bihon.ro Web analytics

Detalii șocante din dosarul în care este judecat Victor Micula: A condus mașina Poliției cu girofarurile pornite

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

Detalii șocante din dosarul în care este judecat Victor Micula: A condus mașina Poliției cu girofarurile pornite

Victoraș Micula (în plan îndepărtat cu fular roșu la gât) privește peste umărul șefului IPJ Bihor, Alin Haniș FOTO: Discoverproject.ro
Reactualizat la:
A condus mașina Poliției cu girofarurile pornite, a participat nemijlocit la acțiuni polițienești și l-a sunat pe șeful IPJ BIhor pentru a-l lua la rost că i-a pus ,,mascații” pe urme. Detalii șocante din dosarul în care este judecat Victor Micula pentru participarea ilegală la o percheziție, accesarea bazei de date a Poliției dar și conducerea unei mașini de Poliție cu girofarurile pornite.
Scris de Crina Dobocan - A condus mașina Poliției cu girofarurile pornite, a participat nemijlocit la acțiuni polițienești și l-a sunat pe șeful IPJ BIhor pentru a-l lua la rost că i-a pus ,,mascații” pe urme. Detalii șocante din dosarul în care este judecat Victor Micula pentru participarea ilegală la o percheziție, accesarea bazei de date a Poliției dar și conducerea unei mașini de Poliție cu girofarurile pornite.

Autoporeclit „Pablo de Bihor” (cu referire la celebrul Pablo Escobar, traficant de droguri în Columbia, în perioada anilor 1980-1990), Victor Micula, fiul cunoscutului om de afaceri Viorel Micula, a profitat de vulnerabilităţile existente la nivelul resurselor umane din cadrul Poliţiei din juduțul Bihor și a exploatat în mod constant slăbiciunile morale ale poliţistilor, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Cei din urmă au avut o atitudine extrem de permisivă față de Victor Micula în raport cu faptele antisociale comise. Astfel, ar fi ajuns să aibă acces direct la logistica Poliţiei, să intre, după bunul său plac, în sediul Poliţiei Municipiului Oradea în zone în care accesul persoanelor străine este restricţionat. Totodată, el este acuzat și că ar fi participat nemijlocit, din proprie inţiativă, la acţiuni poliţieneşti sau că l-a contactat telefonic, după miezul nopţii, pe inspectorul şef al I.P.J. Bihor, Alin Haniș, pentru a-i reproşa că poliţiştii de la „mascaţi” au avut „curajul” să-l oprească în trafic.

„Acum și mascații tăi au treabă cu mine?”, i-a trântit la telefon, deranjat, Victor Micula inspectorului-șef a Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, Alin Haniș, după ce lucrătorii de poliție de la Serviciul de Acțiuni Speciale l-au oprit și legitimat în trafic, potrivit rechizitoriului procurorilor.

Incidentul a avut loc când Victor Micula ar fi circulat cu o viteză nebună pe strada Vasile Alecsandri din Oradea, unde accesul cu autoturisme este strict interzis și unde ar fi fost pe cale să spulbere pietonii prezenți în zonă. În plus, el este acuzat și că s-ar fi deplasat cu autospecialele Poliţiei la evenimente sau incidente sesizate de diferite persoane fizice (pe care tot el le generase) ori să indice poliţiştilor pe cine să sancţioneze şi pe cine nu.

,,Inculpatul M.V. a ajuns să folosească arme în scopuri recreative pe raza municipului Oradea, să ignore constant obligativitatea montării plăcuţei de înmatriculare pe autoturisme, să vâneze din elicopter, să-şi atribuie batjocoritor calitatea <chestor de poliţie> în faţa poliţiştilor din cadrul I.P.J. Bihor cu scopul de a-i umili, toate acestea creând în rândul societăţii percepţia că inculpatul este protejat de organele de poliţie, care, în loc să ia măsuri legale împotriva acestuia, este incapabilă să reacţioneze, şi să-l încurajezeîn realitate să săvârşească în continuare fapte antisociale, să transforme localitatea de reşedinţă într-o arenă infracţională, cu sfidarea oricăror reguli de convieţuire socială”, este precizat în rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Realitate sau SF în dosarul lui Victor Micula

Victor Micula și-a cultivat, încă din vremea adolescenței, o imagine de tânăr teribilist, remarcându-se prin prisma scandalurilor și a sfidării legii – evidențiază procurorii.

„Prin modalităţi care nu au putut fi clarificate în prezenta cauză, inculpatul M V a început să relaţioneze tot mai strâns cu cadre de poliţie care activează în municipiul Oradea încă de la nivelul anului 2014, când inculpatul avea doar 19 ani”.

