bihon.ro Web analytics

De miercuri începe o nouă etapă de dezinsecție în Oradea

Reactualizat la:

De miercuri începe o nouă etapă de dezinsecție în Oradea

Reactualizat la:
S.C. CORAL IMPEX S.R.L., în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, vă informează că în perioada 15.09.2021-08.10.2021 se vor efectua tratamente de dezinsecție terestră și de deratizare pe domeniul public al Municipiului Oradea.
S.C. CORAL IMPEX S.R.L., în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, vă informează că în perioada 15.09.2021-08.10.2021 se vor efectua tratamente de dezinsecție terestră și de deratizare pe domeniul public al Municipiului Oradea.

Substanța utilizată pentru efectuarea serviciului de dezinsecție terestră este: CYMINA PLUS, cu substanțele active Cipermetrina, Tetrametrina și Piperonil Butoxid, face parte din grupele Xi si Xn de toxicitate și se regăsește în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

În cadrul procesului de deratizare se utilizează produsul COLBROM PASTA, cu substanța activă Bromodialone și se utilizează în conformitate cu certificatul de recunoaștere mutuală emis de Ministerul Sănătății.

Rugăm cetățenii din Municipiul Oradea să evite să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile pentru a preveni eventualele incidente și să supraveghează cu
atenție copiii și animalele de companie pentru a nu intra în contact direct cu substanțele raticide. În cazul ingerării accidentale a raticidelor vă rugăm să vă adresați imediat Spitalului Clinic de Urgență.

Antidotul recomandat de producător este Vitamina K1, administrată numai de personal medical/veterinar. Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire.

În cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, perioada desfășurării serviciilor de dezinsecție terestră și cea de deratizare va fi decalată.

Advertorial! CH: 13828

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.