bihon.ro Web analytics

De la Silicon Valley la Universitatea Agora

Imnul Statelor Unite ale Americii a răsunat pentru prima oară sub cupola Universității Agora, în cadrul ceremoniei de acordare, de către Senatul Universității a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Robert Joseph Childs, decanul facultății de Business and Legal Studies din cadrul Southeastern University, Lakeland, Florida.
Scris de Veronica Bursaşiu - Imnul Statelor Unite ale Americii a răsunat pentru prima oară sub cupola Universității Agora, în cadrul ceremoniei de acordare, de către Senatul Universității a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Robert Joseph Childs, decanul facultății de Business and Legal Studies din cadrul Southeastern University, Lakeland, Florida.

Profesorul american s-a remarcat în cariera sa lucrând pentru unele firme din Silicon Valley, a condus departamentele de Marketing și a fost consultant strategic la Prefersoft Inc, Duarte Design Inc, Chaparral Communications Inc, Cayson Electronics Inc. Succesul în cariera științifică a devenit evident în ultimii 10 ani când, fiind profesor de business la Bethany University din California și apoi profesor și decan la Facultatea de Drept și Afaceri a Universității Southeastern din Florida, prin cărțile și articolele publicate în domeniul afacerilor, managementului resurselor umane și managementului strategic.

În prezența membrilor Senatului și a conducerii universității (prof.univ.dr.ing. Mișu Jan Manolescu, prof.univ.dr. Ioan Dzitac, prof.univ.dr. Adriana Manolescu, conf.univ.dr. Gabriela Bologa, prof.univ.dr. Elena Iancu), dl Mișu-Jan Manolescu a citit Laudatio iar rectorul universității, dl Ioan Dzitac i-a înmânat profesorului Robert Joseph Childs diploma de Doctor Honoris Causa al Universității Agora.

Proaspătul Doctor Honoris Causa a ținut o conferință despre importanța valorilor umane în economiile de piața ale statelor din Uniunea Europeană și din Statele Unite ale Americii. În acest context el a subliniat rolul pe care universitățile îl au în construirea și promovarea acestor valori, punând accentul pe capacitatea universităților particulare, dotate cu flexibilitate și adaptabilitate rapidă la cerințele pieței muncii.

Studenții și profesorii universității, alături de personalități din rândul oamenilor de afaceri și șefi ai unor instituții orădene s-au regăsit în cuvintele profesorului Childs, și au rezonat cu atmosfera academică a evenimentului, făcând un alt pas către acces la succes.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă întârziere la Autostrada Transilvania, în Bihor. Un document arată cum comisia de evaluare CNAIR a respins ofertele constructorilor
  Construcția tronsonului Suplacu de Barcău - Chiribiș este blocată de comisia de evaluare a CNAIR.

  BIHON Sport local

  Sportivii de la CSU Oradea au „ochit” 20 de medalii
  Desfășurat la București, CN de juniori, categoria arme de foc, a constituit un succes pentru sportivii secției de tir a CSU Oradea (antrenori Adriana Floruța și Vasile Leț), care au cucerit nu mai puțin de 20 de medalii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident în Oradea: Un Audi și un Renault s-au izbit violent
  Accidentul rutier s-a produs vineri după-masă la intersecția străzii Transilvaniei, colț cu Ștefan cel Mare din Oradea. 2

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă potabilă

  România

  Accident cumplit în Sibiu: Patru persoane au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită violent de un TIR. Momentul impactului, surprins de camere
  Doi bărbați și două femeie au decedat în urma unui accident cumplit, petrecut vineri dimineață, în municipiul Sibiu. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Managerul Muzeului Țării Crișurilor, Aurel Chiriac, notat cu 6,75 pentru proiectul de management
  Chiriac și-a susținut joi proiectul de management, în fața comisiei constiuită prin ordin al președintelui Consiliului Județean Bihor. 4

  România

  Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede acordarea unei zile libere la vaccinare
  Persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 beneficiază, la cerere, de câte o zi liberă plătită pentru fiecare doză primită, în baza legii care a fost promulgată vineri de președintele Klaus Iohannis. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.