Astfel prezintă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor contextul în care au fost săvârșite faptele penale din dosarul deschis pe numele lui Victor Micula, dar și pe numele polițiștilor Camelia Maria Erdei, Claudiu Rengle, Alin Claudiu Zanca și Ovidiu Iovian Vaida. Victor Micula, dar și cei patru polițiști care i-au făcut favoruri ilegale au fost trimiși în judecată, cu puțin timp înainte de Crăciun.

Această apropiere a lui Victor Micula – sunt de părere acuzatorii, a culminat cu faptul că polițiștii i-ar fi încredințat o autospecială de poliţie (posibil a Biroului Rutier, este precizat în rechizitoriul procurorilor), pe care ar fi condus-o singur pe raza municipiului Oradea (zona cartierul Nufărul – B-dul Cantemir) cu semnalele acustice pornite și îmbrăcat în uniformă de poliţist.

Ulterior, în perioada 2017-2018, aceste relaţii de prietenie, dezvoltate de Micula jr. cu poliţiştii care activau în special în zona de Ordine Publică, s-au amplificat – mai precizează procurorii, în contextul în care acesta deţine societatea de pază şi protecţie G. A.

„Influenţa sa asupra poliţiştilor din judeţul Bihor a ajuns să fie de notorietate, motiv pentru care persoanele aflate în cercul său relaţional apelau la sprijinul său, în momentul în care erau oprite în trafic de organele de poliţie, pentru ca inculpatul să-şi exercite influenţa şi chiar autoritatea asupra acestora, în sensul să-i determine să nu-i sancţioneze pe prietenii săi”, mai precizează procurorii Tribunalului Bihor.

Acces la baza de date a MAI

Procurorii au arătat că există probe în cauză care arată că, la sfârșitul lunii martie 2018, un martor în dosar, care a avut ,,curajul” să-l depășească în trafic pe Victor Micula și pe unul din angajații firmei sale de pază, și care a ajuns să fie urmărit și șicanat în trafic de acesta, nu doar că nu a fost apărat de polițiști, ci a căzut o victimă a lor. Practic, polițiștii nu au înregistrat în evidențele IPJ Bihor evenimentul sesizat de victimă la 112 și nici nu au întocmit vreo fișă de eveniment, ci i-au oferit lui Victor Micula ID-ul și parola pentru a avea acces la baza de date a MAI. Astfel, pe baza numărului de înmatriculare a autoturismului reținut de agresor, a descoperit identitatea șoferului și date despre familia acestuia.

Poza, ce a fost făcută în martie 2018, îl înfățișează pe Victor Micula aplecat asupra unui computer din această încăpere extrem de securizată unde până și accesul polițiștilor este restricționat și strict monitorizat | FOTO: Discoverproject.ro

„(…) Ca urmare a acestor şicane agresive în trafic la care a fost supus de către inculpatul M.V., martorul C.M.A şi a continuat deplasarea spre stația de carburanți Rompetrol situată în Mun. Oradea, strada Războieni, crezând astfel că prezenţa camerelor video de supraveghere şi a personalului acelei benzinării îl vor descuraja pe inculpat să-l mai urmărească. Contrar aşteptărilor susnumitului, inculpatul M.V.şi-a continuat activitatea ilicită şi a intrat în parcarea acelei benzinării (ora 02:02), a coborât din autovehiculul său și, împreună cu alte trei persoane care se aflau în celălalt autorurism Mercedes (bodyguardul C Şt G, respectiv numiţii L A şi M R V, prieteni de ai lui MV), au început să lovească cu piciorul în spoilerul față a mașinii susnumitului, respectiv să-l înjure pe acesta (ora 02:07). Având în vedere situația existentă, martorul C.M.Aa realizat faptul că se află în pericol de fi agresat fizic, astfel că a reușit să se strecoare cu autoturismul printre celelalte vehicule din stație, părăsind zona……

În momentul în care a ajuns pe strada Clujului, fiind urmărit în trafic în continuare de M.V., la ora 02:07, martorul C.M.A a apelat linia de urgență 112, aducându-i la cunoştinţa operatorului din cadrul Dispeceratului de Urgență al Inspectoratului de poliție Județean Bihor că este urmărit de către un autovehicul al cărui număr de înmatriculare are în componență literele … şi că îi este frică de acesta. De menționat faptul că C.M.A şi-a declinat identitatea, însă nu a menționat numărul de înmatriculare al autovehiculului cu care se deplasa (…)”, scrie în rechizitoriu. Bărbatul a reușit, într-un final, să scape din urmărirea lui Micula, dar nu s-a mai deplasat la punctul de întâlnire cu ofițerul de poliție, ci s-a ascuns într-o parcare de autobuze din apropiere, unde a lăsat mașina, iar împreună cu prietenii săi au mers pe jos spre casă, pentru a numai putea fi reperaţi de agresor. Astfel, zic procurorii, după ce i-ar fi pierdut urma șoferului, Victor Micula și-ar fi sunat prietenii de la Biroul de Ordine Publică a Poliției Oradea, pentru a-l identifica pe cel scăpat din urmărire după numărul de înmatriculare al mașinii, în baza de date a MAI.

