradea. Copii, tineri, adulţi se pot înscrie la diverse cursuri de dans – clasic, latino, Kizomba şi chiar Hip-Hop.

Chiar şi cei care au reţineri sau complexe în a dansa sunt aşteptaţi la dans. Patronul Feeling Dance Oradea, Cristian Jurcuţ, încurajează şi nehotărâţii, dar şi persoanele care nu au încredere în ele însele să vină să asiste la o lecţie de dans, după care abia să ia decizia de a urma un curs aici.

Pe categorii

Ca de obicei, vor fi două noi grupe de curs clasic pentru începători (tineret şi adulţi): una începe în 30 septembrie şi va avea ore de dans sâmbătă şi duminică, între orele 18:00-19:30, iar cealaltă grupă va urma cursul clasic începând din 3 octombrie, în zilele de marţi şi joi, între orele 20:30-22:00.

Tot pentru tineri şi adulţi încep şi cursurile de salsa şi latino, începând din 2 octombrie, cu program în zilele de luni şi miercuri, între orele 20:30-22:00.

Iubitorii de kizomba pot învăţa acest stil de dans din 2 octombrie, în zilele de luni şi miercuri, între orele 19:30-20:30.

Şi pentru timizi

Pentru copiii cu vârsta între 3 – 5 ani, cursurile încep  din 3 octombrie, cu program marţi şi joi, de la ora 17:30. La copiii între 6-10 ani cursurile încep tot din 3 octombrie, cu program tot marţi şi joi, dar de la ora 18:00. Copiii cu vârsta între 11-14 ani pot fi înscrişi la „Grupa de școală”, iar cursurile pentru ei încep din 3 octombrie, în zilele de marţi şi joi, de la ora 17:00.

Înscrieri pentru grupele de copii se pot face la tel. 0722/883.569, 0741/283.569 sau, în limita locurilor disponibile, în 27 septembrie, de la ora 19:00, când va fi ședința cu părinții, pentru a cunoaște instructorii, a vedea sala etc. Tot în limita locurilor disponibile se fac înscrieri şi la prima lecţie de dans pentru copii.

La aceleaşi numere de telefon se pot înscrie şi adulţii, confirmarea urmând a se face la prima lecţie.

Nehotărâții, timizii, cei care cred că au „două picioare stângi” sunt invitați să asiste la o lecție de dans pentru a o urmări şi pentru a putea decide, după ce văd şi „se conving”, că nu trebuie să te pricepi ca să urmezi un curs de dans ci, pur şi simplu, trebuie doar să participi.

Şi Hip-Hop

Ca noutate, Feeling Dance Oradea organizează pentru copiii cu vârsta între 7 – 14 ani cursuri de Hip-Hop, în zilele de marţi şi joi, de la ora 17:00, începând din 2 octombrie, cu program în zilele de luni şi miercuri, de la ora 16:00.

Lecţiile de Hip-Hop vor fi susţinute la Feeling Dance Oradea de coregrafa Renata Veszi, care e arbitru internaţional de elită în cadrul Federaţiei Hip-Hop International din SUA Dance. Cu o activitate de peste 10 ani, Renata Veszi a crescut campioni pe bandă rulantă, fiind antrenoarea trupei Switch Crew.

 

Instructor-arbitru din SUA

Coregrafa de Hip-Hop de la FD, Renata Veszi, care e arbitru internaţional de elită în cadrul Federaţiei Hip Hop International din SUA, a avut rezultatele următoare antrenând trupa Switch Crew:

– Nymphea 2012 – locul 2 juniori Flaszter Debrețin; Hu 2013 – locul 1 juniori Bounce Dance 2013, locul 1 copii IDO 2013, locul 1 copii; locul 1 small group juniori HHI 2014, locul 1 juniori Bounce Dance 2014, locul 2 copii, locul 2 juniori IDO 2014, locul 1 copii; locul 1 small group copii, Switch Girlz, finaliste la Next Star 2014 Streetgroove Jam 2014, locul 1 copii – Nymphea Dance 2014 – locul 2 juniori, locul 3 varsity HHI 2015 – locul 2 juniori, locul 2 megacrew Bounce 2015 – locul 2 copii IDO 2015 – locul 1 juniori Hip-Hop Unite HU – locul 3 copii;

– numeroase titluri de campioni la solo și duet Hip-Hop International Elite Judge Steetgroove Jam 2015 – locul 1 kids streetshow HHI 2016 – locul 1 Switch Varsity, locul 3 Switch Girlz – locul 3 Mega Switch Bounce Dance – locul 2 MegaSwitch;

– The Game 2015 – locul 1 Megaswitch, locul 1 Switch Girlz, locul 2 Switch Varsity;

HHI 2017 – Switch Girls locul 1, Cat. Varsity, Switch Uppers locul 2 Varsity, Switch Wannabe locul 3 juniori;

– Dancestar Cluj 2017 – Switch Girls locul 2 juniori, Switch Uppers locul 3 adulți, Switch Wannabe locul 3, copii Bounce Satu Mare Switch Wannabe locul 2, copii Hip-Hop Unite Budapesta Switch Uppers locul 1.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  171 de bilete de tratament pentru bihoreni în toată țara
  Bihorenii care doresc să meargă la tratament cu bilete de la Casa Județeană de Pensii (CJP) Bihor au la dispoziție nu mai puțin de 171 de bilete de tratament în stațiuni balneare din toată țara.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Recensământul Populației și al Locuințelor 2021: Vineri, 27 mai, ultima zi pentru autorecenzare
  Cei care refuză să participe la recensământ riscă amenzi de până la 3000 de lei.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Explozii lângă Oradea: Pompierii pirotehniști au detonat munițiile neexplodate găsite în județ
  Pirotehniștii bihoreni au distrus prin explozie controlată 71 de muniții și elemente de muniție descoperite pe raza județului.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Noi restricții de circulație în zona centrală din Oradea
  În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu.

  Ştiri sportive

  Titlurile de politețe „doamnă” și „domnișoară”, interzise la Turneul de Tenis de la Wimbledon
  Organizatorii Wimbledon au transmis că nu vor mai folosi apelativele „doamnă” și „domnișoară” atunci când vor vorbi despre lista câștigătorilor turneului de tenis. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  23 de cetățeni străini prinși în timp ce dădeau târcoale în zona stației CFR Oradea Est
  Frontieriștii bihoreni au identificat 23 de cetățeni străini care nu își justificau prezența în zona stației CFR Oradea Est.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.