bihon.ro Web analytics

De la Silicon Valley la Universitatea Agora

Imnul Statelor Unite ale Americii a răsunat pentru prima oară sub cupola Universității Agora, în cadrul ceremoniei de acordare, de către Senatul Universității a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Robert Joseph Childs, decanul facultății de Business and Legal Studies din cadrul Southeastern University, Lakeland, Florida.
Scris de Veronica Bursaşiu - Imnul Statelor Unite ale Americii a răsunat pentru prima oară sub cupola Universității Agora, în cadrul ceremoniei de acordare, de către Senatul Universității a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Robert Joseph Childs, decanul facultății de Business and Legal Studies din cadrul Southeastern University, Lakeland, Florida.

Profesorul american s-a remarcat în cariera sa lucrând pentru unele firme din Silicon Valley, a condus departamentele de Marketing și a fost consultant strategic la Prefersoft Inc, Duarte Design Inc, Chaparral Communications Inc, Cayson Electronics Inc. Succesul în cariera științifică a devenit evident în ultimii 10 ani când, fiind profesor de business la Bethany University din California și apoi profesor și decan la Facultatea de Drept și Afaceri a Universității Southeastern din Florida, prin cărțile și articolele publicate în domeniul afacerilor, managementului resurselor umane și managementului strategic.

În prezența membrilor Senatului și a conducerii universității (prof.univ.dr.ing. Mișu Jan Manolescu, prof.univ.dr. Ioan Dzitac, prof.univ.dr. Adriana Manolescu, conf.univ.dr. Gabriela Bologa, prof.univ.dr. Elena Iancu), dl Mișu-Jan Manolescu a citit Laudatio iar rectorul universității, dl Ioan Dzitac i-a înmânat profesorului Robert Joseph Childs diploma de Doctor Honoris Causa al Universității Agora.

Proaspătul Doctor Honoris Causa a ținut o conferință despre importanța valorilor umane în economiile de piața ale statelor din Uniunea Europeană și din Statele Unite ale Americii. În acest context el a subliniat rolul pe care universitățile îl au în construirea și promovarea acestor valori, punând accentul pe capacitatea universităților particulare, dotate cu flexibilitate și adaptabilitate rapidă la cerințele pieței muncii.

Studenții și profesorii universității, alături de personalități din rândul oamenilor de afaceri și șefi ai unor instituții orădene s-au regăsit în cuvintele profesorului Childs, și au rezonat cu atmosfera academică a evenimentului, făcând un alt pas către acces la succes.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  FIFA a vândut 1,8 milioane de bilete pentru Cupa Mondială din Qatar
  Organizatorii au vândut 1,8 milioane de bilete pentru Cupa Mondială din acest an din Qatar, a anunțat miercuri FIFA, organismul de conducere al fotbalului mondial, înaintea următoarei runde de vânzare a biletelor, care va începe pe 5 iulie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Începe Festivalul Medieval: defilarea cavalerilor, în Piața Unirii
  Joi seara, în deschiderea Festivalului Medieval, va avea loc „Parada coifurilor” - defilarea alaiului de personaje medievale, de la Cetate până în Piața Unriii.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de joi 30.06.2022, din cauza lucrărilor de remediere a avariei apărute pe rețeaua de alimentare cu apă DN 125 mm PE situată în zona blocului CICERO, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 08:00 şi 17:00.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  România

  Mircea Bravo va juca într-un film de comedie realizat chiar de el. S-a aflat și data lansării în cinematografe
  Mircea Bravo, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, cu peste un milion de abonați pe YouTube, a făcut public trailerul oficial al comediei „Mirciulică”, un film de lungmetraj produs împreună cu asociatul său, Cristian Iliușan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Recensământ în Bihor: Amenzi de până la 3.000 de lei pentru cei care refuză recenzarea
  Cu 20 de zile înainte de termenul-limită, 71% din populația țintă estimată a județului Bihor s-a recenzat.

  România

  ”Golden Gata de România” aproape finalizat. Podul peste Dunăre de la Brăila va fi deschis circulație anul acesta
  Ultimul segment de tablier metalic al podului peste Dunăre, de la Brăila, care va face legătura dintre sudul Moldovei, nordul Munteniei şi Tulceaa fost montat marți, 28 iunie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.