„De menţionat că acest eveniment sesizat la 112 de numitul C.M.A nu a fost înregistrat în evidentele IPJ Bihor, nefiind întocmită vreo fişă de eveniment. De altfel, inculpatul Z A C cunoştea de la bun început faptul că M.V. fusese implicat în urmărirea şi şicanarea martorului C A M , având în vedere că dispecerul comunicase prin staţia de emisie recepţie incidentul şi că este implicat un autoturism Mercedes cu nr. de înmatriculare …. (despre care ZCA ştia că este utilizat de M.V., în virtutea relaţiilor apropiate), iar în momentul în care ofiţerul de serviciu dirijează un apel sau semnalează un incident, acesta este transmis prin staţie, cele comunicate prin staţie sunt auzite de toți poliţiştii care utilizează staţia de emisie recepţie, adică toţi lucrătorii de la ordine publică şi rutieră din acea tură”, au mai subliniat procurorii.

,,Să-și ceară scuze în genunchi”

În aceeași noapte, continuă în rechizitoriu, Victor Micula și-ar fi sunat un prieten, martor în dosar, ,,ocazie cu care acesta i-ar fi solicitat să-i lase în pace pe tinerii aflați în mașina urmărită, întrucât sunt prieteni cu el, însă M.V. i-a replicat că dacă doresc acest lucru, atunci să vină în Parcul Salca şi să-şi ceară scuze în genunchi. (…)”.

„Întrucât nu l-au găsit pe C.M.A(care îşi abandonase autoturismul şi închisese telefonul mobil), cei doi inculpaţi (ZCA şi M.V.) s-au deplasat cu aceeaşi autospecială de poliţie la sediul Poliţiei Mun.Oradea, situat în strada Aradului, în vederea identificării acestuia în bazele de date ale instituţiei, în baza numărului de înmatriculare a autoturismului persoanei urmărite. Astfel, în jurul orei 02:50 au ajuns la sediul Poliţiei, ofiţerul de serviciu permiţându-i accesul în instituţie lui M.V. şi martorei MYG, la indicaţiile ferme ale Z A C (şef de tură în acea noapte), după care cei trei au intrat o scurtă perioadă în biroul şefilor de tură, utilizat în acea tură de noapte de Z A C, iar din biroul acestuia, inc.M.V., însoţit de martorul MYG, s-au deplasat în Biroul Supravegheri Video, aflat în imediata apropiere, zonă administrativă în care accesul este restricţionat publicului, situată la parterul imobilului, în incinta căruia sunt amplasate sistemele de supraveghere video existente pe raza mun.Oradea în spaţiul public, precum şi staţiile de lucru ce permit efectuarea de verificări în bazele de date cu privire la evidenţa persoanei, evidenţă auto, paşapoarte şi alte sisteme informatice aflate în gestiunea M.A.I.-DEPABD, toate acestea având caracter nepublic. (…) Odată ajunşi în biroul de Supravegheri Video, care se afla în imediata de biroul utilizat de Z A C, cu acordul prealabil al acestuia, inc. E C M,agent şef adjunct de poliţie în cadrul Pol.Mun.Oradea-Biroul Ordine Publică, care îşi desfăşura activitatea în acea noapte în biroul indicat mai sus, potrivit planificării, la solicitarea şi în prezenţa inculpatului M.V., la ora 02:54, folosind userul şi parola proprie, a accesat bazele de date (în condiţiile în care accesul la aceste date este restricţionat, sens în care se stabileşte un user şi o parolă individuală, ce este acordată anumitor funcţionari din cadrul Poliţiei, de autoritatea competentă la nivel naţional), şi anume Evidenţa Auto, Evidenţa Paşapoarte, respectiv Evidenţă Persoane, toate trei gestionate de M.AI.-DEPABD, ocazie cu care inculpatul M.V. a aflat identitatea persoanei cu care a avusese incidentul în trafic, respectiv datele personale ale acestuia şi ale membrilor familiei sale, criteriul de căutare folosit în cazul acestei interogări fiind numărul de înmatriculare pe care M.V. îl observase pe parcursul urmăririi în trafic.

Această accesare a bazelor de date în vederea identificării lui C.M.A s-a făcut în prezenta martorei MYG, care a efectuat cu acea ocazie două fotografii, arătându-se fascinată de existenţa camerelor de supraveghere care surprindeau imagini video în timp real de pe toată raza a mun. Oradea (…)”, este precizat în rechizitoriu.

