bihon.ro Web analytics

Curtea de Apel Timişoara a decis: Pasztor, Mang şi Bodea rămân şefi!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Ioan Mang - Pasztor Sandor si Traian Bodea Chiar dacă sentinţa nu a fost încă afişată pe portalul Justiţiei, apar informaţii despre decizia completului de judecată din Timiş, în procesul dintre PNL şi conducerea Consiliului Judeţean.
Scris de Demian - Ioan Mang - Pasztor Sandor si Traian Bodea Chiar dacă sentinţa nu a fost încă afişată pe portalul Justiţiei, apar informaţii despre decizia completului de judecată din Timiş, în procesul dintre PNL şi conducerea Consiliului Judeţean.

Astfel, Curtea de Apel Timişoara a invalidat în întregime decizia Tribunalului Bihor, care decisese în primăvară că alegerile pentru preşedintele şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean au fost ilegale. Aşadar, nu vor trebui reluate aceste alegeri din sânul Consiliului Judeţean, aşa cum sperase PNL Bihor. Prin urmare, trio-ul de la conducere Pasztor (UDMR) – Mang (PSD) – Bodea (ALDE) îşi va putea duce mandatul la bun sfârşit.

„Din câte am înţeles eu de la avocat, toate punctele care la Tribunalul Bihor fuseseră adjudecate PNL-ului, Curtea de Apel Timişoara le-a infirmat. Înţeleg că azi va apărea sentinţa şi pe portalul Justiţiei, unde hotărârea Tribunalului Bihor este infirmată în toate punctele sale de către Curtea de Apel Timişoara, a cărei decizie rămâne definitivă”, ne-a declarat vineri dimineaţă preşedintele Consiliului Judeţean, Pasztor Sandor.

Curtea de Apel ar fi obligat Partidul Naţional Liberal – filiala Bihor şi la cheltuieli de judecată.

Solutia pe scurt: Admite recursurile declarate de pârâţii recurenţi Consiliul Judeţean Bihor, Pasztor Sanddor, Bodea Traian şi Mang Ioan, împotriva sentinţei civile nr. 657/10.03.2017, pronunţată de Tribunalul Bihor în dosar nr. 4129/111/2016, în contradictoriu cu reclamantul intimat Partidul Naţional Liberal – Filiala Bihor. Casează în tot sentinţa recurată şi, rejudecând: Respinge cererea promovată de reclamantul Partidul Naţional Liberal – Filiala Bihor împotriva pârâţilor Consiliul Judeţean Bihor, Pasztor Sanddor, Bodea Traian şi Mang Ioan. Obligă reclamantul Partidul Naţional Liberal – Filiala Bihor la plata către pârâtul Mang Ioan a sumei de 5000 lei, cheltuieli de judecată în primă instanţă. Obligă reclamantul intimat Partidul Naţional Liberal – Filiala Bihor la plata către pârâtul recurent Bodea Traian a sumei de 3075 lei, precum şi la plata către pârâtul recurent Mang Ioan, a sumei de 100 lei, cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 28.09.2017. Document: Hotarâre 6023/2017 28.09.2017

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Atac armat într-un centru comercial din Copenhaga. Atacatorul a fost arestat
  Presupusul autor al atacului armat din Copenhaga a fost imobilizat şi arestat, au anunţat duminică seară autorităţile daneze, îndemnând cetăţenii să evite zona în care a avut loc incidentul.

  România

  Ministerul Afacerilor Externe confirmă decesul turistei din România în Egipt
  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, duminică, de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul turistei din România aflată în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt.

  Mapamond

  Un ghețar s-a prăbușit în Alpii italieni, cel puțin 6 morți
  Părți ale unui ghețar s-au prăbușit duminică, 3 iulie, în Alpii italieni, pe fondul unor temperaturi record, au anunțat autoritățile locale, iar presa locală a anunțat că cel puțin șase persoane au fost ucise, scrie Reuters.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Mapamond

  O româncă de 40 de ani a fost ucisă de un rechin în Egipt, în timp ce înota în Marea Roșie
  Trupul unei turiste românce în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac al unui rechin care a provocat moartea unei austriece în vârstă de 68 de ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polițiștii de frontieră atrag atenția asupra documentelor necesare pentru copii în cazul călătoriilor în străinătate
  Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (ITPF) informează că în ultimele trei săptămâni, de la începutul acestei vacanţe şcolare, peste 500 de copii români nu au putut părăsi ţara, ca urmare a faptului că părinţii sau însoţitorii acestora nu deţineau documentele necesare pentru a putea călători în străinătate.

  Mapamond

  O femeie a murit după ce a fost sfâșiată de un rechin lângă coasta Egiptului
  O turistă austriacă a murit după ce a fost atacată de un rechin, în timp ce înota în Marea Roșie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.