bihon.ro Web analytics

Debelka „lovește” din nou: Campanie de informare cu ușile închise!

Debelka „lovește” din nou: Campanie de informare cu ușile închise!

<p>Foto: Facebook/Lilla Debelka</p>
După ce a reacționat dur la mitingul Diasporei, din datorie de partid, Lilla Debelka se arată acum preocupată de românii migranți, discutând despre drepturile acestora din spatele ușilor închise.
Scris de farcas - După ce a reacționat dur la mitingul Diasporei, din datorie de partid, Lilla Debelka se arată acum preocupată de românii migranți, discutând despre drepturile acestora din spatele ușilor închise.

Lilla Boglarka Debelka este din nou personaj principal într-o scenetă ce pare a fi desprinsă dintr-un film de calitate îndoielnică. După ce și-a arătat fidelitatea față de liderul suprem al partidului Liviu Dragnea, înfierându-i pe protestatarii de la mitingul Diasporei, din 10 august și victimizându-i pe jandarmii ce au acționat cu forță disproporționată, secretarul de stat în Ministerul Românilor de Pretutindeni a descins la Oradea, clamând interesul față de migranți!

Miercuri, Debelka a convocat în sala mare a Prefecturii șefi de instituții și parlamentari PSD, pentru o campanie națională cu circuit… închis! „Informare acasă! Siguranță în lume!”, se cheamă campania organizată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

„Campanie care vine să sprijine nevoia de informare a migranților români în ceea ce privește drepturile pe care aceștia le au în statele membre ale Uniunii Europene”, informează Prefectura.

Ședință de partid sau informare?

„În calitate de Președinte al PSD Diaspora, condamn actele de violență (protestanții au aruncat asupra jandarmilor cu urină și fecale, cu pietre și bucăți de astfalt, cu părți din gardul de fier care-i separa de aceștia) și actele grave de huliganism (prin incendierea copacilor și altor spații din zona Victoriei, vandalizarea Muzeului Antipa)”, scria Debelka pe Facebook, după protestul Diasporei, din 10 august. Iată că, la nici două săptămâni după, orădeanca Debelka Boglarka Lilla revine în orașul său de obârșie, ca port-stindard al grijei pentru… migranții români!

Atât că întâlnirea de la Prefectură s-a ținut precum o ședință de partid! Fără presă, ținută departe, fără societate civilă, fără alți actori sociali, dincolo de reprezentanți ai statului, precum prefectul Mihaiu, șeful PSD Bihor Ioan Mang, parlamentarii PSD Bodog, Roman, Bogdan și Gherman și directori de instituții, precum Bekesi Csaba (AJOFM – PSD) și Nicu Hoduț (ITM – PNL) sau de organizații patronale din zona ALDE, precum Ioan Mintaș.

Au mai fost prezenți gradați: comisarul șef de Poliție, adjunctul Adrian Bucur, inspectorul șef adjunct de la Poliția de Frontieră, Cristian Bogdan, precum și Dorina Mărcuț, de la Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane. Acestora li s-a adăugat consulul general al României la Gyula, Florin Vasiloni – extrem de apreciat de șeful PSD Bihor, Ioan Mang.

Conform celor transmise de șeful cabinetului prefectului, pe lângă cei nominalizați, la întâlnire au mai participat doar unii primari din Bihor.

„Pentru mai multe detalii”…

Iată singurele informații despre campanie, trimise de Prefectură post-eveniment, printr-un comunicat: „Integrarea imigranților români constituie o importantă provocare atât pentru Uniunea Europeană cât și pentru România, care trebuie să ofere o informare eficientă pentru o bună gestionare a fenomenului imigrației.

În acest sens, este pentru prima dată când toate ministerele cu competențe în problematica românilor aflați în străinatate s-au reunit într-o campanie comună care vizează în mod esențial informarea cetățenilor români cu privire la potențiale riscuri la care se supun în momentul în care iau decizia de a lucra peste hotare fără a avea un contract de muncă legal, fără a cunoaște limba statului de rezidență, fără a ști care le sunt drepturile, libertățile, dar și responsabilitățile în calitate de cetățeni europeni.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina oficială a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni: www.mprp.gov.ro”. Dincolo de „gargara” oficială, doamna Debelka poate să se pregătească, încă de pe acum, pentru o nouă reacție spumoasă, pe placul partidului, la un eventual protest în masă al românilor, migranți sau nu, care să nu convină autorităților pe care Debelka le reprezintă, vremelnic, din funcția pe care o ocupă.

[related-post post_id=”2093739″]

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Testele rapide, livrate școlilor cu o întârziere de 4 săptămâni
  Ministerul Educației a distribuit în școli peste 10,5 milioane de teste rapide pentru depistarea Covid 19. Acestea au fost distribuite deja școlilor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sărbătoare cu defilare, dar fără Hora Unirii
  Câteva sute de orădeni au participat ieri la ceremonia prilejuită de sărbătorirea a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Omagiu adus eroilor din Apuseni, la 8 ani de la tragedia aviatică
  Membrii West Alpine Off Road au depus flori, au aprins lumânări și s-au rugat în locul în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Descoperire șocantă în Bihor: Bărbat dispărut în primăvara anului trecut, găsit spânzurat într-o pădure
  Cadavrul bărbatului a fost descoperit luni după-masă, într-o pădure de pe raza localității bihorene Butani, comuna Măgești. Doi săteni care treceau prin zonă l-au observat și au anunțat autoritățile. 1

  România

  George Simion, stropit cu cerneală la Iași, în Piața Unirii. Manifestanți cu pancarte „AUR și Șoșoacă nu reprezintă Iașiul”
  Cu prilejul Zilei Unirii, în centrul Iașului s-au strâns sute de oameni - unii susținători AUR, alți contestatari ai Alianței pentru Unirea Românilor. Liderul formațiunii politice, George Simion, prezent la Iași, a fost stropit pe față și haine cu cerneală. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  13 din 17 bănci comerciale vând euro cu peste 5 lei
  Lovitură pentru români chiar în zi de sărbătoare. Treisprezece din cele șaptesprezece bănci comerciale vând euro cu peste 5 lei.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.