„Acoperit de polițiști”

Astfel, procurorii îl acuză pe șeful de tură din cadrul Poliției Oradea și de faptul că i-a conferit lui Victor Micula confortul psihic că este susţinut de el în eforturile sale nelegitime de afla, pe căi contrare legii, identitatea şi datele personale ale celui pe care îl hărţuise în trafic în noaptea respectivă şi că acest incident nu va fi raportat superiorilor ierarhici din cadrul Pol.Mun.Oradea.

De altfel, același polițist l-ar fi instruit pe Victor Micula cum să acceseze corect baza de date, atunci când a încercat să acceseze profilul tatălui său – Viorel Micula.

Acesta nu a fost singurul moment în care Victor Micula ar fi accesat baza de date DEPABD (Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date) a MAI.

El ar fi aflat datele personale confidențiale ale unor persoane cunoscute lui sau ale unor persoane publice. Între ele și cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, împreună cu membrii familiei acesteia – mama, tatăl, fratele etc. Ulterior, Victor Micula a abordat-o pe cântăreață pe aplicația telefonică Whatsapp, căreia i-a transmis printr-un mesaj o fotografie cu cartea sa de identitate, emisă pe numele acesteia. Imaginea a fost obținută de Micula în timp ce accesa baza de date Evidența Persoanei, în 21 aprilie 2018.

„Scopul urmărit de inculpat fiind acela de a impresiona persoana în cauză, tocmai cu legăturile pe care le-ar avea în cadrul Poliției”, este precizat în rechizitoriu.

Că Victor Micula făcea personal interogări în baza de date de pe stația de lucru a polițistului – precizează procurorii, au observat și lucrători din cadrul Serviciului Operațiuni Speciale din cadrul IPJ (martori în dosar) care și-au arătat indignarea în legătură cu această situație.

Șocant

Totodată, el este acuzat și că ar fi participat nemijlocit, din proprie inţiativă, la acţiuni poliţieneşti sau că l-a contactat telefonic, după miezul nopţii, pe inspectorul şef al I.P.J. Bihor, Alin Haniș, pentru a-i reproşa că poliţiştii de la „mascaţi” au avut „curajul” să-l oprească în trafic.

Într-o filmare, o voce asemănătoare lui Victor Micula, care se află într-o mașină de Poliție cu girofarul pornit mergând cu viteză pe străzile din Oradea, pare că dă ordine directe polițistului care o conduce, notau în 9 octombrie 2019, jurnaliștii publicației Discoverproject.ro.

„Acum și mascații tăi au treabă cu mine?”, i-a trântit la telefon, deranjat, Victor Micula inspectorului-șef a Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, Alin Haniș, după ce lucrătorii de poliție de la Serviciul de Acțiuni Speciale l-au oprit și legitimat în trafic. Incidentul a avut loc când Victor Micula ar fi circulat cu o viteză nebună pe strada Vasile Alecsandri din Oradea, unde accesul cu autoturisme este strict interzis și unde ar fi fost pe cale să spulbere pietonii prezenți în zonă. Echipajul de mascați a solicitat prin stație dispeceratul IPJ Bihor să dirijeze un echipaj de poliție pentru a dispune măsurile legale față de Micula.

După plecarea mascaților, polițiștii prezenți la fața locului, nimeni alții decât prietenii săi inculpați în dosar, i-au restrituit actele reținute de mascații care l-au oprit și legitimat în trafic.

Mai șocant decât atât este faptul că un orădean după ce le-a spus revoltat ,,mascaților” că nu fac nimic ca să-l potoească pe Micula, a fost încătușat și băgat în duba polițiștilor și dus la sediul Poliției Oradea. Ba mai mult, l-au amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, în vreme ce Micula a scăpat nesancționat. Acest fapt, a fost sesizat de bărbat la 112.

„Din comunicarea făcută de IPJ Bihor rezultă că nu s-a întocmit vreun proces verbal de sancţionare contravenţională cu privire la incidentul din 13/14 aprilie 2018. De asemenea, în cuprinsul raportului cu activităţile desfăşurate în acea noapte de Biroul de Ordine Publică, întocmit de inculpaţi, nu apare nicio menţiune despre incidentul provocat de M.V”, mai este notat în rechizitoriu.

Micula și cei patru polițiști incupați în dosar au fost trimiși în judecată. Victor Micula este acuzat de instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, două fapte de acces ilegal la un sistem informatic şi uzurpare de calităţi oficiale.

Cei patru poliţişti trimişi în judecată alături de Micula sunt acuzați de complicitate la uzurpare de calităţi oficiale (Ovidiu Iovian Vaida), abuz în serviciu (Claudiu Rengle), acces ilegal la un sistem informatic, divulgarea informaţiilor secrete de serviciu, dar şi complicitate la două fapte de acces ilegal la un sistem informatics (Camelia Erdei), complicitate la instigare la acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice şi abuz în serviciu (Alin Claudiu Zanca).

