bihon.ro Web analytics

De ce e meniul vegan de la Fit Food Way ideal pentru perioada de post!

Reactualizat la:

De ce e meniul vegan de la Fit Food Way ideal pentru perioada de post!

Reactualizat la:
A fi vegan prin definiție înseamnă a evita tot ce are legătură cu alimentele de origine animală, precum și îmbrăcămintea sau altceva asemănător. Nu ți se pare că acest pacifism îți amintește de ceva anume?
A fi vegan prin definiție înseamnă a evita tot ce are legătură cu alimentele de origine animală, precum și îmbrăcămintea sau altceva asemănător. Nu ți se pare că acest pacifism îți amintește de ceva anume?

Da, ai ghicit: cel puțin în ceea ce privește alimentația, stilul de viață vegan este identic cu cel al creștinilor din perioada postului. Astfel că, deși cauzele pentru urmarea lor sunt, evident, diferite, meniul vegan se adresează în aceeași măsură ambelor situații.

Ca să facem o mică retrospectivă, la întrebarea “ce mănâncă un vegan?”, răspunsul e cât se poate de simplu: fructe, legume, semințe și ce se mai găsește prin natură.

Bineînțeles, Fit Food Way s-a gândit la nevoia crescândă a oamenilor de a consuma mâncare vegană și a pregătit un program de alimentație special în acest sens.

Cum asta nu mai reprezintă un secret (programul nu a apărut azi; am definit de ceva vreme ce înseamnă să fii vegan în concepția noastră), venim acum cu mai mult de atât la tine.

Mai exact, îți aducem motivele pentru care meniul vegan de post este o adevărată binecuvântare în perioada respectivă. Citește ceea ce urmează și convinge-te că am dreptate, iar apoi dă un click aici și află direct de la sursă toate informațiile despre program.

De ce e meniul vegan de la Fit Food Way ideal pentru perioada de post:

Detalii: https://fitfoodway.ro/blog/articol/de-ce-e-meniul-vegan-de-la-fit-food-way-ideal-pentru-perioada-de-post

În final, îți zic numai că lumea nu prea știe deocamdată cum stă treaba cu postul vegan, iar, dacă vrei să ai parte de o experiență vegană ca la carte în România, trebuie neapărat să pui comanda la meniul Fit Food Way!

Advertorial! 311363

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. zorro says:

  Cea mai buna mancare vegana este ceapa rosie….linga clisa cu oua…

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  15 milioane de euro, finanţări pentru împăduriri
  S-a prelungit până, pe 31 martie 2020, depunerea cererilor de sprijin pentru schema de împădurire.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ePiramida, funcţională de luni
  Platforma online poate fi accesată parţial, în baza codului numeric personal. Pentru acces la toate secţiunile, utilizatorul trebuie să ceară Primăriei, online sau la ghişeele din Piramidă, validarea contului.

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea va juca cu Dinamo în semifinalele Cupei
  Turneul Final Four al Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca, la 9-10 februarie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Discoteca anilor '70-'80”, la muzeu
  Este vorba despre prima expoziție permanentă dedicată discotecilor din anii comunismului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parc industrial în locul vechiului CET
  Directorul demisionar al Termoficare SA, Stănel Necula, anunţă refuncţionalizarea terenului de la CET-ul vechi de pe Borșului. După toate probabilităţile, Necula va rămâne în administraţia locală, la Termoficare SA şi după intarea în vigoare a demisiei depuse ca urmare a unei condamnări penale. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Debitul Crișul Repede, de trei ori mai mic decât media multianuală
  Debite scăzute și fenomene de iarnă în bazinul hidrografic Crișuri. Vremea rece din ultima perioadă a dus la apariţia formaţiunilor de gheaţă pe cursurile de apă din bazinul hidrografic Crişuri.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.