bihon.ro Web analytics

Robbie Williams la Sziget: „Tonight your ass is mine!”

Reactualizat la:
Reactualizat la:
<p align="left"><span style="color: #000000;"><span style="font-family: Georgia, serif;">Showman-ul Robbie Williams a „înţărcat” ediţia 2015 a marelui festival budapestan. Tricolorul românesc a fluturat în faţa vedetei britanice.</span></span>
Scris de Carmen Ile - <p align="left"><span style="color: #000000;"><span style="font-family: Georgia, serif;">Showman-ul Robbie Williams a „înţărcat” ediţia 2015 a marelui festival budapestan. Tricolorul românesc a fluturat în faţa vedetei britanice.</span></span>

Festivalul Sziget 2015 a început în forţă, luni, cu un concert Robbie Williams. Insula Libertăţii (Obuda) de pe Dunăre a fost luată cu asalt de zeci de mii de festivalieri. Unii au campat chiar pe insulă, la doi paşi de sumedenia de scene amplasate pentru festivalul budapestan de mare anvergură.

Hello. My name is Robbie Williams and tonight your ass is mine!”. Acesta este anunţul cu care fostul membru Take That şi-a lămurit din start publicul despre ce e vorba în show-ul său. Şi chiar dacă ne-a arătat posteriorul în debut, concertul său nu a fost unul pe dos, ci unul de calitate, cu priză la public. „RW” – un showman înnăscut care a nu a ezitat să poarte fustă pe scenă şi să-şi etaleze lasciv chiloţii tigrați – şi-a început prestaţia cu „Let Me Entertain You”, piesa ce dă numele turneului său mondial. „Rock DJ” a fost următorul hit lansat către entuziaştii săi fani, care şi-au evidenţiat ţările de provenienţă, fluturându-şi drapelele naţionale. Tricolorul românesc a fost vizibil chiar în faţa scenei, pe tot parcursul concertului, semn că, deşi trecute Electric Castle şi Untold Festival, românii participă şi la marea manifestare culturală din capitala Ungariei. Printre ei, destui orădeni.

Iubindu-ne cu îngerii

Robbie Williams şi-a demonstrat încă o dată clasa mondială pe scena budapestană. Pe lângă hit-urile sale consacrate, precum „Angels”, „Feel”, „Supreme”, “Road To Mandalay”, “Millenium”, „Come Undone”, „Candy” sau „Kids” (în duet cu Kyle Minogue, iar la Budapesta în tandem cu solistele din formaţia sa), RW a ţinut să „plătească” tribut unor giganţi ai muzicii, precum Freddie Mercury, Frank Sinatra sau U2. Cu „Bohemian Rapsody” a umplut de emoţie Insula Libertăţii, din U2 am ascultat „I Still Haven t Found What I m Looking For”, iar finalul a fost unul cu totul special, Robbie ţinând să anunţe că a procedat şi continuă să procedeze precum Sinatra, în „My Way”. Fericirea s-a putut citi pe faţa unei fane din primele rânduri, pe nume Cristina, cu care vagabondul RW a glumit şi pe care a şi chemat-o apoi să se culce cu el… pe scenă, ajutându-se de o reprezentare video ilară, fără conotaţii interzise minorilor, gustată de public. La final, fanii au rămas să-şi cânte iubirea pentru îngeri, la fel ca cel ce-i încântase de pe scenă, vreme de-o oră şi jumătate. Pentru că, nu-i aşa?, „Angels” rămâne piesa RW nr. 1.

Un Turn Babel insular

Pe timpul festivalului, Insula Libertăţii se transformă  într-un veritabil Turn Babel. Unul extrem de dens şi de intens colorat. Judecând după numărul de corturi instalate pe insulă, am putea concluziona că pentru mulţi festivalul este o aventură în sine. Una ce ţine o săptămână întreagă! Pe durata întregii săptămâni sunt organizate peste o mie de manifestări dintre cele mai diverse: spectacole de circ, întreceri sportive, proiecții de film, expoziții de artă și de gastronomie, acțiuni cu caracter ecologic. Peste 500 de artişti vor fi prezenţi pe scenele Sziget-ului în acest an. În serile ce vin, capete de afiş sunt Florence + The Machine, Alt-J, Ellie Goulding, Avicii, Kings Of Leon, Major Lazer, Goran Bregovic, Limp Bizkit, iar show-ul de final îl va da DJ Martin Garrix.

Inaugurat în 1993, festivalul de pe Insula Libertății a crescut de la an la an, ajungând în 2014 la cifra record de 415.000 de spectatori din 87 de țări, veniți să asculte artiști din 41 de state.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Certificate false COVID, atribuite lui Adolf Hitler şi Mickey Mouse, valabile în Elveţia
  Certificatele Covid false au circulat în Europa miercuri, timp de câteva ore. Două dintre ele sunt atribuite lui Adolf Hitler, iar un al treilea lui Mickey Mouse. Problema a fost semnalată şi de experţi pe Twitter.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest. 

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 2

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.