Totodată, procurorul de caz a solicitat arestarea preventivă în lipsă a lui Victor Micula Propunerea a avut termen de dezbatere 28 decembrie 2020. Judecătorii de la Tribunalul Bihor au amânat cauza pe 26 ianuarie 2021 pentru ,,îndeplinirea procedurii de citare a inculpatului”.

Victor Micula, anchetat pentru că ar fi participat la o percheziție mascat în polițist și a accesat baza de date a poliției

Victor Micula și-a comandat o nouă manea din … Zürich: „Din cauza voastră acum sunt pe goană, dar nu am motive ca să-mi fie teamă”

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor cer arestarea în lipsă a lui Victor Micula

 

49 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. IE1B says:

  Pablo?esti prost?a facut ceva pt saraci?sunteti indragostit de el caci scrieti asa ceva?vai vai vai

  • K.J says:

   Eventual,PUMBA de Bihor. Pentru a-ți da seama de eficiența polițiștilor din Oradea nu trebuie decât să arunci o privire la intrarea în Piața Rogerius unde de ani de zile comercianții de “țighi țighi” lucrează nestingheriți.

 2. ZSE says:

  Rușinea bihorului

 3. MARCEL says:

  ASTA DOVEDESTE CE FEL DE POLITISTI PROFESIONISTI AVEM IN SISTEM! RUSINE POLITIEI BIHORENE, RUSINE RUSINE RUSINE! SUNTETI NISTE MARIONETE DE PROST GUST ! AR TREBUI CONDAMNATI SI INCHISI IMPREUNA CU ACEST NESIMTIT CE NU I-AU DAT PARINTII EDUCATIA NECESARA MILIOANELOR DE EURO, RUSINE SI PARINTILOR LUI SA LE CRAPE OBRAZUL DE RUSINE PENTRU ASEMENEA SPECIMEN CE AU CREAT SI NU L-AU PUTUT EDUCA SPER SA CITITI ACEST MESAJ SI SA VA GANDITI DE DOUA ORI INAINTE SA MAI PRETINDETI CA SUNTETI CINEVA.

  T OTI POLITISTII CARE AU PERMIS ASEMENEA TAMPENII AR TREBUI PEDEPSITI EXEMPLAR !
  SA VA FIE RUSINE POLITISTI MARIONETE DE DOUA PARALE CE SUNTETI!
  RESPECT 0 PENTRU VOI

  • Vasi says:

   Nu ii jignesti deloc. Au obrazul gros la fel ca al infractorilor. Si ei sunt niste infractori in uniforma. Sa nu ii deranjezi sa isi faca treaba, doar atunci se ocupa unde le pica ceva.

 4. Nelu says:

  Cate fapte de genul acesta mai trebuie sa se intample pana cand acest personaj de prost gust va fi condamnat ?
  Politia Romana sunteti rusinea Bihorului pentru ceea ce ati permis sa se intample!
  Cand vor fi pedepsiti acesti functionari publici ce imbraca uniforma de politist si o fac de ras? Cand ?

  Politia Bihor => Rusinea Romaniei !

 5. Andreea says:

  Da stati putin, politistii care opresc fetele in trafic fara niciun motiv pentru “control de rutina” si le iau datele personale dupa le cer numarul de telefon iar daca fata refuza imbecilul se razbuna, aceste fapte nu le vede nimeni din rusinea Politiei Romane – adica structura de Bihor? Aceste fapte domnilor superiori nu le vedeti nu? De ce trebuie eu ca femeie sa fiu santajata de angajatii dvs si intimidata? Daca refuz sa imi dau numarul de telefon incepem cu sanctiuni si alte grozavii ce va fac angajatii ? Multi dintre ei cu copiii si familie acasa se pun sa ceara numere de telefon si sa faca tot felul de grozavii, asta nu va intereseaza?
  Ce sa va intereseze ca oricum sunteti rusinea tarii asteia prin ceea ce ati facut impreuna cu Micula sunteti o rusine indiferent cine ce ar spune asta sunteti rusinea Romaniei, nicaieri nu cred ca s-a mai pomenit asa ceva ce am citit in acest articol.

  • Urs Marius says:

   fa plângere !!! ca asa fac milițieni !!

  • Urs Marius says:

   fa plângere la București apoi daca nu se rezolva angajează ti avocat si iti spun eu 100% il zbori din miliție !!! abuz in serviciu si constrângere din partea milițianului !!! fa plângere nu fi fricoasa sunt atâția avocați care abia așteaptă sa ii arda!!

