bihon.ro Web analytics

De-a lungul apelor din Oradea

Împreună cu echipa Administraţiei Bazinale Ape Crişuri, la igienzarea cursurilor de apă din Oradea au participal şi câteva clase de elevi de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, cu profesorii Filip Marinela, Nagy Aurelia, Mela Delia, Musca Florina şi directorul Filimon Ruben.
Scris de IM:JURNAL_BIHOREAN - Împreună cu echipa Administraţiei Bazinale Ape Crişuri, la igienzarea cursurilor de apă din Oradea au participal şi câteva clase de elevi de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, cu profesorii Filip Marinela, Nagy Aurelia, Mela Delia, Musca Florina şi directorul Filimon Ruben.

De la Liceul cu Program Sportiv Bihorul s-au implicat prof. Georgeta Susa cu o casă de a IV şi prof. Dumitrescu Dorina, cu bobocii de I-a. Colegiul Tehnic “Traian Vuia” şi Liceul Teoretic “Ady Endre” au activat, de asemea, în oraş, anunţă Anca Mihociu, purtător de cuvânt ABA Crişuri.

Participanţii s-au împărţit în două echipe – cea albastră şi cea albă, şi au patrulat de-a lungul malului Peţei şi a Crişului, în zona centrală.

Copiiilor li s-a promis ca răsplată pentru efortul lor o intrare gratuită în Turnul Primăriei. Fundaţia pentru Protejarea Monumentelor Bihor a anunţat că sprijină campania „Let s do it, Romania!” acordând acest drept pentru 120 de voluntari care au activat cu ABA Crişuri, care se vor legitima la intare cu un carnet de voluntar primit în urma implicării în activitatea de sâmbătă.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  „Flăcăii Aleșdului” sunt campionii Bihorului la juniori A1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  130 de autobuze şi microbuze electrice, hibrid şi cu hidrogen
  Valoarea investiției ar fi de peste 304 milioane lei, sursa de finanțare a achizițiilor este PNRR.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânărul găsit mort pe Centura Oradea s-a autoînjunghiat în inimă
  În urma anchetei și a necropsiei, autoritățile au stabilit că tânărul găsit decedat lângă Centura Oradea s-a sinucis.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 - primarul promite 100 de străzi să fie reabilitate
  Consiliul local a adoptat, joi, în ședința ordinară, studiile de fezabilitate pentru reabilitarea a trei străzi orădene - str. Liviu Rebreanu, str. Vincent van Gogh și str. Tompa Mihály, care totalizează peste 1km. 1

  Angajari BIHON

  Elka Prod angajează personal

  BIHON Sport local

  Crișul Sântandrei a câștigat faza județeană a Cupei României
  Pe un gazon excelent și pe o bază sportivă care arată din ce în ce mai bine, Stadionul Crișul din Aleșd, Viitorul Borș și Crișul Sântandrei și-au disputat joi trofeul pus în joc la faza județeană a Cupei României.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.