  • procuroru autosesizat says:

   sa inteleg ca ati fost oprita in trafic pt a fi “agatata”? pai tusti la procuror, si nu mai va agata nici o musca, dar daca nu e cum spuneti, ce ziceti de o agatare mai ferma, de genul penal?

  • Mr. Serpescu says:

   Dovezi ai mah papusel feminist? Ca te-a pedepsit pe nidrept ca nu ai vrut sa “eshi” cu el la un cafel? Ca nu vad ceva ilegal ca ti-a cerut nr. de telefon :)))

 6. Adi says:

  Vai ce politie de cacat avem. Numai pensii speciale le trebuie. De ani de zile se stia ca sunt slugile lui Micula. Hanis e sluga lui Micula. Toti sunt corupti in oras. Judecatorii il vor scapa ca sunt corupti. Politistii la noi stiu sa sara cu gura cand e vorba de pensiile speciale, si ce munca grea au ei. Vai de pula voastra ca toti ar trebui dezbracati de uniforma. Mai bine ramaneti la terase cu interlopii ca atat sunteti in stare

 7. Adi says:

  Cand vom avea sef al politiei Bihor care nu e numit de Micula? Toti care au fost pe functie au fost din zona Bins numiti pe post de Micula? Hanis ar trebui demis. Dar pus un sef fara acordul lsi recomandatea ui Micula

 8. Needucat says:

  Bihoru’-i fruntea.
  Lauda de sine
  Nu miroase a bine!

 9. Gigel says:

  Hanis domnule DEMISA cat mai repede! La fel si colegii tai care sunt anchetati! Sunteti cancerul acestei societati.

  • claudiu says:

   demisia este o onoare, cand unul ca acest cretin face ce vrea in curtea ta, onoarea este pierduta, demonstrezi gradul de decadere umana atins, aici nu este vorba de demisie, este vorba de a fi iobag, da domnule hanis esti iobag, si cineva ti-o baga cu acceptul tau
   ai primit ceva sa iesi din statutul de iobag?
   daca vii cu explicatii ca nu stii ce fac subalterni, ramai la statutul de iobag
   Incredere si siguranta pentru iobagi, Victoras ai unde sa o bagi

  • altuss says:

   Păi şi Haniş cum de nu a ieşit public să protesteze faţă de fapta lui Micula ? Din cauză că face parte din aceeaşi grupare mafiotă.

   • claudiu says:

    da, am asta am spus, este iobag, din pacate iobaga alti, pentru el termenul de iobag este de pasiv, cand esti in p…la cuiva cum sa protestezi?

   • garcea says:

    Nu are dezlegare sa retracteze ceva de la famiglia micu ala ! Se merge pe principiul,io te-am facut,io te omor ! Sau ce vrei,sa o ia la joale precum inaintasul sau,popa ?

 10. Mikulah says:

  Micula City!

 11. xxxxxxx says:

  enervant si iritant da. socant, incredibi, sf… NU. Nu stiu voi la ziar din ce rai credeti ca vine militia romana, de va socati asa de tare. E o institutie mizera si corupta de oameni inculti si fara coloana care se infoaie doar sa bata oameni cinstiti. In general sunt mai pasivi ca matzele cand vine vorba de lupta cu propria ciuma sau cu crima organizata adevarata insa se incoarda tare la cei care nu prezinta nici o caracteristica importanta pt ei. In fine, propun sa le schimbam uniforma in maro… e unul dintre putinele lucruri pe care le putem face sa le amintim in fiecare zi parerea noastra… pana isi schimba firea. Si sa scuipam in directia lor de fiecare data cand rostesc cuvantul onoare(daca avem atata flegma ca ei vorbesc de onoarea uniformei si a institutiei mai des decat pnl si iohannis despre cei 80mld euro primiti de ei de la EU).

  • Bro says:

   Mare papagal esti…ce treaba are Johannis si PNL si 80 miliarde euro cu Micula? Chestorul Hanis a fost numit de catre ministru de interne Carmen Dan (PSD) in 10 mai 2018 – Prim ministru era Viorica Dancila (tuta)

 12. garcea says:

  Cretinel M nu are nici o vina,el doar beneficiaza de un sistem bolnav,corupt pana in maduva oaselor! La Bihor ,in ultimii ani,au fost numiti sefi la IPJ numai politruci si din dispozitia familiei cretinel,ba Hanis,care curand va deconta aceste matrapalzacuri,ba celalalt mare chestor,Liviu Popa, ce ducea cu masina lu Blaga banii de spaga in Bucuresti,face accidendt in Brasov si sar gentile cu bani din portbagaj pe sosea,dar nimeni nu sa sesizat nu a vazut,nu a auzit

 13. Urs Marius says:

  in primul rând dați afara toti si înlocuiți cu alti de la inspector sef pana la tablagiu care au fost complici!!! apoi la pușcărie cu ei !!! In SUA si țările din vest e de neconceput asa ceva !!! numai in romania interlopi hoți foști pușcăriași au ajuns polițiști !!! oricum nu se va întâmpla nimic !!!
  Pamflet :La o zi după razie, polițiștii au cerut de la Guvern mașini noi, pentru că pe ale lor le-au luat interlopii ”ca să se dea o tură”, dar nu le-au mai adus înapoi. Polițiștii care au fost recalcitranți au pățit-o și mai rău și sunt la urgențe, unde medicii încearcă să le scoată girofarele din cur.

  Surse din poliție spun că de fapt nici n-ar fi fost o razie, ci mai degrabă niște polițiști au trecut pe acasă pe la interlopi, să-și salute rudele și prietenii, cu care sunt tovarăși de o viață. Din păcate, polițiștii mai fraieri au nimerit rău și au rămas și fără arme, dar și fără bani. În urma raziei au dispărut și câteva zeci de polițiști, cel mai probabil fiind vânduți ca sclavi în Anglia.

 14. Graur says:

  În Dobrești la Nr 322 se vinde țigări de contrabandă de peste 10 ani benzină la suprapreț plus haine vase alcool miliția ce cota are din afacere?

 15. este revoltator says:

  Lucrurile sunt foarte grave daca pablo de bihor isi permitea sa-l sune pe seful politiei si sa-l ia la rost , inseamna ca il are la mana cum se spune probabil numirea lui in functie s-a facut la influenta lor, cum naiba e posibil asa ceva, suntem o tara bananiera de mafioti in care functiile de conducere din toate institutiile statului se traficheaza cu influenta politica si grupuri de interese ceea ce este inadmisibil intr-o tara democratica.

 16. Aproape ultimul cartuș says:

  E nemaipomenit articolul, dar poza chiar e “valabilă”.
  Zici că Victoraș e leit comisarul Moldovan.

 17. RED POTATOE says:

  COLONELUL IOAN ROSIE ARESTAT PENTRU COMPLICITATE CU GUARDIA ALLIANCES !!!!

 18. xxxxx says:

  Nui va face nimeni nimic va iesi imaculat nici macar politisti nu vor avea de suferit,maxim o mustrare,,atata timp cat seful politiei e luat la intrebari de catre Micula V inseamna ca e pe statul de plata al familiei ,la cate aventuri a avut Victoras era la racoare de mult da se stie in mana lor e politia justitia samd

 19. cornel says:

  Unde domnul politist care tot posteaza pe facebook chsetii rutiere, si ne spune cat de cinstiti sunt ei si ce viata grea au, aparator al pensiilor speciale. Nu apare pe aici sa ne dea lectii de moralitate iar, ca noi suntem prosti, nu stim cine e politia din oradea

 20. nasicu mang cel de stanga says:

  imi place de tip, le arata romanilor de ce au unii statui prin cluj si timisoara, pt asta…CAPITALISM, baieti! acum rasfirarea si la munca la privat nu la intins mana, tipul a fost cel mai cel, cand a zis ca nu poate mari salariile ca si ia bugatti…scurt si la obiect…fara replica, acum voi cereti politiei dreptate, pai politia apara pe capitalisti si impusca pe muncitori, dar n ati fost la lectiile de istorie sa cititi despre grevele din februarie 33…dar aveti tot timpul inainte, timp in care aia ca micula fac alti bani si traiesc razand de prostia voastra…

 21. George says:

  victoras miculas e un,…, as vrea sa spun retardat, dar n-as vrea sa supar pe cineva, care s-a nascut intr-o familie de milionari si e slabiciunea lui taticu care nu i-a refuzat niciodata nimic.
  A simtit de mic ca poate face ce vrea fara consecinte, el traieste intr-un film rupt de realitate alimentat de banii “fara numar, fara numar”,…, aruncati pt poftele si fanteziile lui.
  Cata vreme n-a fost educat de mic, acum nu se mai poate face mare lucru.
  El aspira la ceva superior, dar nu si-a luat bacul fiind prins cu copiute si dat afara,…, si incearca prin alte mijloace sa iasa in evidenta.
  La un moment dat (cred) avea o e chipa de PR care se ocupa de imaginea lui in spatiul public, apareau prin Cancan articole (probabil platite de tatic) tin minte unul care m-a facut sa zambesc era in tribune la Dinamo imbracat ca Borcea (pantaloni albi si sacou rosu) cu un trabuc cubanez in gura…
  Incercarea de a intra in protipendada de bucale a cam esuat (cine sta de vb cu el vede ce are in tartacuta) asa ca s-a retras in locurile natale unde are spatele asigurat, ceea ce se vede in articol…

 22. vasi says:

  Nu inteleg de ce nu apare asta la TV si in presa centrala. E incredibil de grav asa ceva, politistii ar trebui zburati toti, inclusiv sefii. Multi nu realizeaza cat de grava e aceasta fapta.. Bine ca nu avem arme atomice ca sigur Micula ar fi la pupitrul de comanda jucandu-se cu butonul de lansare. Vai de plm ce institutii ale statului ave, in orice domeniu sunt pielea pulii

 23. Cura cu joşi says:

  Ce acţiuni de favoritism de parcã nu se pierd pensiile speciale.

 24. CocoX says:

  desi nu pare cine stie ce, situatia ii f grava in Politia Bihor, adica nimeni nu a vazut ca prunchesul asta:
  – se plimba prin oras intr-un jeep, care avea girofaruri la radiator si suna ca si o masina de politie??? doar ca sa nu stea la semafor in timp ce gonea spre restaurant … ca doar murea de foame baiatul dupa o zi de munca asidua la tacsu pe mosie
  – facea 8-uri in Piata Unirii cu acelasi jeep cu aceleasi girofaruri, asta dupa ce a oprit si vb cu politia si jandarmi … care il admirau de numa. Dar de ce sa intervina cand seful lor le-a zis sa NU???

  P.S. – PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE
  – sper sa scape repede Politia Romana/ Bihor, de acest cancer (politisti corupti, care nu fac cinste nimanui)

 25. Ati says:

  Sa mori tu ! Ce e socant in ce este descris in titlu ? E cel mai socant ca maimutoii statului l-au lasat , asta este socant , esti ziarist de tomberon .

 26. Colegial o ducem bine says:

  Poliţistul poate greși.

 27. Mr. Serpescu says:

  La desteptu ala de pilot de ce nu il anuleaza nimeni licenta de zbor? Ca nu avea voie ca de exemplu sa-l lase pe Vitasor in curtea liceului. Ca nu avea autorizatia de la primar, pe domeniul public + Nu era situatie grava sa aterizeze la mai putin de 150 metri de… SCOLI , CLADIRI DE LOCUIT, … :cum scrie in legislatia europeana. Nici SMURD-ul nu aterizeaza ca el.

 28. "de Victoraş Tacticul says:

  Piesa,,, Cum să ajungi un detestat

 29. Circumvoliţie says:

  Specia a creat pensii speciale.

 30. ariton says:

  pai daca miculestii au pacalit ei si guvernul care le-a dat cca. 500 milioane de euro fara sa fie indreptatiti la asa ceva , ei au platit bani grei ca sa obtina acea sentinta nelegala, netemeinica si falsa au mituit si cumparat cu bani, ce au facut ei fac sucuri otravitoare care nu sunt bune de nimic, ei trebuiau executati silit pentru datoriile f. mari fata de bugetul de stat si locale, dar pe ei nu-i executa nimeni pentru ca ii cumpara pe toti si tot ei numesc prin influenta si ccoruptie sefii politiei si sefii la finante ca sa nu se lege nimeni de ei.

 31. nio says:

  Traiesc afara si ma minunez… minim 30 de ani de puscarie ar face si politistii si beizedeaua, i-ar baga la terorism si subminarea sigurantei nationale…dar traiti in Romania, si nu se va intampla nimic.

 32. green says:

  a ajuns in presa escrocheriile facute de fratii micula care de vreo 15 ani stabilesc ei cine sa fie sefii politiei din bihor, este inadmisibil asa ceva, ei cu bani isi permit sa-i cumpere pe toti guvernantii, doar au primit ilegal 500 milioane de coco de la guvern.

 33. sode says:

  A vrut si bietu’ baiet sa se dea cu nino nino si sa aiba haine combinizon si gunoier , si uite ce sentampla

 34. Ştiri sportive

  UPDATE! Panică la EURO 2020. Jucătorul Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului
  Panică la EURO 2020. Jucătorul Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului. 4

  Mapamond

  Bill Gates avertizează că lumea se va confrunta cu alte două dezastre: „Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie“
  5

  România

  Cîțu, mesaj la Sibiu către reprezentanți cultelor religioase: „Vaccinarea este singura soluţie de a ieşi din pandemie"
  Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că are o întâlnire acolo cu reprezentanţii cultelor religioase cărora le cere susţinere pentru accelerarea campaniei de vaccinare. În ce priveşte ritmul campaniei, premierul spune că nu este îngrijorat. 3

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Sport local

  Antrenament cu un campion

  Jurnal Bihorean

  Alex Sorian a plecat de la CSC Sânmartin. Se va lupta pentru promovare!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Așa nu! Un șofer a greșit direcția în girația din Centrul Civic
  Un șofer a reușit „performanța” să circule pe sens interzis în sensul giratoriu din Centrul Civic. 8

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.